- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #24.901
evet o konuda ii oluyo tabi de aynısını atasay fln gibi mağazalarda 1800-2000tl gibi fiyat verdiler bunlarda 1000-1200 o yüzden inanılmaz uygun geldiii
biz mayıs gibi nişan düşünüoduk o tarihde olsaydı nişanda bişey takacakdı bide alyans alacaktık ama babam eylül gibi olsun demesmi bi an da kafamçokkarıştı akannehir akannehir
öle olunca bizde mayısda söz olsun tek taş takılsın eylüldede nişan olsun dedik bu durumda nişanda da bişey takması gerekecek ama ne işte bi diorum mini set takılsın bi diorum kelepçeeCADIARZUCADIARZU
sende su yolu dediğin set nişandamı takıldı
ayrıca güle güle kullan cnm sende
bizde dünkü fiyat farkından sonra almamaya karar verdikcanım biz atasay goldaş gibi zincir mağazalardan almadık altınçizgi die ankara ankamallde bir kuyumcudan aldık nişanlımın gümüş benimki beyaz altın toplam 600-700 gibi birşey tuttu garanti yazdılar ama ne derece sağlıklı birlmiyorum, nişanlım evlenme teklifi esnsında tek taş pırlanta takmıştı onu nişan töreninde o taktı parmağıma aile bireylerinin huzurunda onun dışında nişanlımın ailesi kalın bir bilezik taktı altın başka bişi takılmadı ama ben zaten en başından hiçbirşey istemiyorum diye diretmiştim
nisannn hayırlı olsun bir bakarsın zaman geçmiş oluvermiş herşey bak benim tarihim belli değil en azından sizin belli diyordun bak seninkide belirli olmaya başladı bir bakmışsın sevgilin işe girmiş bir anda herşey düzelmiş
gözün aydın
iyi yapmışın cnm bi yere girdik bizede öle dediler set al nişanda takarsın daha sonra damat düğünde tekrar takar fln ama kafam karıştı vallaaakafamçokkarıştıevet cnm nişanda takıldı,düğünde takılmıcak ama ben pek sevmem altın vs. nişandan sonra çok düğünler vardı takarım şık olur die nişanda takılsın istedim benatasayın kalitesi farkediyo cnm bakınca anlarsın zaten fiyat farkı ondan
bizde dünkü fiyat farkından sonra almamaya karar verdik
aslına bakarsan ben tek taş diorum ama tektaş pırlanta değil o kadar para oraya vericem sonra öle kalacak yani kullanmam ben sadece nişanla söz arasındaki 3-4 ay parmağımda duracak ona o kadar para vereceğine herzmn kullanabileceğim ve başka şeyler almak istiyorum
kızlar buarada pırlantası oalnlar pırlanta aldığınız yerden sertifikasını almayı hatta Allah satılması göstermesin ama satıldığında % kaç düşeceğini kartın yada sertifikasının arkasına yazdırın başımıza (kuzenimin başına) bununla ilgili olay geldiii 5000$ yüzüğü satın alındıktan 2-3 ay sonra 750 tlye almadılarkafamçokkarıştı
kızartma tavam teyzem bimden almışbilmiyorum artık nasıl olur kullanışlı bişiye benziyo
saol mglove kaça aldıını bilmiyorum canım ama pahalı değildir bimden almış
bizde dünkü fiyat farkından sonra almamaya karar verdik
aslına bakarsan ben tek taş diorum ama tektaş pırlanta değil o kadar para oraya vericem sonra öle kalacak yani kullanmam ben sadece nişanla söz arasındaki 3-4 ay parmağımda duracak ona o kadar para vereceğine herzmn kullanabileceğim ve başka şeyler almak istiyorum
kızlar buarada pırlantası oalnlar pırlanta aldığınız yerden sertifikasını almayı hatta Allah satılması göstermesin ama satıldığında % kaç düşeceğini kartın yada sertifikasının arkasına yazdırın başımıza (kuzenimin başına) bununla ilgili olay geldiii 5000$ yüzüğü satın alındıktan 2-3 ay sonra 750 tlye almadılarkafamçokkarıştı
evet cnm katılıyorum sana kullanımıda çok zorcanım pırlanta tamamen ölü bir yatırım ve ben en başından itibaren söylemiştim nişanlıma ben tektaş ta sevmem ayrıca kullanımıda inanılmaz zor her yere takılıyor dönüp dönüp parmağımı acıtıyor daha kötüsü işanlımıda çiziyorum sürekli kendimide çiziyor daha çıkık suruyor ya alyans düz tabi
atasayla diğer markaların kalitesine gelince açıkçası muhakkak vardır bir farkı die düşünüyorum. ama ben kendiminkinden memnunum yaklaşık 1,5 aydır sürekli takıyorum bulaşık yıkarken ve duştada %90 takılı oluyor herhangibir kararma yada matlaşma filan olmadı ilk günkü gibi duruyor, nişanlımın ki de gümüş onunklinde de herhangibir renk değişikliği olmadı. yani ben kalitesinden memnunum tabii ki şimdilik :)
ooo süper bişi kalmamışş yerimseniben
kızlar bişi sorcam bis dün alyans fln baktık çok sevindiirk oldum atasayda fln sorduğum alyanslarını aynılarını yurdum kuyumcusunda 1000-1200tl giib fiytlara sordukk
size soracağım şey ise nişanda sevgülüleriniz size ne taktı ben bi türlü karar veremedim dee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?