-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

evet saçma ama oldu işte eşimin morali hiç bozuk deil gülüp duruyor şimdi çıktı gitti

dilekcim
hakkında hayırlısını diliyorum. ne desem boş biliyorum, sorunun da ne olduğunu bilmiyorum ama
siz kolay atlatmadınız bazı şeyleri bunları düşünün derim.
gracem, undomiel hg niz kızlar

you_know canım bence de stres insanı çıldırtıryor o da farkındadır her şeyin sen bağırsanda çağırsanda erkekler daha rahat yaratılmışlar daha sakin olabiliyorlar hattaa insanın bazen sinirini bozacak derecede rahat davranabiliyorlar ama nolur sen hakim ol duygularına her şey düzelirrr şuan eş olmanın en zor taraflarını taşıyorsunuz iyi günde kötü günde hep yanyanaaa beraber her türlü zorluğu aşmaya söz verdiniz.. sen güçlü ol lütfen...

dilekcim
hakkında hayırlısını diliyorum. ne desem boş biliyorum, sorunun da ne olduğunu bilmiyorum ama
siz kolay atlatmadınız bazı şeyleri bunları düşünün derim.
gracem, undomiel hg niz kızlar
evet kolay atlatmadık ben onun için aileme rest cektim kacar giderim dedim dedem gözlerimin önunde aglarken mafoldumben
:teselli:
canım benim... ne olur sakin olmaya çalış.. neler oldu bilmiyoruz tabi ama... sen yinede sakin ol... ve gerçekten hiçbirşey bizim sağlığımızdan daha kıymetli değil...

canım şimdi karar almaya calısıyorum zaten alınca ilk sizle paylaşcam evet benim saglıgım hiç kimseden önemli deil ünv de aptalın biri yüzünden sinir krizlerine kalıodum gözümü hastanede acıodum aynı seyleri yasamak istemiyorum yasatan kişiylede olmak istemiyorum

kızlar bu davetiye nasıl sizce? ben nişanlım ile beğendim ama patavatsız kaynanam hiç güzel değil die bi anda pat diye söyledi =( yine bütün moralimi bozdu yani klava:

Eklentiler

• $1267139005_DSC05832.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 18
evet ben söz vermiştim ama tek taraflı vermişim demekki ayaklarını uzatıp bu durumumuzda antalyaya tatile gitmeyi bedelli askerlik için basvurmayı dusunen bi erkek sinirlerimi hoplatıo inan cok guzel anlatmıssın sorun işten kaynaklıda deil bir insanın %100 değişecegini düşünmezdim hele eşimin asla cok tesekkür ederim cnm
evet cnm sacma ama ne yapalım hayırlısı

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile bu biraz fazla olmuşbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
canım benim hakkınızda hayırlısı olsun ozaman umarım kötüye gitmez :Saruboceq:

evet işte fazla elim kolum baglı deil ama benim haddinden gelmesini bilirim anladın mı şimdi

evet saçma ama oldu işte eşimin morali hiç bozuk deil gülüp duruyor şimdi çıktı gitti

kapı orada çık git diyecek kadar mı

canım benim... gracefullun dediği gibi erkekler daha rahatlar... eminimki oda kafaya takıyordur ama sana belli etmiyordur... sana o evden çıkıp git sözünüde sinirden söylemiştir... bir an boş bulunmuştur... bende balayında kabus gibi bir gece yaşadım ve kesinlikle dönüşte boşanıcam senden dedim... ama onun gerçek yüzü değildi... bunuda biliyordum...ben sadece sustum.... çünkü hatasını anlayacaktı.. günlerce özür diledi benden.. ağladı.... pişmandı... şimdi allah bozmasın çok iyiyiz.. sende biraz sabırlı ol... onun canı çok sıkkındır ve bu şekilde dışa vurmuştur... ama lütfen sakin davran....

bu kadar rahatlık sinirimi bozuo gülsün ben canımı yolda bulmadım bişi oluo aglıyorum odaya gecip gelio of aglayıp durma ya sen mersine gitsene ya sen kıbrısa gitsene kafanı dinle gez toz dio lafa bak ya iş stresinden deil biliyorum cunku inan işsizliği taktıgı yok diyorumki sen biyerlerimi basvurdun aramalarını fln bekliosun yooook dio bu kadar rahat yani kurdugum bütün hayallerin yıkılmasından korkuyorum ama biizm sonumuz yok görüyorum ben

ayyy canım yaa kıyamam sana ben... biz ne desek boş... ama lütfen ani kararlar alma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…