-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gülsün git kız kocanın yanına deli honey moon honey sen moon kocan aa burda ne işin var hehe

hayırlısı olsun güzelim ne yapalım
sahildeki maltepe belediyesinin nikah yerinde de düğün gibi nikah yapıolar rüya gibi hemde
bnmde canım çok sıkkın 1 ay sonra ekime boş yer bulamayız diye :a015:

çilek bizim kadıköyde kaydırıldı sinir oluom nedir pazarlardan istedikleri:))
maltepe belediyesinin nikah hizmetleri ne kuzum
nekadar ödeniyor salona
napıolar ki

düğünü iptal ettim kızlar

hayırlısı olsun ,her işte bir hayır vardır ...

pazarımızda önceden maltepe merkeze kuruluyodu
kaydırdılar taa öbür tarafa :)))

evet bize yakın şuan bir sokak ötede pazartesi pazarı...

nasılsınız bakalım kızlar?

gülsün mutluluklar tekrar.... en güzel günler siiznle olsun...

çilek bizim kadıköyde kaydırıldı sinir oluom nedir pazarlardan istedikleri:))
maltepe belediyesinin nikah hizmetleri ne kuzum
nekadar ödeniyor salona
napıolar ki

bilmem bnm bi arkadaş nikah yapmıştı orda
böle gelinle damat içeri giriyo ya nikah salonuna
nikah masası ikiye ayrılıyo ortasından geçiyolar selam veriolar konuklara sonra geri geri gidiolar masa kapanıo
oturup nikah kıyıyolar boshayallersmile
ben beğendim güzeldi
şimdi bilmiorum nasıl. canlı nikah izleniyo mu siteden bi bak istersen

kızlar canım sıkkın düğün evresi ayrılıkta duble koyuyor tartışıyoruz sürekli ağlıyorum sürekli nereye kadar gidecek bilmiyorum

kızlar canım sıkkın düğün evresi ayrılıkta duble koyuyor tartışıyoruz sürekli ağlıyorum sürekli nereye kadar gidecek bilmiyorum

yok ya ben diyorum bu aralar olumsuz bi etki var herkeste
nisan ayını sevmedim ben :umursamaz:
size ne oldu canım ya iyiydi atanmıştın sanırım eşya falan almıştın galiba :1no2:

yok ya ben diyorum bu aralar olumsuz bi etki var herkeste
nisan ayını sevmedim ben :umursamaz:
size ne oldu canım ya iyiydi atanmıştın sanırım eşya falan almıştın galiba :1no2:
herşey çok saçma geliyor biz ayrı şehirlerdeyiz bu ara, hafta sonu mobilya almak için buluştuk herşey harikaydı akşam beni otobüse bindirirken bir cümlemde dolayı bana güvenmiyormusun vs muhabbetine girdik, bugüne kadar sarktı soğuksun diyorum yok bişi diyor her erkek gibi sanki aptalım aramızdaki o kocaaaa buz dağını görmüyorum sanki ben de zaten yalnızım sinir oluyorum
herşey batmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…