- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.201
emcim rahibe duvak hangisi oluyo bilmioyomki
benimki kısaydı, yüzümünde yarısını kapattı kapalıyken o kadar .
çok uzun olunca gelinliği boğar dedi gelinlikçim.
evin yerleşiyo ne güzel
heyecan dorukdadır
esracımm seninde az kaldı
iyidir cnm nasıl olsun koşturmaca zaman azalmaya başladıesracım sen de ne var ne yok
iyidir ereğlim nasıl olsun senden nbrEsraaa ne var ne yok kuşum:)
slmm kızlarr..çok cnm sıkkınyrn tatil bize ama iş yoğunluğundan gitmek zorundaymışızzz..akşam Bursaya gidicektim ben davetiyelerimi dağıtıcaktım yarın ( hafta sonu düğün dernekle geçicek ne zmn dağıtıcam ben offf...
canım alttan değilde topuzun üstünden tutturuyorlar ya o işte
pınar sen kuzu postu almıştın dimi yatak odana kaç parça aldın onu
İyidir emcim.
Strapleze rahibe duvağı süper oluyor saten kızım en iyisini yapmışsın.
Var mı gelinliğinin fotosu?j
O postlar 50-60 çakmaları var orjinalleri 100-150 diye biliyorum bu benim bahsettiklerimde yuvarlak olanlar yanlış biliyorda olabilirim. Bende salonumda halının üstüne atacağım köşeye bir yere. Çok güzelll pınarcım sende olduğunu bilmiyordum güle güle kullan böylelikle
canım ben kuzu postu aldım evet 3 parça
yatağın iki yanına bide önüne
zaten yatak odam dar yettide arttı bile
hoşbulduk tatlım
iyi gidiyo valla süper herşey yolunda maşallah
oyun gibi geliyo eve gelmek yemek yapmak eşimin işten gelmesi falan :))
Hepinize şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan[/QUOTE saol darısı başımıza yenisin galiba ben bu ara pek giremiyorumda aramıza hg söz nişan vs bişeyler varmı
saol cnm öyle olacak artık ctesi gündüz bikaç saat dağıtabildiğim kdr..kuaför provamda varCute hoş geldin hade yaww haftaya falan gitmeye çalışırsın olmadı oradaki tanıdıklara yollarsın kargoyla onlar dağıtırlar arayabildiğinide arayıp izah edersin. Halledersin bi şekilde sıkma canını.
yok cnm mesai olaraktan değil enayi olaraktan :) özel kurum işte napıcaksın...slm cnm mesai olarakmı geçicek yarın resmi tatil diye bize tatil yarın ama çalışsaydık mesai olucaktı
napıyonuz bacılar
anladım cnm milli bayramlarda çalıştığımız günlerde mesai oluyo bizimsaol cnm öyle olacak artık ctesi gündüz bikaç saat dağıtabildiğim kdr..kuaför provamda varçok kimseyi yormadan olsun istemiştim ..artık kısmet değilmiş ...
yok cnm mesai olaraktan değil enayi olaraktan :) özel kurum işte napıcaksın...
napıyonuz bacılar
dilek facebookta ferhat göçerin üzüm şarkısını senmi paylaşmıştınnapıyonuz bacılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?