-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yaaa sabahtan beri sepete ekledim durdum aam kalitesinden emin olamadım birde tek pike yastık kılıfı yok ya vazgeçtin en son
iyi günlerde kullan inş

hadi yaaa kaydirigubbakcemile3 valla inşallah güzel bişidir :) ben nazar boncuğunu çok severim, bi de her renk yastık kılıfı uydurulur buna diye aldım valla bayanssulusmile

tatlımm çok güzel..

çok güzel canım güle güle kullan

ayyy çok güzel çok beğendim renkler çok canlı güle güle kullan canım

gizemcim çok hoş ve şık tatlım.. güzel günlerde kullan :)):icecream:

gördüm canım cok güsel ii günlerde kullan

teşekkürler kılzar, inşallah renkerli böle canlıdır gerçekten opuyorumnanaktan

canım benim çokkk teşekkür ederim opuyorumnanaktan evet tarihimiz kesinleşti nikah yapacaz düğün olmayacak ama fotoğraf çekimi için dış çekim olacak onun içinde havanın güzel olması lazım :kedi:

kızlar nette mi sorun var bilemiorum ama bi daha yazayım
2010 eylül gelinleri diye bi başlık açtım düğün tarihlerimizi o konu başlığına yazabilir miyiz özellikle eylül de evleneceklerboshayallersmile

kızlar canım kayınvalideme baskül alsam olurmu? kendisi birazcık kilolu nişanlım bir ara eve alacaktı ama olmadı sizce ben alayım mı

:) :) hayır canım gayet ciddiyim mesela bize geldiğinde kilosuna bakıyor.acaba alsam mı diye düşündüm sanırım kötü bir fikirdi :kedi:

bayaa ..baskül hediye verilmicekler listesinde baş sıradadır sanırım :) ne zayıfa ne şişmana verilmez..:)

karabocuq
undomirel

ayyyy ne bilim şuan kendisi diyetde yapıyor 85 kg yardımcı olur diye düşünmüştüm ayyy çok utandım sizlere karşı ama iyiki de sizlere sormuşum demek oda pakedi açınca sizin söylediklerinizi içinden yüzüme karşı söyliyecekti aman allahım bilmiyorumkismile

bitanem bence bişey demezdi ama biraz bozulabilirdi

Alemsin cnm yaa kaydirigubbakcemile3

tarihin belli olmuş,hayırlı uğurlu olsun inş.

utanma canım ne var utanılcak bak ne güsel yardımcı oluyoru birbirimize karsı iyikide sormussun demi kaydirigubbakcemile3

Aa bilmiyordum bak onuakannehir
ee baya telaş vardır evde tabi bu telaşla herkes zamanın da nasıl geçtiğini anlamıyorsundur cnm
Çeyizden ne ara bıktın kızkaydirigubbakcemile3

Aa bilmiyordum bak onuakannehir
ee baya telaş vardır evde tabi bu telaşla herkes zamanın da nasıl geçtiğini anlamıyorsundur cnm
Çeyizden ne ara bıktın kızkaydirigubbakcemile3

tatlım evde görmekten bıktım bi kardeşiminkiler.. erkek de olsa var baya şeyleri, bi, benimkiler derkenn pööfffffffff... yıkıyoruz ütülüyoruz hurçluyoruzzz akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…