-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kızlar hani şişe yıkama çıbığım vardı ya

aha da bu
geçen evde kullandm bunu
benimki minik bi sürahi getirmiş içine el girmio
bunla süper kolay yıkadı
bulursanız alın derim derin el girmeyen şeylerde birebir
keşe bi tane daha alaydım eskiyince nerden bulcam bunu

ben fazla süs aksesuar sevmyorum evlenince eve yerleştik rahat kafayla gittim aldım dolu mum ama baska bide melek 2 tane

ben fazla süs aksesuar sevmyorum evlenince eve yerleştik rahat kafayla gittim aldım dolu mum ama baska bide melek 2 tane

bende mecburen öyle yapacağım şuan mobilyalar tamam, yemek takımımız kahvaltı takımımız, çelik ve teflon tencere takımımız, misafir çatal kaşık bıçak takımımız var onun dışında da bişiciğimiz yok:) işte bizde senin gibi sonraya bıraktık uzun uzun alalım beğendikçe alalım dedik hem bir arada değiliz şu dönem zor olacaktı

ikimizde bayılıyoruz bu tarz şeylere mumlar vs.. bakalım hepsi birarada nasıl olacak..ben de fazla almıcam artık baya aldım ıvır zıvır..

nabıon kısss alsanaalsanasmile
aaaa şükür gördunuz beniakannehir

insan evde biraz yasadıktan sonra evine neyin yakısacagını anlıyor ben mum hastasıyım gerci gittim dolu mum mumluk aldım :kedi:
grace canım cok hos aldıkların moooooooor benim rengim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…