-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canmm benmm
yemeğe çıkmştm şimdi okudumm..
çık git lafı ağır olmuş ama
sadece biraz zamana ihtiyacınız var bitanemm
herşey hayırlısıyla yoluna girere inşş
evet sonrada ağladı özür diledi ama benim kırılan kalbim yerine gelmio
canm benmm
nereye gidersen git ama ailenin yanına gitme sakınn
sen bile dönmem diyorsun
ille bi yerlere gideceksen
ailen dışında bi yerlere git canmm

gidecem biyerlere bakalım iş durumu kesinleşsin yoksa evde böyle tek bırakıp gitmek istemiyorum

you şimdi okudum bnde gercekden üzüldüm ama hiç birsey senden daha değerli değil tabiki şıu dönmde yasadıkları psikolojisi bozmus olabilir sağlam adımalr atmkda yarar var sende suan onun gibi biraz daha raht takılmaya calıs inşallh bu sorunlarıu aşıp mutluğunuza kaldığınz yerden devm edrsinz

evet sonrada ağladı özür diledi ama benim kırılan kalbim yerine gelmio

gidecem biyerlere bakalım iş durumu kesinleşsin yoksa evde böyle tek bırakıp gitmek istemiyorum

canm kesinlkle doğru karar vermş olursun
inş kısa zamanda iş bulur
inş o zamana da kadar da aranız düzelirr
biz sizin birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi
fotoğraflarınızdan bile anlıyoruz tamam mı canmcmm:1hug:

pardon cnm yeni gördümmm paspasla alaklaı fikrim bnce hani anne penyeleri olurya bole kalınla ince arası yani ordaki kullnılan kumas penyemsi bişey olursa daha hacimli durur gibi sahsen ole yapmayı plkanlıyorum bn :)

Bende çok severimm kararsız kaldımmm. almasam mı acaba.

kullanıyorsan al canm ama sen bilirsinn

pardon cnm yeni gördümmm paspasla alaklaı fikrim bnce hani anne penyeleri olurya bole kalınla ince arası yani ordaki kullnılan kumas penyemsi bişey olursa daha hacimli durur gibi sahsen ole yapmayı plkanlıyorum bn :)

önemli deil canm benmm
tmm canm benmm
o zaman renk konusunda da fikir ver bakalımm
banyom mavili fayanslarıı
kremrengi alsam diom kumaşııı
orda kısmına da hani örnekte de ince bi renk yapmşlar ya
onu da maviden yapsam nasıl olurr
bide bu şey makinaya atıp yıkanmaz ya
temzlk açısından nasıl olcak
bunlarn cevabını istiyorm delikafadulden

ne güzel sorulkr soruyorsun ole sennnn dünürrrr şimdi bilmezsem kızınıda vermez ya ipler kopar mı ole hemn yahuuu kopmasınn amaaa cnm bnm banyom grili mavili eltim pembeli lila lı örmüş cok şirin olmus sağ olsunnn sende ole canlı renkler terch edebilrsinnn mavi pembe nasıl olur hos tonlarından

Bende yeni paspasa başladım o mor sakal ipten olan bitti
Mor kare ördüm yanına da 5 parmak kalınlığında Lila ile ördüm o kare büyük oldu.

Şimdi de parlıement mavisi ve açık mavi gibi örücem kare kare örücemm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…