- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.901
Tşk ederim kendi adıma:) Hoşgeldiniz bu arada.geçmiş olsun kızlar şimdiden neyse en azından bitirmişsiniz ve hayırlısı olsun tebrik ederim...
Canım evde yoksa onada bulaşık makinası al o zaman. Hem kayınvaliden içinde süper olur beni ayırmamış der.aynı binada oturucağım canım ben kayınvalidemle
hmm altın takı bilmem ki annemin takısı çok daha farklı bişi alsam ? bilmem ki yokmu aklınızda bişiler kızlar
ohoo bayağı bitmiş canım ya ne güzel
darısı başımıza artık
benim aynı tas aynı hamam
regl oldum ağrıdan kıvranıyorum
kendi anneme ne aliyim kızlar akıl verin bana
Ay kızlar kayınvalidelerimize hediye demişken bende hiç açılmamış parfüm paketi var öyle bilindik marka değil ama onu hediye etsem nasıl olur acep:) Öyle fazla marka takıntısı yoktur ama süslü hatundur normalde:)
bence de kesinlikle yapabilirsin.. hemde süper bi hediye olur.. sıktıçca seni hatırlar
kızlar ben daha beyaz eşya dışında hiç birşey almadım.. biraz yavaş mı davranıyorum ne??
undomiel özel mesaj attım tatlım sana burdan olmadı sanırım.. mesaj kutuna bak istersen :))
ereğlim haklısın tatlım acayip yoğun..
düğünün ne zaman canm
kuzuumm yaptım yaptım çok sağolasın
19 eylül..
ama daha bizim oturacağımız evimiz belli olmadığından beyaz eşya dışında ufak tefek şeyler aldım.. bornoz, nevresim takımı falan filan
ne demek tatlım :)) aa seninde az kalmış düğüne :))
evet canım yaklaşık 150 gnümüz kaldı :)
senin 19 pazar benim 25 cumartesi :)) hakkımızda hayırlısı olur inş..:Saruboceq:
canımm biz de o günü alacaktık ama yer yoktuaynı gün evlenecekmişiz yoksa
senin düğünün nerde oluyor? nasıl bi mekan*
ay gene yagmur yagıyorrr içim daraldı wallaa
Şimdiden hayırlı olsun kızlarrrrrrrr.
benim 28 eylül doğum günüm o yüzden 25 eylül istedim.. :)) ben nikah taraftarıydım ama sonra nikahıda düğünde yapmaya karar verdik.. öyle istedim.. çok beğenerek de bi mekan tuttuk yeni de hem :)) balo ve düğün salonu diye geçiyo kocaman bi pisti var :))
senin nerde oluyor tatlım ??:icecream:
tabi önce senin :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?