-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet canım benmde cok hosuma gitti ama saclarım bu kadar uzun degi,l cıtcıtla falan bu seklde dururmu acaba bilmiyorumkismile

Şimdi kuaförler çok güzel uyduruyor saçları postişe tatlım ya önceden de prova filan yapmayı düşünüyorsan zaten görürsün nasıl olduğunu..
Bence hoş olur
Dün cevap verememiştim sen sormuştun diye hatırlıyorum yanağa damla şeklinde şekiller yapmak şsteyen senmiydin..bilmiyorumkismile

Bebeğimmmm kuşum beğendim yaww sonradan başka modelleride görünce o modele aşık olmuş gibi yaptım:):)(dahada güzelleri vardı çünkü nişanlım başka modele bak dedikçe) Fiyattada anlaştım ama 700 değil 800 yaptılar Adacım genede iyi ama fiyatı di mi kuşum. Bir de ilk kez denedimya hayatımda o gece nasıl heyecanlıydım. Bebeğim Allah razı olsun o gece senden. :lepi:

unuturmuyum hiç tatlım....
bayan tecrübeler artmış olacak...değişen tek şey bu olacak

Ayy ne kadar duygulandımmafoldumben
Bayan tecrübeler
seneye bu zamanlar hamilelik topiğine transfer olur artık evlenenler boshayallersmile
Yada burdan herkes yazar devam edersiniz
Ne kadar güzel heyecanlar..opuyorumnanaktan

yok tatlım ben deildim :jeyyar:

unuturmuyum hiç tatlım....
bayan tecrübeler artmış olacak...değişen tek şey bu olacak
Terk etmez bizi adammmmmm benimde ödüm kopuyordu ama gitmeyeceğini biliyorum artıkınnnnnnn.
Adammm son 3
Yatcaz kalkacasaaa, yatcaz kalkcazz sonrası CIZZZZZZZZZZZZ hani o muhabbet :roflol::roflol:

kızlar ben anneler gününde ayınvalideme arçelikten bulaşık makinesi almak istiorm fiyatlar nasıldır yahu :S

Adamm bide kayınvalidem çok açık dedi hevesim kırıldı hepp Kol diktiriyoruz yoksa bir gerginlik çıkacak çizecem bende:gitme:
selamlar nasılsınız kızlar ??
Hoşgeldinizz.
kızlarr bunun aynısını aldım nasıl sizce banyo için
Güle güle kullan. Çok güzelmişşşşşş.

kızlar ya çok hızlısınız yetişemiyorum size
hg diyen arkadaşlar hb
ereğlim nabersin canım nasıl gidiyo hazılrıklar
hilal bulaşık makinasımı bence şimdiden o kadar büyük bi hediye alma ama sen bilirsin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…