-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

tşk canım ama benim kocişş cok dikkattsizz kaç kullancamızı cok merak ediorum :roflol:

hehehe olsun canım kırarsa değiştirir yenisini aldırırsın :))
bende aldım böyle banyo takımları hatta paylaşmıştım burda da..benimkininde ilk dediği şey kırılırmı bunlar oldu :)) kaydirigubbakcemile2

güle güle kullan böcük güzelmiş

ece bunun şimdisi sonrasımı var ?

saol eregli 690 bi bktm 2 programlı 790 filan dio arçelikte 3 programlı düşünüorm annemede 3 programlı almıştım ama o vestel istemişti kaynvalidem arçelik kullanıo genelde gerçi daha karar vermiş değilim 2 görümceme ve anneler gününe hediye almam lazm hepsinin hediyesini bir çıkarmayı düşünüorum böylece

bende ne alacağımı bulamadım kızlar 1000 km kargo gidecek eyvahedigeldismile geçen yıl yanımdaydı tencere seti almıştımboshayallersmile bu yıl ne alsam fikirlerinizi bekliyorum bendeboshayallersmile

Eferinnnnnnnnn sempatiksalakcinni 3 program grisi 900
normali 700lü bişeydi bu arada.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim babamda gayet iyi aklinialirimsmile
nasıl gidiyo hazırlıkların
Canım salon ve koridor halılarını aldık. Şimdi salona tv ünitesi, orta sehba. Odayada köşe ve normal sehba kaldı sadece hani yemek falan yemek için tv karşısında:) Bunları alınca Bi eksik kalmıyorrrr Allah'a şükür. A pardon bide annem bulaşık makinası alacak bitti. Ama bende bittim düşün düşün habire düğün olmadan çöktüm hh :1ninca: Senin nasıl gidiyor kuş?j

valla tatlışım yaaaa şu takvimi yaptığımda 8 aydan başlamıştım 7 derken 5 oldu dedim. ne çabuk geçiyooo...dediğin gibi 4 aydan başlıcak saymaya bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bak görüyormusun geçmiyor diye yakınıyoruz bazen zamandan ama sonra bi bakıyorsun şokakannehir

valla tatlışım yaaaa şu takvimi yaptığımda 8 aydan başlamıştım 7 derken 5 oldu dedim. ne çabuk geçiyooo...dediğin gibi 4 aydan başlıcak saymaya bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

tatlımm ya bu takvimi nasıl yaptın ?? bende yapmak istiyorum çook opuyorumnanaktan

hilal öncesi sonrası şöyle olur seneye alırsın kocanla beraber alırsınız
şimdi bu kadar büyük hediye alrısan seneye de bekleyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…