- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.921
bunu aldımmmm zemuszemus nasıllll :ecrin_bebek:
QUOTE]
tatlımm çok güzel..
canım biz de aslında 3 eylül istiyorduk ama ramazan olduğundan dolayı zor olur diye 19 eylül yaptık malum o gün boşmuşizmir'i biliyor musun bilmiyorum ama çok güzel bir kır düğünü yapıyoruz biz çimler üstünde ve bembeyaz masalar ile süslenmiş biyer olucak. beyazlığı bozan tek şey de masaların üzerinde küçük minik mor taşlar ve mor organzeden tüller olucak masaların ortasında duran şamdanların altında malum mor paranın rengi hahaha gelsin takılar dedik :roflol:
bunu aldımmmm zemuszemus nasıllll :ecrin_bebek:
kır düğünü olması ne güzel izmir sıcak tabi eylül ayındada..:)) mor en sevdiğim renklerin başında gelir :)) çok güzel bir düğün olacağından eminimm... gelsin takılar hehehe :teytey: hazırlıklar nasıl gidiyo çeyizdi eşyaydı derken iş çokkk akannehir:bbo:
evet umarım bi aksilik olmaz ve yağmur yağmaz.. bende mor rengi çok seviyorum. kuzum daha bizim oturacağımız ev tutulmadığı için şu an pek bişey almadık sadece beyazeşyalarımızı aldık bir de gelinliğimin siparişi verildi ufak tefek bornozdu nevresimdi falan alındı :) sende hazırlıklar ne durumda
kızlar ya şimdi sizin tarihleri okuyunca aklıma geldi sizce ramazan bayramın istanbulda hava nasıl olur yani geçen bayramı hatırlamaya çalışıorum ama hatırlayamadım şimdi
kızlar ya şimdi sizin tarihleri okuyunca aklıma geldi sizce ramazan bayramın istanbulda hava nasıl olur yani geçen bayramı hatırlamaya çalışıorum ama hatırlayamadım şimdi
canım güsel olur eylül ayına denk gelio yanılmıosam bayram
eylül de hava güzel oluyo ama.. geçen bayram ilk günü yağmurluydu sonraki 2 gün açtı ama :))
ooofff sizin o tarfalarda olsak hiç problem değil çok büyük ihtimalle süper olur oralardaaaben izmir'den örnek vericem ama geçen bayram biz yazlığa gitmiştik o kadar güzeldi yani demekki hava
bayram 9-10-11 eylül bence hava güzel olur 18 eylülde hava daha güzel olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?