- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.361
selam herkese
ara verdim baya
you know ne oldu eşinin durumu
gracefull albümün nerede neler aldın
ada kaç günü kaldı kızzz
bende gunlerdir girmedim saolasın merak edip sormussun son durum öyle cnm çıkardılar yani basvurdu bi kaç yere bugun cıktı bi ara bana tişört almıs dolu oje almıs hem sevindim hem agladım beni sevindirmek için neler yapıo mafoldumben
Güle güle kullan şeker:)kızlar minik kahvaltı tabaklarım, bugün dayanamadım aldımmmmmm zemuszemus
Doğru kuşşşş:) Fazlada fark yok yaww:)86 lı gözüküyosunda sen doğruysa tabiben 83 lüyüm
Graceful hayırlı-uğurlu olsun bakarım şimdik fotolarınada.ikeadaydım bütün gün kızlar... çok güzel şeyler aldım dekorasyon için ... foto çekince paylaşırım ... buarada yatak odam eve yerleşti çok şükür nişanlımla gittik duygulandık ikimzde odayı öyle görnce.:asigim::çok üzgünüm:..albüme koydum perdesi ve halısı,abajurla ve avizem de hazır.. çoğu şey bittii şükür az kaldı az..
Hayırlı bir yer çıkar inş gülüm ya adamcağızında keyfi yerine gelir. Merak ettim seni deli karı:) Oje mii ay ne güzell:)bende gunlerdir girmedim saolasın merak edip sormussun son durum öyle cnm çıkardılar yani basvurdu bi kaç yere bugun cıktı bi ara bana tişört almıs dolu oje almıs hem sevindim hem agladım beni sevindirmek için neler yapıo mafoldumben
Mglove merabacanım benimmm
sevin sende yazık zavallıma yaaa
Allah yüzünüze baksın canımcım Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben herkeslere bişi soracağım sen evlisin önce sana
şimdi ben yemek takımını aldım 12 kişilik Kütahya Porselenden bir yemek daveti verdiğimizi düşünelim misafir takımlarını çıkarıyorum sofraya peki yanına meşrubat ve su ikram edeceğim biz alkol kullanmıyoruz katiyen iki türlü bardak koymalıyım sofraya kadeh ve su bardağımı koyacağım yoksa uzun bardak ve daha kısa bardak mı koyacağım iki tip bardak gerek kafam karıştı yaaa
mglove dilek de cevap veriri ama ben de diyim
bizde içki kullanmıyoruz şimdi bi takım kadeh aldım ki su kadehleri mevcut alabilirsin
ama yanına ne alayım onda ben de kararsızım
uzun mu kısa mı olsun hangisine meşrubat koyim bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?