-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

işim vardı sayfa altta kalmış ...

Dilek çok üzüldüm cnm bence hiç tepki verme bekle bakalım biras..

kızlar ya ben herşeye karışan kaynanam ile napıcam klava:
Ay benimkide öyle kalbini kırmakta istemiyorum ama napcam bilmiyorum nişanlıma söyleyemiyorumda gider kavga eder diye:) Gelinliğimi açık dedi yaww kol diktiriyoruzklava: Soranlarada güya ben öyle istedim gibi diyorum:gitme: Neyyse nişanlımın hatırına zıtlaşmıyorum. Çok sorun olmazsa öyle yapın derim.

bnde arkadslara katılıyorummm undomiel çok zıtlasmadan istedikleirni yaptrmaya calısss bnce :)

canım ya ne zıtlaşması tepki bile göstermiyorum. nişanlım ile bunları konuşmaya çalışıyorum ama yok ben büyütüyormuşum, ben sürekli küçük ayrıntılara takılıyormuşum vs vs.. bıktım valla ya susucam böle herşeye boyun eğicem ya da gidicem kayınvalidem ile adam akıllı konuşucam. bu olucak sanırım sonunda..

tatlım sıkmayın canınızı ne olcak sende söle ben bi kere evlencem hersey istedgm gibi olsun die.benim kayınvalidemde hıcbıseye karısmaz.mesele perde almaya gittik gectı oturdu anneml ben ve nişanlım begendik insan gelir demezmi su model güsel bak düşün die soruom dioki sen kullancan kızım nası istersen öle olsn oda sinir bvi durum boshayallersmile

yani o beğenmedim diyosa bişiyi yapılmıyomu..mesela beğenmedim desin sen deki biz beğendik bunu düşünüyoruz.olsun bitsin olmuyomu ? hoş tabi katkıları bulunuyosa demek zordur..biz kendimiz yaptığımız için herşeyi kimseye söz hakkı kalmıyo :)

tabiki canmm aaa kızıma nasıl kaynanlaık yapcan ben kız da benm gibi dili uzun olur :)))
hmm
o zaman bende maviye turuncu yapsamm
mavi turuncu mavi kırmızı
bu iki uyumu çok seviyorumm
du bakm akşam kocişe de sorayımm
ona kalsa amann aşkkıımm alırız yaa dio

kızlar ya ben herşeye karışan kaynanam ile napıcam klava:

ayy canmm Allah yardm etsnn

kıss o kadar paspası napcann

ayy benm de kaynana bişi dememşti annem kızmıştı da az bişicik kol ekletmiştm :))))

walla bilemedim ki kızlar çok karışan mı iyi hiç karışmayan mı? allahım ya benim annem de sadece fikrini söyler bana.. zaten az önce de nişanlımla yedik birbirimizi oofff neden bu kadar herşeyi elinde tutma çabası içinde bu kadın. :uhm:

canm benm
olur de geçiştir ama yapma olmas mı :)))
benm kaynanam kayınpederm de herşeye düşünceleri söylüo
ben istemiyosam yok falan diom ama eşim
tamam dio
sonuçta yapmıyoruz sadece konu kapansn die tamam demş oluo :)

casperyy çok seviyorum bide halı gibi paspas gibi durmuyor..

canm ne ara fırsat bulup yapıosun ya
ben evde bi fırsat bulsam ütü yapcam :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…