-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

geçmiş olsun kızlar şimdiden neyse en azından bitirmişsiniz ve hayırlısı olsun tebrik ederim...
Tşk ederim kendi adıma:) Hoşgeldiniz bu arada.

aynı binada oturucağım canım ben kayınvalidemle
hmm altın takı bilmem ki annemin takısı çok daha farklı bişi alsam ? bilmem ki yokmu aklınızda bişiler kızlar
Canım evde yoksa onada bulaşık makinası al o zaman. Hem kayınvaliden içinde süper olur beni ayırmamış der.

ohoo bayağı bitmiş canım ya ne güzel
darısı başımıza artık
benim aynı tas aynı hamam
regl oldum ağrıdan kıvranıyorum

aynen ya pazartesi bayılttı ve gittim eve
şimdi yine ağrıyo :sinifsinif:

kendi anneme ne aliyim kızlar akıl verin bana

çok büyük bişeye kaçmazdım ben olsam ki kaçmıycamda zaten
mesela k.validem haftada 3 gün güne gidiyo
giyebileceği hoş şık bi terlik almak istiyorum ben
ki annemde öyle gün vs çok gezmeye gidiyo onada öle düşünüyorum şimdilik
abartmaya gerek yok die düşünüyorum boshayallersmile

hmm
bulaşık makinesini kendimce bi abartı olarak görmüyorum
ihtiyaç olarak görüyorum
ama fikrimi değiştirdim mutfak robotu idare eder şimdilik onada çok ihtiyacı var şimdilik

bence de kesinlikle yapabilirsin.. hemde süper bi hediye olur.. sıktıçca seni hatırlar

kızlar ben daha beyaz eşya dışında hiç birşey almadım.. biraz yavaş mı davranıyorum ne??

canımm biz de o günü alacaktık ama yer yoktu aynı gün evlenecekmişiz yoksa

senin düğünün nerde oluyor? nasıl bi mekan*

benim 28 eylül doğum günüm o yüzden 25 eylül istedim.. :)) ben nikah taraftarıydım ama sonra nikahıda düğünde yapmaya karar verdik.. öyle istedim.. çok beğenerek de bi mekan tuttuk yeni de hem :)) balo ve düğün salonu diye geçiyo kocaman bi pisti var :))

senin nerde oluyor tatlım ??:icecream:

canım biz de aslında 3 eylül istiyorduk ama ramazan olduğundan dolayı zor olur diye 19 eylül yaptık malum o gün boşmuş izmir'i biliyor musun bilmiyorum ama çok güzel bir kır düğünü yapıyoruz biz çimler üstünde ve bembeyaz masalar ile süslenmiş biyer olucak. beyazlığı bozan tek şey de masaların üzerinde küçük minik mor taşlar ve mor organzeden tüller olucak masaların ortasında duran şamdanların altında malum mor paranın rengi hahaha gelsin takılar dedik :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…