-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

nisannn hayırlı olsun bir bakarsın zaman geçmiş oluvermiş herşey bak benim tarihim belli değil en azından sizin belli diyordun bak seninkide belirli olmaya başladı bir bakmışsın sevgilin işe girmiş bir anda herşey düzelmiş
gözün aydın

evet cnm nişanda takıldı,düğünde takılmıcak ama ben pek sevmem altın vs. nişandan sonra çok düğünler vardı takarım şık olur die nişanda takılsın istedim ben atasayın kalitesi farkediyo cnm bakınca anlarsın zaten fiyat farkı ondan

bizde dünkü fiyat farkından sonra almamaya karar verdik
aslına bakarsan ben tek taş diorum ama tektaş pırlanta değil o kadar para oraya vericem sonra öle kalacak yani kullanmam ben sadece nişanla söz arasındaki 3-4 ay parmağımda duracak ona o kadar para vereceğine herzmn kullanabileceğim ve başka şeyler almak istiyorum

kızlar buarada pırlantası oalnlar pırlanta aldığınız yerden sertifikasını almayı hatta Allah satılması göstermesin ama satıldığında % kaç düşeceğini kartın yada sertifikasının arkasına yazdırın başımıza (kuzenimin başına) bununla ilgili olay geldiii 5000$ yüzüğü satın alındıktan 2-3 ay sonra 750 tlye almadılarkafamçokkarıştı

amin canım inş opuyorumnanaktan
allah o günleride göstersin inş

iyi yapmışın cnm bi yere girdik bizede öle dediler set al nişanda takarsın daha sonra damat düğünde tekrar takar fln ama kafam karıştı vallaaakafamçokkarıştı

canım pırlanta tamamen ölü bir yatırım ve ben en başından itibaren söylemiştim nişanlıma ben tektaş ta sevmem ayrıca kullanımıda inanılmaz zor her yere takılıyor dönüp dönüp parmağımı acıtıyor daha kötüsü işanlımıda çiziyorum sürekli kendimide çiziyor daha çıkık suruyor ya alyans düz tabi

atasayla diğer markaların kalitesine gelince açıkçası muhakkak vardır bir farkı die düşünüyorum. ama ben kendiminkinden memnunum yaklaşık 1,5 aydır sürekli takıyorum bulaşık yıkarken ve duştada %90 takılı oluyor herhangibir kararma yada matlaşma filan olmadı ilk günkü gibi duruyor, nişanlımın ki de gümüş onunklinde de herhangibir renk değişikliği olmadı. yani ben kalitesinden memnunum tabii ki şimdilik :)

düğün ve takı olayıyla ilgilide aslında bu sayfaya daha önce sordum kimse cevap vermedi bana

ben nişanlımın ailesinin ne takacağıyla ilgili herhangibir yorum yapmadım gidip beğenme filan da yapmayacağım sadece nişanlıma dediğim şu alacaklarsa takmayacağımı bilip ona göre işçiliği düşük bişiler alsınlar satmak istersek değer kaybetmesin. ben gidip beğenemem de bişide diyemem kendi kendilerine baksınlar dedim çünkü ben hiç istemiyorum da dert anlatamıyorum.

nişanlımla konuşmamda tek istediğim ben ve nişanlım birlikte alacağız yani bende ödeyebilirim bir kısmını bir beyaz altın takı seti gelinliğin üstüne takmak için başkada bişi yok. yani nişanlım başka bişi takmayacak takarsa ailesi takacak. bilmem nasıl olur?

günaydınnla tünaydınn rası bi şekilde seslenmek isityorumm :) yeni ciciler lalnlar hayrlı olsunnnn güzel günlerde kullanın inşallh :)

saol mglove kaça aldıını bilmiyorum canım ama pahalı değildir bimden almış

orası öyle canım tahminim 30-40 civarıdır. güzel görünüyor benim tencere takımımda eternty nin kırmızı çiçekli kare olanı uyum gösterebilir diye düşündüm.
benim herşeyim kare oldu paşabahçede de kare su bardağı gördüm onuda almayı düşünüyorum ama kullanımı nasıl olur bilmiyorum:)

casperyy;
iyiki doğdun canım..iyiki tanıdık seni...
Nice mutlu,huzurlu,paralı,sevdiklerinle siz istediğiniz bir vakitte bebişlerle sağlıklı yıllara.
canım güzel MEVLAM herşeyi gönlüne göre versin.evinizede,yuvanızada,aşkınızada doyabilesin inşallah nazarlardan korusun ALLAH ım sizi .
bu yıl doğum gününü eşinle kutlamak nasıl bir duygu anlat bakalım :kedi:
canım sana ahyırlı ve aklında hiç bir şey kalmayacağı bir ömür diliyorum RABBİM den..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aldık canım garantisini zaten büyük firmalar o gibi şeylere girmezler.. satmayı düşünmediğim için pırlanta aldık zaten,hoş ben demedim öle almış ama ben çok değer veririm anısı olan şeylere alyans,tektaş gibi yıllarca parlamasını isterim o yüzden..inş.kaybetmezsem değiştirmeyi hiç düşünmem...altınlarını satacak kişiler değeri düşücek şeyler almasın zaten yazık günah yani..

nisann rahatlamışsındır cnm belirsizlik kötü oluyodu dimi cnm..bugün canını hiç bişi sıkamaz heralde :)

hilalcim güle güle kullan paspasını ,onu örmek ne zordur bee bitmez bi türlü :S
size çok değer veren biri heralde..

evet cnm katılıyorum sana kullanımıda çok zor
valla bencede elbet bi farkı vardır sonuçta herşey için geçerli bu ama bende bu fiyatı duyduktan sonra hayatta almam
eskiden annelerimiz düz altın parçasına bile razıymış bu nasıl bi zmandır bizi iyice tüketim çılgını yaptı yaaaa

canım benim tek taşım pırlanta midor dan almıştı nişanlım,nişanda onu taktı
alyanslarımızı kapalıçarşı da bir tanıdık kuyumcudan aldık
daha doğrusu ben atasayda beğendiğim modeli gösterdim onlar imalatçı oldukları için hazırladılar.
seti de su yolu denilen model den istiyorum
düğünde takıcak müstakbel kocişim :))) bu cumartesi de onu alacağız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…