- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.881
Bak görüyormusun geçmiyor diye yakınıyoruz bazen zamandan ama sonra bi bakıyorsun şokakannehir
Bende geçen sene kayınvalideme mikser almıştım sinbodanAman napiim yaww o bana alsın para mı kazanıyorum benkaydirigubbakcemile3
Bende geçen sene kayınvalideme mikser almıştım sinbodanAman napiim yaww o bana alsın para mı kazanıyorum benkaydirigubbakcemile3
ay canım çok şekersin.. bence illa hediye almak gerekmiyor.. ben kendi anneme nasıl davranıyorsam eşimin annesine de öyle davranıyorum.. illa çok cicci olmak zorunda değiliz di mi neticesinde kızlar
Eferinnnnnnnnn sempatiksalakcinni3 program grisi 900
normali 700lü bişeydi bu arada.
Canım salon ve koridor halılarını aldık. Şimdi salona tv ünitesi, orta sehba. Odayada köşe ve normal sehba kaldı sadece hani yemek falan yemek için tv karşısında:) Bunları alınca Bi eksik kalmıyorrrr Allah'a şükür. A pardon bide annem bulaşık makinası alacak bitti. Ama bende bittim düşün düşün habire düğün olmadan çöktüm hh :1ninca: Senin nasıl gidiyor kuş?j
haklısın canım bnde öyle düşünüyorum hem maksat hatırlamak degilmi
tatlımm ya bu takvimi nasıl yaptın ?? bende yapmak istiyorum çook opuyorumnanaktan
Ay canımm çok yoğundur sizin ev yaww. Adalarında öyle adadan sonra kız kardeşi gitcek:) Allah kolaylık versin ailelerinize.yakınmıyorum valla artık..:bbo: ama bi o kadarda koşturmalar hızlandı.. benden 2 ay öncede erkek kardeşim evleniyo.. geçen akşam evde bas bas bağırdım çeyiz görmek istemiyorum diye akannehirkaydirigubbakcemile
Ay canım çok geçmiş olsunnnnn. Sağ ol kuşum.
ohoo bayağı bitmiş canım ya ne güzel
darısı başımıza artık
benim aynı tas aynı hamam
regl oldum ağrıdan kıvranıyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay canım çok şekersin.. bence illa hediye almak gerekmiyor.. ben kendi anneme nasıl davranıyorsam eşimin annesine de öyle davranıyorum.. illa çok cicci olmak zorunda değiliz di mi neticesinde kızlar
nişanlım anneme her daim en iyi hediyeyi almıştır hakkını ödeyemem ben şimdi onun.
kesinlikle hatırlamak çok önemli.. illa süslü püslü hediyeler değildir ki önemli olan. allah aşkına ben anneme 27 yaşıma kadar belki 5 defa anneler günü hediyesi almışımdırneden kayınvalideme bu ayrıcalığı göstereyim ki? ya da eşleriniz kaç defa hediye aldılar annenize ya da kendi annesine? insanları çok fazla beklenti içine sokmamak lazım...
Ay kızlar kayınvalidelerimize hediye demişken bende hiç açılmamış parfüm paketi var öyle bilindik marka değil ama onu hediye etsem nasıl olur acep:) Öyle fazla marka takıntısı yoktur ama süslü hatundur normalde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?