- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.921
nisann rahatlamışsındır cnm belirsizlik kötü oluyodu dimi cnm..bugün canını hiç bişi sıkamaz heralde :)
bende hayatta gidip şu beğendim bunu beğendim dieyemem zaten öle bilezik tarzı fln takmam aynı zmnda şey die düşünüorum hediye ya bu nasıl bunu beğendim denirkidüğün ve takı olayıyla ilgilide aslında bu sayfaya daha önce sordum kimse cevap vermedi bana
ben nişanlımın ailesinin ne takacağıyla ilgili herhangibir yorum yapmadım gidip beğenme filan da yapmayacağım sadece nişanlıma dediğim şu alacaklarsa takmayacağımı bilip ona göre işçiliği düşük bişiler alsınlar satmak istersek değer kaybetmesin. ben gidip beğenemem de bişide diyemem kendi kendilerine baksınlar dedim çünkü ben hiç istemiyorum da dert anlatamıyorum.
nişanlımla konuşmamda tek istediğim ben ve nişanlım birlikte alacağız yani bende ödeyebilirim bir kısmını bir beyaz altın takı seti gelinliğin üstüne takmak için başkada bişi yok. yani nişanlım başka bişi takmayacak takarsa ailesi takacak. bilmem nasıl olur?
cnm maalesef bizimkide çok büyük bi firmaydı ispanyadan taşları gelio usa'dan sipaiş verdiler fln acayip özenmişlerdi nese satmaya planlamadığına göre sorun yokaldık canım garantisini zaten büyük firmalar o gibi şeylere girmezler.. satmayı düşünmediğim için pırlanta aldık zaten,hoş ben demedim öle almış ama ben çok değer veririm anısı olan şeylere alyans,tektaş gibi yıllarca parlamasını isterim o yüzden..inş.kaybetmezsem değiştirmeyi hiç düşünmem...altınlarını satacak kişiler değeri düşücek şeyler almasın zaten yazık günah yani..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm maalesef bizimkide çok büyük bi firmaydı ispanyadan taşları gelio usa'dan sipaiş verdiler fln acayip özenmişlerdi nese satmaya planlamadığına göre sorun yok
bencede h.sonu ark. düğünü için 1 bilezik sordum öle hediyelik 170tl dedi satarsa 60-70 tl'ye alırız dedii yuhhh yaniiiiii yazık günahhh
ooo süper bişi kalmamışş yerimseniben
kızlar bişi sorcam bis dün alyans fln baktık çok sevindiirk oldum atasayda fln sorduğum alyanslarını aynılarını yurdum kuyumcusunda 1000-1200tl giib fiytlara sordukk
size soracağım şey ise nişanda sevgülüleriniz size ne taktı ben bi türlü karar veremedim dee
cnm maalesef bizimkide çok büyük bi firmaydı ispanyadan taşları gelio usa'dan sipaiş verdiler fln acayip özenmişlerdi nese satmaya planlamadığına göre sorun yok
bencede h.sonu ark. düğünü için 1 bilezik sordum öle hediyelik 170tl dedi satarsa 60-70 tl'ye alırız dedii yuhhh yaniiiiii yazık günahhh
evet yarım altın alsan 180 tl sanırım, fazla bişi kaybetmez. ama takılırken farkedilmiyo pek küçük altın gibi durmasın diyosundur haklısın ,bence arkadaşını tanıyosan takabileceği türden bişide alsan olur yada ihtiyacı ne olduğunu sor öle bişi al derim..bende küçük altın almak zorunda kaldım yakın arkadaşımadüğün öncemiz olduğundan..
aslında olabilir cnm evet küçük altın duracak ama sonuçta kızın işine yarayacakk
180tl yarım daha mantıklııı sonuçta 160-170 tl bilezik almayı plalıyordum yada en kötü 100usd
Size bi soru nişanda ne takıldı size?
büyük mağazalar yada toptancılar derken cnm kapalıçarşı flnmı:uhm:cnm benim bak alyans alırken dikkat edin işçiliği yüksek olmasın heryere sorun çok pahalı alyanslar yada gidin büyük mağazalardan alın toptancılardan
evet çeyrek yada yarım fln oalbilircnm çeyrek tak daha iii bence
bana nişanlım tarafından tek taş ailesi tarafından kalın bir bilezik bileklik benzeri birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?