-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

selam herkese
ara verdim baya
you know ne oldu eşinin durumu
gracefull albümün nerede neler aldın
ada kaç günü kaldı kızzz

bende gunlerdir girmedim saolasın merak edip sormussun son durum öyle cnm çıkardılar yani basvurdu bi kaç yere bugun cıktı bi ara bana tişört almıs dolu oje almıs hem sevindim hem agladım beni sevindirmek için neler yapıo mafoldumben

canım benimmm
sevin sende yazık zavallıma yaaa
Allah yüzünüze baksın canımcım Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ben herkeslere bişi soracağım sen evlisin önce sana
şimdi ben yemek takımını aldım 12 kişilik Kütahya Porselenden bir yemek daveti verdiğimizi düşünelim misafir takımlarını çıkarıyorum sofraya peki yanına meşrubat ve su ikram edeceğim biz alkol kullanmıyoruz katiyen iki türlü bardak koymalıyım sofraya kadeh ve su bardağımı koyacağım yoksa uzun bardak ve daha kısa bardak mı koyacağım iki tip bardak gerek kafam karıştı yaaa

kızlar minik kahvaltı tabaklarım, bugün dayanamadım aldımmmmmm zemuszemus

Güle güle kullan şeker:)

86 lı gözüküyosunda sen doğruysa tabi ben 83 lüyüm
Doğru kuşşşş:) Fazlada fark yok yaww:)
Graceful hayırlı-uğurlu olsun bakarım şimdik fotolarınada.

mglove dilek de cevap veriri ama ben de diyim
bizde içki kullanmıyoruz şimdi bi takım kadeh aldım ki su kadehleri mevcut alabilirsin
ama yanına ne alayım onda ben de kararsızım
uzun mu kısa mı olsun hangisine meşrubat koyim bilemedim

gdmt abaklrın çok şirin
ndrcn senin de nevresimlerin şahane:)
gracee kuzu senin albüme yatım yorumlarımı zati:)

Hayırlı bir yer çıkar inş gülüm ya adamcağızında keyfi yerine gelir. Merak ettim seni deli karı:) Oje mii ay ne güzell:)
Mglove meraba
Su bardaklarının yanına kola yada meysu içmek için kadeh şeklinde irice bardaklar varya onlar çok sevimli duruyor hani tombik kadehlerr. Misafir takımının yanındada şık geliyor bana kadehler.

kadehi çok önermiyorlarda o nednele kararsız kaldım makinaya dizmek zor çabuk kırılıyor filan die bilemedim yaaa

meşrubat bardagı kısa olur kızlar üniversitenin bana öğrettiği bişi kaydirigubbakcemile3 bende kadeh aldım ona su konulur ama mesrubat bardagı kısa tombul olanlar fln var onlardan alabilirsiniz

Ndrn nevresimeler kral:) Güle güle uyu-uyan:)
Lepiiiiiiii kuş naber?j Gerilere bakınmadım yeni bişey aldıysan sende güle güle kullan kuşum.

bende 3 takım aldım biri bundan foto ekleyeyim sizede yardımcı olsun burda uzun görünüo ama kısa bunlar tombul

mglove cım benim aldığm kadehler bunlar evt kadehlerin yıknaması zor çizildimi kolay belli edio
oyüzden biraz hareketli bi model seçtim
praktikerin sitesine girip kataloğa bak 137 inci sayfadaki 8 nolu kadeh benim aldığım

Dilemmmmm senin bardakta kral. Rejim yaparken böyle koca bardaklarla 4-5 bardak içiyorum günde su:)
Aşağıkilerde süper kuş
:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…