-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar çeyizimee beyaz gecelik alcam da kararsızım nası bişi alsam diye bi fikir verse şu yeni evlilerr :kedi:

mesela şunlardan hangi gecelik daha hoş sizceee?

gizemcim bu göreceli bi kavramm..eşin olacak kişinin beyenmesi lzm kaydirigubbakcemile3..bence bu konuları aştıysanız ona sor ya da aştığınız zmn al.kaydirigubbakcemile3

wooowww hepsi harikaaa ama bencede eşin olcak kişi ne tarz sewer bilmek lasım ben aldım gecen bitane nşanlım buraya gelmişti ama beyaz değil mor aldım kısa delikafadulden

benim aldıgım bunun moru aynısı sadece üst tarafında çiçekleri falan var

Eklentiler

• $233209376.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 21
çok sinir oldum simenseee
aldığım buzdolabında indirim olmuş liste fiyatında 250 lira farkedio
ben nisanda ödememi yaptım onlar nisan fiyatı ile alım yaptı
ben martta anlaştığım için mart fiyatı ile aldım
gidip dicem çamaşır makinesinin parasını daha vermedim ondan düşün biraz die insan kazıklıolar resmen he
bakaydım kataloğa keşke bilirdim

ikeadaydım bütün gün kızlar... çok güzel şeyler aldım dekorasyon için ... foto çekince paylaşırım ... buarada yatak odam eve yerleşti çok şükür nişanlımla gittik duygulandık ikimzde odayı öyle görnce.:asigim::çok üzgünüm:..albüme koydum perdesi ve halısı,abajurla ve avizem de hazır.. çoğu şey bittii şükür az kaldı az..

gizemcim bu göreceli bi kavramm..eşin olacak kişinin beyenmesi lzm kaydirigubbakcemile3..bence bu konuları aştıysanız ona sor ya da aştığınız zmn al.kaydirigubbakcemile3

hımm biz aştık canım, ben alınca ona gösteriyom resimlerini aklinialirimsmile gerçi böyle yaparak kendi kuyumu kendim kazmış oluyorum muhtemelen ama kaydirigubbakcemile3

wooowww hepsi harikaaa ama bencede eşin olcak kişi ne tarz sewer bilmek lasım ben aldım gecen bitane nşanlım buraya gelmişti ama beyaz değil mor aldım kısa delikafadulden

ben de şimdiye kadar benimkinin isteği doğrultusunda aldıklarımı kırmızı ya da siyah aldım, bu 2 rengi çok severmiş beyimiz :kedi: şimdi de 1 tane beyaz istiyorum hani düğün gecesi için :kedi: ve onun haberi olmasın ona süpriz olsun istiyorum, o yüzden bunu göstertmicem

o şortlulardan benimde var :kedi:

nası peki canım, kullanışlı mı? yani hani bazı gecelikler gecelik seti olarak oluyo ya içinde şortlusu falan takım, öyle mi alıyım yoksa şortlular kullanılmz, gerek yok mu dersin :icecream:

kızlar minik kahvaltı tabaklarım, bugün dayanamadım aldımmmmmm zemuszemus

anam o kalp tabaklardanda var bende ama ben cerez koyuyorum
ya ben öyle elbise gibi gecelikleri giyemiyorum sortlu takım cok kullanıslı beyazı vardı üstü siyah altı leopar olan vardı bugunde pembesini aldım:kedi:

selam herkese
ara verdim baya
you know ne oldu eşinin durumu
gracefull albümün nerede neler aldın
ada kaç günü kaldı kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…