- 29 Temmuz 2009
- 1.328
- 29
- 163
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.941
hayırlısı olsun canım benim nişanımda ekimin 11inde olmustu
yaaa sabahtan beri sepete ekledim durdum aam kalitesinden emin olamadım birde tek pike yastık kılıfı yok ya vazgeçtin en son
iyi günlerde kullan inş
tatlımm çok güzel..
çok güzel canım güle güle kullan
ayyy çok güzel çok beğendim renkler çok canlı güle güle kullan canım
gizemcim çok hoş ve şık tatlım.. güzel günlerde kullan :)):icecream:
gördüm canım cok güsel ii günlerde kullan
ooofff sizin o tarfalarda olsak hiç problem değil çok büyük ihtimalle süper olur oralardaaa
inş. güzel olur cnm ama senin tarih kesinmiş bende çok içten diom vallaa inşallahhh 18 eylülde daha güzel olurrolumunekankayizsmile
kızlar nette mi sorun var bilemiorum ama bi daha yazayım
2010 eylül gelinleri diye bi başlık açtım düğün tarihlerimizi o konu başlığına yazabilir miyizözellikle eylül de evleneceklerboshayallersmile
kızlar canım kayınvalideme baskül alsam olurmu? kendisi birazcık kilolu nişanlım bir ara eve alacaktı ama olmadı sizce ben alayım mı
kızlar canım kayınvalideme baskül alsam olurmu? kendisi birazcık kilolu nişanlım bir ara eve alacaktı ama olmadı sizce ben alayım mı
şaka yapıyosun heralde ,dimi kaydirigubbakcemile3
:) :) hayır canım gayet ciddiyim mesela bize geldiğinde kilosuna bakıyor.acaba alsam mı diye düşündüm sanırım kötü bir fikirdi :kedi:
bayaa ..baskül hediye verilmicekler listesinde baş sıradadır sanırım :) ne zayıfa ne şişmana verilmez..:)
bayaa ..baskül hediye verilmicekler listesinde baş sıradadır sanırım :) ne zayıfa ne şişmana verilmez..:)
karabocuq
undomirel
ayyyy ne bilim şuan kendisi diyetde yapıyor 85 kg yardımcı olur diye düşünmüştüm ayyy çok utandım sizlere karşı ama iyiki de sizlere sormuşum demek oda pakedi açınca sizin söylediklerinizi içinden yüzüme karşı söyliyecekti aman allahım bilmiyorumkismile
karabocuq
undomirel
ayyyy ne bilim şuan kendisi diyetde yapıyor 85 kg yardımcı olur diye düşünmüştüm ayyy çok utandım sizlere karşı ama iyiki de sizlere sormuşum demek oda pakedi açınca sizin söylediklerinizi içinden yüzüme karşı söyliyecekti aman allahım bilmiyorumkismile
karabocuq
undomirel
yakınmıyorum valla artık..:bbo: ama bi o kadarda koşturmalar hızlandı.. benden 2 ay öncede erkek kardeşim evleniyo.. geçen akşam evde bas bas bağırdım çeyiz görmek istemiyorum diye akannehirkaydirigubbakcemile
Aa bilmiyordum bak onuakannehir
ee baya telaş vardır evde tabi bu telaşla herkes zamanın da nasıl geçtiğini anlamıyorsundur cnm
Çeyizden ne ara bıktın kızkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?