-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Eceeeee hoşgeldinn görüşemedik bayağıdır yaww:)
Karaböcekk kuş naber?J
Hatçemm iyiyim hamdolsun. Seninde öyle olman ne kaa güsel.
Hilal güzel bacım nörüyon hala gelinlik bakmadın mı nan:d

ben düğün için bakıorum çokmu hafif kalır düğüne ben topuzu hız sevmiorum da o yuzden acık tarzda bişiler arıorum

Böcekimmm iyiyim bebem sağ ol.
kızlar başınızı ağrıttım emme bişey sorcam gene

Bunu altın rengi yaptırdım etek uçlarıda şampanya nasıl olur dersiniz.
Tereddüttede kaldım yawww. Kına için bu arada.

bende çalışıorm hatice bacı yav azcık face azcık iş

eregli bakmadım nan daha mayısta bakıcam sen bakıon mu

Böcekkk o model acayip güzel.
Şipiti senin beğendiğin hele manyak bişey olur senin saçlarda koyu ya:)
Hilalim kuş kız ben hani geçen bi gelinlikçiye gittiydimya arkadaş zoruyla ilk denediğim şeyi kiralıycaz 200 lira kapora bile bıraktık Bişey dicem bu gelinlik denemek iğrenç bişey sırf üşenmesi var diye onu çok beğenmiş takliti yaptım fiyatıda iyi geldi hem o yüzden cazipp.
Aman öyle hiç acele etmeye gerek yokmuş sahiden yaw ama sen genede kafanda bi model oluştur kuşum.
Adamm senin için ıtinayla düzeltilir::)
Dipnotttttt: Gelinliğime kayınvalidem müdahele edince ilk gördüğüm kadar beğenmemeye başladığım için bayılmış takliti yaptım sonradannn Bide deneyip çıkarması olmasın diye başka modeller.

Son düzenleme:
ereğlimmmmm nasıl yani hani gecenin bir yarısı eklediğin o gelinliği beğenmediğini mi söylüyorsun....
balım o çok yakışmıştı ama sana ve sen hiç te beğenmiş gibi yapmış anlatmıyordun...ben mi yanlış anladım acaba???

Bence olur ya tam istediğim gibi hem fazla da düğün telaşında terletmez seni gibime geliyor hani tüm saç salık durumda değil ya..

evet canım benmde cok hosuma gitti ama saclarım bu kadar uzun degi,l cıtcıtla falan bu seklde dururmu acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…