- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.861
kızlarr bunun aynısını aldım nasıl sizce banyo için
güzell güle güle kullan cnm şık seçimler :))
Ece ne olsun kuşşşşşşş. Sen ve baban nasılsınız :roflol:
tşk canım ama benim kocişş cok dikkattsizz kaç kullancamızı cok merak ediorum :roflol:
hehehe olsun canım kırarsa değiştirir yenisini aldırırsın :))
bende aldım böyle banyo takımları hatta paylaşmıştım burda da..benimkininde ilk dediği şey kırılırmı bunlar oldu :)) kaydirigubbakcemile2
kızlar ben anneler gününde ayınvalideme arçelikten bulaşık makinesi almak istiorm fiyatlar nasıldır yahu :S
demekki bi bnmki böle deilmiş :roflol:
yok tatlım genelde böyle duyuyorum ben çevremde de :))
kızlar cidden ne alcaksınz kayınvalidenize anneler gününde
kızlar cidden ne alcaksınz kayınvalidenize anneler gününde
kızlar ben vakko'dan bi fular almayı düşünüyorum ama çok mu salakca bi hediye olur???
hatige 4 gün sonra 4 aydan düşmeye başlıyor takviminboshayallersmile
Eferinnnnnnnnn sempatiksalakcinnigüle güle kullan böcük güzelmiş
ece bunun şimdisi sonrasımı var ?
saol eregli 690 bi bktm 2 programlı 790 filan dio arçelikte 3 programlı düşünüorm annemede 3 programlı almıştım ama o vestel istemişti kaynvalidem arçelik kullanıo genelde gerçi daha karar vermiş değilim 2 görümceme ve anneler gününe hediye almam lazm hepsinin hediyesini bir çıkarmayı düşünüorum böylece
Canım salon ve koridor halılarını aldık. Şimdi salona tv ünitesi, orta sehba. Odayada köşe ve normal sehba kaldı sadece hani yemek falan yemek için tv karşısında:) Bunları alınca Bi eksik kalmıyorrrr Allah'a şükür. A pardon bide annem bulaşık makinası alacak bitti. Ama bende bittim düşün düşün habire düğün olmadan çöktüm hh :1ninca: Senin nasıl gidiyor kuş?jkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben iyiyim babamda gayet iyi aklinialirimsmile
nasıl gidiyo hazırlıkların
valla tatlışım yaaaa şu takvimi yaptığımda 8 aydan başlamıştım 7 derken 5 oldu dedim. ne çabuk geçiyooo...dediğin gibi 4 aydan başlıcak saymaya bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
valla tatlışım yaaaa şu takvimi yaptığımda 8 aydan başlamıştım 7 derken 5 oldu dedim. ne çabuk geçiyooo...dediğin gibi 4 aydan başlıcak saymaya bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
güle güle kullan böcük güzelmiş
ece bunun şimdisi sonrasımı var ?
saol eregli 690 bi bktm 2 programlı 790 filan dio arçelikte 3 programlı düşünüorm annemede 3 programlı almıştım ama o vestel istemişti kaynvalidem arçelik kullanıo genelde gerçi daha karar vermiş değilim 2 görümceme ve anneler gününe hediye almam lazm hepsinin hediyesini bir çıkarmayı düşünüorum böylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?