-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Drearines canım çok ciciymiş bende anneme böle bişey kullanalım derin daha ii diorum kadın hiç oralı olmuo yaa bi türlü alamadı böle bişeyyy
güle güle iii günlerde kullan

bende hayatta gidip şu beğendim bunu beğendim dieyemem zaten öle bilezik tarzı fln takmam aynı zmnda şey die düşünüorum hediye ya bu nasıl bunu beğendim denirki
olur nie olmasın sende anısıda olur

teşekkür ederim cutecim evet çok kıymetliyiz biz onun için oda bzim için çok kıymetli :)
levrek tşk ederim canım fiyatı bilmiyorum
caspersy doğum günün kutlu olsun nice mutlu huzurlu sevdiklerinle birlikte geçireceğin uzun yıllara

çöp torbam bilem var benim çeyizde kaydirigubbakcemile3

cnm maalesef bizimkide çok büyük bi firmaydı ispanyadan taşları gelio usa'dan sipaiş verdiler fln acayip özenmişlerdi nese satmaya planlamadığına göre sorun yok
bencede h.sonu ark. düğünü için 1 bilezik sordum öle hediyelik 170tl dedi satarsa 60-70 tl'ye alırız dedii yuhhh yaniiiiii yazık günahhh

evet yarım altın alsan 180 tl sanırım, fazla bişi kaybetmez. ama takılırken farkedilmiyo pek küçük altın gibi durmasın diyosundur haklısın ,bence arkadaşını tanıyosan takabileceği türden bişide alsan olur yada ihtiyacı ne olduğunu sor öle bişi al derim..bende küçük altın almak zorunda kaldım yakın arkadaşıma düğün öncemiz olduğundan..

cnm benim bak alyans alırken dikkat edin işçiliği yüksek olmasın heryere sorun çok pahalı alyanslar yada gidin büyük mağazalardan alın toptancılardan

cnm çeyrek tak daha iii bence

aslında olabilir cnm evet küçük altın duracak ama sonuçta kızın işine yarayacakk
180tl yarım daha mantıklııı sonuçta 160-170 tl bilezik almayı plalıyordum yada en kötü 100usd

aslında olabilir cnm evet küçük altın duracak ama sonuçta kızın işine yarayacakk
180tl yarım daha mantıklııı sonuçta 160-170 tl bilezik almayı plalıyordum yada en kötü 100usd

alyanslarınızı bide kapalıçarşıda sorun bakalım orda nekadar dicekler size bilmiyorumkismile

Evet Arkadaşlar Bugun CASPERY arkadaşımızın Dooommm Günüsüü zemuszemus

Bu Pasta yaşını bilmediğim için böyle çok mumlu bi pasta lülülülülülü

Buda Daha Orjinal Kocacığı ile Ömür Boyu Mutlu Olsun pastası :asigim::asigim:

gizemcim yaramı deştin....
ne mi takıldı...
hemen söyleyeyim nişanlım sağolsun tek taşımı taktı...
nişan için kredi çekmiştik...sonra benimki dedi ki ailesine gidelim takacakları alalım...adam bir güzel koydu cebine parayı benimkinin saflığına denk geldi
ve hediyelik tel bilezik dedikleri var ya işte onu aldı....ben tabi şoklarda....
hepi topu budur yani...
benim tarafımdan gelen bütün akrabalarım da küçük altın taktılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…