- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.601
bu kadar rahatlık sinirimi bozuo gülsün ben canımı yolda bulmadım bişi oluo aglıyorum odaya gecip gelio of aglayıp durma ya sen mersine gitsene ya sen kıbrısa gitsene kafanı dinle gez toz dio lafa bak ya iş stresinden deil biliyorum cunku inan işsizliği taktıgı yok diyorumki sen biyerlerimi basvurdun aramalarını fln bekliosun yooook dio bu kadar rahat yani kurdugum bütün hayallerin yıkılmasından korkuyorum ama biizm sonumuz yok görüyorum ben
bu kadar rahatlık sinirimi bozuo gülsün ben canımı yolda bulmadım bişi oluo aglıyorum odaya gecip gelio of aglayıp durma ya sen mersine gitsene ya sen kıbrısa gitsene kafanı dinle gez toz dio lafa bak ya iş stresinden deil biliyorum cunku inan işsizliği taktıgı yok diyorumki sen biyerlerimi basvurdun aramalarını fln bekliosun yooook dio bu kadar rahat yani kurdugum bütün hayallerin yıkılmasından korkuyorum ama biizm sonumuz yok görüyorum ben
Canım benim hemen pes etme belki kötüsü ama savaşmalısın.
Belki de ona ders vermelisin senin üzmesine üzülme sende rahat ol bırak bakalım sende onun gibi ol nasıl olcak
zaten ani karar almamak için bu haldeyim yoksa coktan yakmıstım herseyi yani melek canavara dönüştü anladınmı ne oldu ne bitti onları ayırt etmeye calısıyorum biz ne desek bos deme cnm sizden baska kime sölicem anlatcam fikir alcam
savaşırım sonuna kadar nasıl evlenmek için onca seyle savastıgım gibi savasırım ama saglıgım işin içine girince pes demeyi biliyorum sonunda üzülen taraf ben deil o olacak
canım kapı orada çık git boşanacaksanda bosan diyen yaptıgın her işe hata bulan iş aramak yerine kafanın dibinde dırdırdır kalk iş yap oturma sunu yap kalk bunuda yap diyen ardındanda aglayıp sana sarılan adamın sözü sanada batmazmı ben takıyorum kalbim bi kere kırılınca tamir olmuyoröfkeyle kalkan zararla oturur ,şuan ki her hareketi sana batıyordur her sözü tavrı .. ama sakin olup beklemek en iyisi ... sakın ani kararlar almayın...
canım benım lütfen sıkma canını oda emin ol takıyodur kafasına ama sen üzülme diye sana belli etmek istemiyordur.güçlü görünmeye calısıyo belliki sana sende biraz zamana bırak belki aklında bişeyleri vardır.üzülme bak ailene bile rest çekmişsin onun için.şimdi ailene bile rest cektigin adamı yalnız bırakma tatlım
Sana yalnış kelime söylemk istemem canım
ama ne kendini çok yıprat ne de çok çabuk bitti de canım bence beklemelisin ki zaten sende öyle yapıyorsun farkındayım.ç
Dur bakalım belki de sana batıyor belki de o böyle olsun istiyor bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:1ninca:
Böyle bi anda karar verecek durum değil sende sakin davran biraz onun gibi ol:1ninca:
zaten bende suanda vereceğim kararın sağlıklı olmayacagını düşünüyorum biraz biyerlere kacıp kafamı dinlicem doğru kararlr alacagımı düşünüyorum o zaman bu zaman içinde onunda tavrı önemli
bak bu güzel fikir ailen yakınmı uzakmı bilmiyorum onların yanına gidebilirsin ya da başka bi şehirde yakın bi akraba dost tabii sen daha iyi bilirsin
zaten bende suanda vereceğim kararın sağlıklı olmayacagını düşünüyorum biraz biyerlere kacıp kafamı dinlicem doğru kararlr alacagımı düşünüyorum o zaman bu zaman içinde onunda tavrı önemli
hatasını anladı zaten ama diyorum ya benim kalbim kırılınca ölene kadar tamir olmaz
hatasını anladı zaten ama diyorum ya benim kalbim kırılınca ölene kadar tamir olmaz
yok cnm işten çıktı diye değil gerçek yüzünü gösterdi diye diyelim
kapı orada çık git diyecek kadar mı
canım benim... gracefullun dediği gibi erkekler daha rahatlar... eminimki oda kafaya takıyordur ama sana belli etmiyordur... sana o evden çıkıp git sözünüde sinirden söylemiştir... bir an boş bulunmuştur... bende balayında kabus gibi bir gece yaşadım ve kesinlikle dönüşte boşanıcam senden dedim... ama onun gerçek yüzü değildi... bunuda biliyordum...ben sadece sustum.... çünkü hatasını anlayacaktı.. günlerce özür diledi benden.. ağladı.... pişmandı... şimdi allah bozmasın çok iyiyiz.. sende biraz sabırlı ol... onun canı çok sıkkındır ve bu şekilde dışa vurmuştur... ama lütfen sakin davran....
zaten ani karar almamak için bu haldeyim yoksa coktan yakmıstım herseyi yani melek canavara dönüştü anladınmı ne oldu ne bitti onları ayırt etmeye calısıyorum biz ne desek bos deme cnm sizden baska kime sölicem anlatcam fikir alcam
duymadıgım sözleri duyuyorum canımı sıkan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?