-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Bende geçen sene kayınvalideme mikser almıştım sinbodan Aman napiim yaww o bana alsın para mı kazanıyorum benkaydirigubbakcemile3

Bak görüyormusun geçmiyor diye yakınıyoruz bazen zamandan ama sonra bi bakıyorsun şokakannehir

yakınmıyorum valla artık..:bbo: ama bi o kadarda koşturmalar hızlandı.. benden 2 ay öncede erkek kardeşim evleniyo.. geçen akşam evde bas bas bağırdım çeyiz görmek istemiyorum diye akannehirkaydirigubbakcemile

Bende geçen sene kayınvalideme mikser almıştım sinbodan Aman napiim yaww o bana alsın para mı kazanıyorum benkaydirigubbakcemile3

ay canım çok şekersin.. bence illa hediye almak gerekmiyor.. ben kendi anneme nasıl davranıyorsam eşimin annesine de öyle davranıyorum.. illa çok cicci olmak zorunda değiliz di mi neticesinde kızlar

ay canım çok şekersin.. bence illa hediye almak gerekmiyor.. ben kendi anneme nasıl davranıyorsam eşimin annesine de öyle davranıyorum.. illa çok cicci olmak zorunda değiliz di mi neticesinde kızlar

haklısın canım bnde öyle düşünüyorum hem maksat hatırlamak degilmi

ohoo bayağı bitmiş canım ya ne güzel
darısı başımıza artık
benim aynı tas aynı hamam
regl oldum ağrıdan kıvranıyorum

haklısın canım bnde öyle düşünüyorum hem maksat hatırlamak degilmi

kesinlikle hatırlamak çok önemli.. illa süslü püslü hediyeler değildir ki önemli olan. allah aşkına ben anneme 27 yaşıma kadar belki 5 defa anneler günü hediyesi almışımdır neden kayınvalideme bu ayrıcalığı göstereyim ki? ya da eşleriniz kaç defa hediye aldılar annenize ya da kendi annesine? insanları çok fazla beklenti içine sokmamak lazım...

Ay canımm çok yoğundur sizin ev yaww. Adalarında öyle adadan sonra kız kardeşi gitcek:) Allah kolaylık versin ailelerinize.

ohoo bayağı bitmiş canım ya ne güzel
darısı başımıza artık
benim aynı tas aynı hamam
regl oldum ağrıdan kıvranıyorum
Ay canım çok geçmiş olsunnnnn. Sağ ol kuşum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay benmde herseyım bitti sayılır bi perdelerimle mutfak masam kaldı onuda yarın gittigimizde begenecegim.onlarda alıncak onun dısında hersyı aldık gibi bide orta sehbam var onu almadık.ne zor işmiş bu ya ereglinin dedigi gibi bende bittim ..

nişanlım anneme her daim en iyi hediyeyi almıştır hakkını ödeyemem ben şimdi onun.

Kuşum en doğrusunu sen beilirsin tabii.
Annenede altın takı al kuş. Saat gibi kelepçe gibi:) Kadına gider ayak yap bir güzellik:) canım bu ara sen kayınvalidenlerle yakın mı oturacaktın?j

walla dogru diosun kendi oğulları acaba hedıye almayı bırak hatrladılarmıki bu kdr sımartmayalım bence :roflol:

undomiel özel mesaj attım tatlım sana burdan olmadı sanırım.. mesaj kutuna bak istersen :))

ereğlim haklısın tatlım acayip yoğun..

aynı binada oturucağım canım ben kayınvalidemle
hmm altın takı bilmem ki annemin takısı çok daha farklı bişi alsam ? bilmem ki yokmu aklınızda bişiler kızlar

Ay kızlar kayınvalidelerimize hediye demişken bende hiç açılmamış parfüm paketi var öyle bilindik marka değil ama onu hediye etsem nasıl olur acep:) Öyle fazla marka takıntısı yoktur ama süslü hatundur normalde:)

olur canım onu bide şöyle süslü bi paket yap ohh miss gibi :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…