-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

amiin adacım 6 hafta kaldı kocişimle uyumak istiyorum artık hem o varken karanlıktanda korkmuyorum o korur beni :kedi:

Korur korurrrrrrrrrrrrrrrrrr Hilalimsempatiksalakcinni:roflol:
Adammmmmmmmmmmmmmmmmmmm! senin içinde son 5 gece 6. gece senin Bedide seni koruyacak ama o gece Bedinden seni kim koruyacak bilinmez

Korur korurrrrrrrrrrrrrrrrrr Hilalimsempatiksalakcinni:roflol:
Adammmmmmmmmmmmmmmmmmmm! senin içinde son 5 gece 6. gece senin Bedide seni koruyacak ama o gece Bedinden seni kim koruyacak bilinmez

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alemsin kuzum ya kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

alemsin kuzum ya kaydirigubbakcemile3

adaa nasıl komik bi olay oldu sana anlatmam lzm iş çıkışı arıcam seni..bi arkadaşım aradı bnm sen sandım 10 dk konuştum..ama nasıl komikti..:roflol: :roflol:

adacım durumun düzelmesine, iptal falan olmamasına çok sevindim ama kendimi senin yerine koyuyorum da çok kırılır insanın yüreği yaaa

ben bile senden sora benimkine sordum böle böle olsa ne yapardın diye, adam bana ben de düşünürdüm bi daha diye cevap verdi kavga ettik kaydirigubbakcemile3 ben bile sadece düşüncesiyle kırıldım yani, sen yaşadın o durumu ne biçim kırılmıştır yüreğin :gitme: hele bi evleninn, acısını faiziyle çıkartırsın hücreden bunun :lepi:

yaa kızlar bişey sorucam, kullanıcı adımızı değiştirebiliyo muyuz? evetse, nerden ve nasıl yapıyoruz? bilen var mıı :)

kızlar yhaaa kayınvalidenizin evine gittiginizde nası davranıyosunuz ben hala cok cekiniyorum ve perşembe günü gidecegiz sanırım 2 gün de kalacagız hiç gitmek istemiorum yaa eyvahedigeldismile

cute demek ben diye arkadaşınla konuştun he kaydirigubbakcemile3
bir de 10 dk. boyunca anlamadın bu durumu.....
ay ne diyeyim sana yavrum çok yaşa sen emi ne güldüm yani kaydirigubbakcemile3

Ben artık alıştım kasmıyorum kendimi böcük zamanla sende öyle olursunnnnn.
Fikirsizim Gizemcim, Eceye sorarız gelince.

Kızlar şu nikah şekerlerine bayıldım.

cute demek ben diye arkadaşınla konuştun he kaydirigubbakcemile3
bir de 10 dk. boyunca anlamadın bu durumu.....
ay ne diyeyim sana yavrum çok yaşa sen emi ne güldüm yani kaydirigubbakcemile3

ay kuzum sesi aynı sen. birde oda nişanlanıyomuş,zaten beni davet etmek için aramış. nişanı senin düğünle aynı gün. birde dedim set alıcaktınızya fln ,dedi mi aldık..diyoki bana senle biz en son ne zmn konuştukki nereden biliyon set bakıcağımızı :roflol: dedim msnden konuştuık en son.dioo aaa msn adressimi çalmışlar :roflol: :roflol::roflol:

ereğlicim eklediklerin çok cici..biz nikah fidanı alıcas,dünyamız yeşillensin :lepi:

mesela böle gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…