- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.641
kızlar ya ben herşeye karışan kaynanam ile napıcamklava:
Ay benimkide öyle kalbini kırmakta istemiyorum ama napcam bilmiyorum nişanlıma söyleyemiyorumda gider kavga eder diye:) Gelinliğimi açık dedi yaww kol diktiriyoruzkızlar ya ben herşeye karışan kaynanam ile napıcamklava:
bnde arkadslara katılıyorummm undomiel çok zıtlasmadan istedikleirni yaptrmaya calısss bnce :)
cute sizinde 12 gün kalmışşş
Ay benimkide öyle kalbini kırmakta istemiyorum ama napcam bilmiyorum nişanlıma söyleyemiyorumda gider kavga eder diye:) Gelinliğimi açık dedi yaww kol diktiriyoruzklava: Soranlarada güya ben öyle istedim gibi diyorum:gitme: Neyyse nişanlımın hatırına zıtlaşmıyorum. Çok sorun olmazsa öyle yapın derim.
canım ya ne zıtlaşması tepki bile göstermiyorum. nişanlım ile bunları konuşmaya çalışıyorum ama yok ben büyütüyormuşum, ben sürekli küçük ayrıntılara takılıyormuşum vs vs.. bıktım valla ya susucam böle herşeye boyun eğicem ya da gidicem kayınvalidem ile adam akıllı konuşucam. bu olucak sanırım sonunda..
ne güzel sorulkr soruyorsun ole sennnn dünürrrrşimdi bilmezsem kızınıda vermez ya ipler kopar mı ole hemn yahuuu kopmasınn amaaa cnm bnm banyom grili mavili eltim pembeli lila lı örmüş cok şirin olmus sağ olsunnn sende ole canlı renkler terch edebilrsinnn mavi pembe nasıl olur hos tonlarından
kızlar ya ben herşeye karışan kaynanam ile napıcamklava:
Bende yeni paspasa başladım o mor sakal ipten olan bitti
Mor kare ördüm yanına da 5 parmak kalınlığında Lila ile ördüm o kare büyük oldu.
Şimdi de parlıement mavisi ve açık mavi gibi örücem kare kare örücemm :jeyyar:
Ay benimkide öyle kalbini kırmakta istemiyorum ama napcam bilmiyorum nişanlıma söyleyemiyorumda gider kavga eder diye:) Gelinliğimi açık dedi yaww kol diktiriyoruzklava: Soranlarada güya ben öyle istedim gibi diyorum:gitme: Neyyse nişanlımın hatırına zıtlaşmıyorum. Çok sorun olmazsa öyle yapın derim.
evet ..haftasonu çok yorucuydu...mirmirmirmir
dilekkk bebeeemmmm cık gel bana deişiklik olsun gezdirim seni boshayallersmile
walla bilemedim ki kızlar çok karışan mı iyi hiç karışmayan mı? allahım ya benim annem de sadece fikrini söyler bana.. zaten az önce de nişanlımla yedik birbirimizioofff neden bu kadar herşeyi elinde tutma çabası içinde bu kadın. :uhm:
casperyy çok seviyorum bide halı gibi paspas gibi durmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?