-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Adaa'm ne kusuru yaww hem evlilik arifesi fıstıkların kusuruna bakılmazmış hiç öyle derler : )

cute bakcamda kız bi türlü fırsat olmuo valla bu cts de olmaz mobilyalarım gelio artık önümüzdeki cts

Hilal gelinlikçi yolcusu kalmasın be yaw Gidelim bari artık aslında canım hiç almıyor bee amaaaan haftaya giderim

cutecim sabah sinirlenmişsin şimdi iyisindir umarım,sakinleşebildin mi :)))

hilalcim aynı avizeden annem istedi bizde ona aldık salonumuz için tanesi 45 Tl.den 90 Tl verdik.çobançeşme yenibosna tarafında spotçular çarşısı vardı oradan aldık,sıfır mallar çok uyguna satılıyor...

gizemcim pastan çok lezzetli görünüyordu valla canım çekti haberin olsun...gelirken isterim :)))

ereğlim çok kokosh be yavrum yani hangi eşyalarla uyum sağlanır bilemem belki de ben minyatür evime yakıştıramadığım için bana öyle geldi,senin evinde çok hoş bir ambiyans ta yaratabilir

Adaaaaaaaam bugün gene bakacaksınız di me kınalığa?j
Kuş bu fotodakiler çok kokoş be yaww ben biraz daha mat öyle zebralı mebralı istemiyorum:) Düz kırmızı olsa sanki hoş olur gibime geldi. Neysem yarın perdeler geliyor ondan sonrada bi bakarım gene.
Ay bebemmmmmmmmmmmm az kalıyor senin. Kızkardeşinde nişanlıydı onun düğünü ne zaman annene ne mutlu iki kızı birden telli duvağıyla sıra sıra gidecek:)

adaaam hoşgeldinn opuyorumnanaktan

canımmmmm opuyorumnanaktan

kızlar buluşmadan pek bahsedemedik...
ben size cuteden bahsedeyim biraz...
hani adının altında gelincik yazıyor ya işte aynı bir gelincik kadar narin ve kibar bir kişilik kendisi...Tarzına,sıcakkanlılığına bayıldım ve çok sevdim... Sesinin tonunda ki o yumuşaklık insana huzur veriyor,saatlerce muhabbet edebilirsiniz,yanında kendimi hiç yabancı hissetmedim.

Dileğide unutmayayım...çok güzel ağırladı bizi,teşekkür ediyorum onada
aynı fotolarda ki hatun,deli dolu,rahat...o da yabancı hissettirmedi evinde bizi hiç...

adam nabersin şeker
hmm yenibosnadakini biliorm güzel avizeler var orda ama bu avizeler denk geldi aldık öle diğer avizeler için oraya gidicem
voyage belek benim istediğim yerdi çok süper balayı geçirirsiniz inş

cnm bnmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan şımartıyosun beni..bende seni çoook sevdim cnmm çok sevindim tanıştığımızaa..düğünleri atlatalım görüşürüz bol bol inşallah..iyi ki bu topiğe gelmişim yaa :asigim:

Ay kızlar sinirim tepemde ya.
Haksızmıyım bi bakın.
Ben geçen inegöle gittiğimde anneme orada bi telefoncudan telefon aldım telde bozuldu.
Geri yolladım bir ayı geçti yollayalı sözde yapıp yollayacaklardı. En az 100 kere aradım bi dediler kargoya bakın yolladık kaç kere kargo baktım yok telefoncuyu tekrar aradım fiş no yok bişey yok dolandırıcılar kaç defa aradım 3 kuruşluk telefon için 5 kuruş tel faturası gitmiştir kesin.
Şimdide aradım nasıl esnaflarsınız falan kavga ettim sadakam olsun sizde kalsın dedim kapadım .
Resmen dalga geçti gerizekalılar !!!
Bide annemin çenesi sanki ben diyorum adamlara teli yollamayın diye püffffffffffffffffffffffffffffffffff. Kendi stresim kendime yetiyor bide bunla uğraş. Neysem böyle hatunlarım.

kıslar ben işe başladım dün ,
artık evli ve çalışan bir bayanım
dün koştur koştur eve gidip mamalar hazırladım

çok enteresandı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…