-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Canım benim hemen pes etme belki kötüsü ama savaşmalısın.
Belki de ona ders vermelisin senin üzmesine üzülme sende rahat ol bırak bakalım sende onun gibi ol nasıl olcak

zaten ani karar almamak için bu haldeyim yoksa coktan yakmıstım herseyi yani melek canavara dönüştü anladınmı ne oldu ne bitti onları ayırt etmeye calısıyorum biz ne desek bos deme cnm sizden baska kime sölicem anlatcam fikir alcam

öfkeyle kalkan zararla oturur ,şuan ki her hareketi sana batıyordur her sözü tavrı .. ama sakin olup beklemek en iyisi ... sakın ani kararlar almayın...

canım benım lütfen sıkma canını oda emin ol takıyodur kafasına ama sen üzülme diye sana belli etmek istemiyordur.güçlü görünmeye calısıyo belliki sana sende biraz zamana bırak belki aklında bişeyleri vardır.üzülme bak ailene bile rest çekmişsin onun için.şimdi ailene bile rest cektigin adamı yalnız bırakma tatlım

Canım benim hemen pes etme belki kötüsü ama savaşmalısın.
Belki de ona ders vermelisin senin üzmesine üzülme sende rahat ol bırak bakalım sende onun gibi ol nasıl olcak

savaşırım sonuna kadar nasıl evlenmek için onca seyle savastıgım gibi savasırım ama saglıgım işin içine girince pes demeyi biliyorum sonunda üzülen taraf ben deil o olacak

Sana yalnış kelime söylemk istemem canım
ama ne kendini çok yıprat ne de çok çabuk bitti de canım bence beklemelisin ki zaten sende öyle yapıyorsun farkındayım.ç
Dur bakalım belki de sana batıyor belki de o böyle olsun istiyor bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:1ninca:
Böyle bi anda karar verecek durum değil sende sakin davran biraz onun gibi ol:1ninca:

öfkeyle kalkan zararla oturur ,şuan ki her hareketi sana batıyordur her sözü tavrı .. ama sakin olup beklemek en iyisi ... sakın ani kararlar almayın...
canım kapı orada çık git boşanacaksanda bosan diyen yaptıgın her işe hata bulan iş aramak yerine kafanın dibinde dırdırdır kalk iş yap oturma sunu yap kalk bunuda yap diyen ardındanda aglayıp sana sarılan adamın sözü sanada batmazmı ben takıyorum kalbim bi kere kırılınca tamir olmuyor

evet o pişmanlıgı yasamak üzereyim

zaten bende suanda vereceğim kararın sağlıklı olmayacagını düşünüyorum biraz biyerlere kacıp kafamı dinlicem doğru kararlr alacagımı düşünüyorum o zaman bu zaman içinde onunda tavrı önemli

Dileğim canım inş herşey bi şekilde düzelir (Amin) Belki sana çaktırmıyordur ama onunda sinirleri bozuktur işten çıkarılmaktan hh canım?
Merhaba güzel gelinler bu arada.

hakkınızda hayırlısı olsun Dilek cim zaten şu an düşünüyosun evliliğin sana getirdiği olumlu olumsuz şeyleri her evlilikde olur kavga gürültü önemli olan sizin birbirinize olan saygınız, güveniniz kaybolmasın.Elbet eşinde hatasını anlar, öncelikle sen sağlığına dikkat et yıpratma kendini bu kadar

bak bu güzel fikir ailen yakınmı uzakmı bilmiyorum onların yanına gidebilirsin ya da başka bi şehirde yakın bi akraba dost tabii sen daha iyi bilirsin

Dilekçim en mükemmel evliliklerde bile an gelir kavga gürültü olurmuş yaw birbiriniz canını acıtmadan geçer inş bu kara günler. Bide sen şuan çok sinirlisin duyguların yoğun bebem biraz uzaklaşmak kafanızı toplamak iyi gelir inşallah.
Adam napiyor ki acep Ba-la-yı:d

Canım benim yaw, haklısın ama çok uzak kalmakta olmaz lmaz:

hatasını anladı zaten ama diyorum ya benim kalbim kırılınca ölene kadar tamir olmaz

Eğer anladı ise bence sende alttan almalısın.:1closedeyes:

yok cnm işten çıktı diye değil gerçek yüzünü gösterdi diye diyelim

kapı orada çık git diyecek kadar mı

canmm benmm evliliğin ilk zamanlarında kesin yaşanıyo bunlar
ben bi hafta sonunda kendimce planlar yapıyodum
şu borçlar bitsin de boşansak die :)))
ama evliliğe alışma sürecinden kaynaklanıyo bunlar
ölürüm de ayrılmam şimdi aşkmdan :))))

duymadıgım sözleri duyuyorum canımı sıkan bu

canmm benmm
yemeğe çıkmştm şimdi okudumm..
çık git lafı ağır olmuş ama
sadece biraz zamana ihtiyacınız var bitanemm
herşey hayırlısıyla yoluna girere inşş

hatasını anlamıs bak.onunda canı sıkkındır tatlım ya zamana bırakın bence düzelr hersey sende üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…