-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

kır düğünü olması ne güzel izmir sıcak tabi eylül ayındada..:)) mor en sevdiğim renklerin başında gelir :)) çok güzel bir düğün olacağından eminimm... gelsin takılar hehehe :teytey: hazırlıklar nasıl gidiyo çeyizdi eşyaydı derken iş çokkk akannehir:bbo:

evet umarım bi aksilik olmaz ve yağmur yağmaz.. bende mor rengi çok seviyorum. kuzum daha bizim oturacağımız ev tutulmadığı için şu an pek bişey almadık sadece beyazeşyalarımızı aldık bir de gelinliğimin siparişi verildi ufak tefek bornozdu nevresimdi falan alındı :) sende hazırlıklar ne durumda

Amin tatlım inş.. hiçbirimizin düğününde bir aksilik olmaz.. bizimde oturacağımız evde de ufak tefek değişiklikler yaptık, şimdi mutfak dolaplarımız yapılıyo bakalım beğendik verdik siparişi.. beyaz eşyalar tamam..mobilya bakıyoruz işte kafamızda oluştu bişiler ama daha almadık.. çeyiz aşamasına gelince bende alıyorum bayadırrrr bişilerrr çok abartı bi eksik kalmadı şükür ama eksik bitermi bitmezz :))) ben gelinliğe bakmadım daha ev işi bitsin.. ona rahat rahat bakarım dedimmm :))

Son düzenleme:
kızlar ya şimdi sizin tarihleri okuyunca aklıma geldi sizce ramazan bayramın istanbulda hava nasıl olur yani geçen bayramı hatırlamaya çalışıorum ama hatırlayamadım şimdi

kızlar ya şimdi sizin tarihleri okuyunca aklıma geldi sizce ramazan bayramın istanbulda hava nasıl olur yani geçen bayramı hatırlamaya çalışıorum ama hatırlayamadım şimdi

eylül de hava güzel oluyo ama.. geçen bayram ilk günü yağmurluydu sonraki 2 gün açtı ama :))

canım güsel olur eylül ayına denk gelio yanılmıosam bayram

eylül de hava güzel oluyo ama.. geçen bayram ilk günü yağmurluydu sonraki 2 gün açtı ama :))

evet canım eylül ayına denk gelio babam anneme nişanı eylülde yapalım demiş bizde bi yer bulduk çok hoşumuza gitti teras ama şimdi sizin tarihleri okuyunca birden aklıma geldi hava güsel oluosa orada yapmayı planlasak die şey ettim
yardımcı olduğunuz içinde çok tişikkür ettimmmŞenizŞeniz

ben izmir'den örnek vericem ama geçen bayram biz yazlığa gitmiştik o kadar güzeldi yani demekki hava

kızlar bi topik açtım 2010 eylül gelinleri diye eylül ayında evlenecek olanlar yazabilir misiniz o topic'e????ohaoldumsmile

ben izmir'den örnek vericem ama geçen bayram biz yazlığa gitmiştik o kadar güzeldi yani demekki hava
ooofff sizin o tarfalarda olsak hiç problem değil çok büyük ihtimalle süper olur oralardaaa
bayram 9-10-11 eylül bence hava güzel olur 18 eylülde hava daha güzel olur inşallah :)

inş. güzel olur cnm ama senin tarih kesinmiş bende çok içten diom vallaa inşallahhh 18 eylülde daha güzel olurrolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…