-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Güle güle giyin kuşş çok hoş
Bak bunun straplez kısmı çok hoş koltuk altında bitenlerden dantel geçirmişler rahar edersin düğünde öyle heryer fırlamaz:)
Onun topuzu kötü evet kuş taçlı örnek diye ekledim kadını çok söbe yapmışlar yaww bide topuz çok yukarıda.
Gelinlikle foton yok mu kısım mankendeki diil:)

Duvağı bende topuzun üstüne kapayacağım hatta aynı rahibelerinki gibi olacak kafama yapıştırıcam duvağı:d Uzun duvakta öyle daha şıkk gibime geliyor benimde em çok hoş olur ama sen topuzun üstüne koyarsan tülü taç biraz tuhaf kaçmaz mı kuş?j
ılla taç takacağım diyorsan tupuzun görükse çok daha güzel olmaz mı yaww tabii fikrimce kuş.

evet pınarım az kaldı nikaha 13 gün kaldı
esracım sen de ne var ne yok
iyidir cnm nasıl olsun koşturmaca zaman azalmaya başladı
Esraaa ne var ne yok kuşum:)
iyidir ereğlim nasıl olsun senden nbr

slmm kızlarr..çok cnm sıkkın yrn tatil bize ama iş yoğunluğundan gitmek zorundaymışızzz..akşam Bursaya gidicektim ben davetiyelerimi dağıtıcaktım yarın ( hafta sonu düğün dernekle geçicek ne zmn dağıtıcam ben offf...

Cute hoş geldin hade yaww haftaya falan gitmeye çalışırsın olmadı oradaki tanıdıklara yollarsın kargoyla onlar dağıtırlar arayabildiğinide arayıp izah edersin. Halledersin bi şekilde sıkma canını.

slm cnm mesai olarakmı geçicek yarın resmi tatil diye bize tatil yarın ama çalışsaydık mesai olucaktı

sağol tatlımm
bu arada senin yaptırdığın sarı elbiseninm modelini ben gelinlik olarak diktiricektim son anda kendi gelinliğimi görünce vazgeçtim :)

hoşbulduk tatlım
iyi gidiyo valla süper herşey yolunda maşallah
oyun gibi geliyo eve gelmek yemek yapmak eşimin işten gelmesi falan :))

hoşbulduk tatlım
iyi gidiyo valla süper herşey yolunda maşallah
oyun gibi geliyo eve gelmek yemek yapmak eşimin işten gelmesi falan :))

ne güzel cnm allah daim etsin inş resimlerini gördüm çok tatlı çıkmışın cnm evinin resimlerini eklemişmiydin hatırlamıyorumda
Hepinize şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan[/QUOTE saol darısı başımıza yenisin galiba ben bu ara pek giremiyorumda aramıza hg söz nişan vs bişeyler varmı

saol cnm öyle olacak artık ctesi gündüz bikaç saat dağıtabildiğim kdr..kuaför provamda var çok kimseyi yormadan olsun istemiştim ..artık kısmet değilmiş ...

slm cnm mesai olarakmı geçicek yarın resmi tatil diye bize tatil yarın ama çalışsaydık mesai olucaktı
yok cnm mesai olaraktan değil enayi olaraktan :) özel kurum işte napıcaksın...

anladım cnm milli bayramlarda çalıştığımız günlerde mesai oluyo bizim
napıyonuz bacılar

iyidir dilek sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…