- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.681
ayy kıllı ip diye gidip alabilirdim de rezil olurdum valla :))))
selam
şöylece bir göz attım geçmiş olsun diyenlere teşekkürler burnumda yamukluk vardı onunla uğraşıyorum ayrıca da nefes almak skıntım vardı yalnız şuan çok kötüyüm ağrım sızım çok fazla cumartesi ameliyat oldum.
adaer barıştı da evlendi bile öyle mi?
you know eşinin iş durumu ne oldu?
gülsünn geri gemişsin kutlarım seni bir ömür boyu mutluluklar.
olsun be bilmemek ayıp değil :sm_cool: gülerdiniz bi güzel :sm_cool:
:))))
spedyy
anneler gününe hediyeye karar verdnz mi canmm
yok be canım bizim bu haftasonu bide görümcemin doğum günü var
sonra teyzemin sonra anneler günü görümceye abajur istiyorum almak.
anneler günü içn bakmaıdm düşünmedim de.
hmm
bende düşünüom ama bişi bulamadm
bütçemize uygun olması lazmm
az fazla harcama yapınca taksitler karışıyo kredi de var
Benim içinde öyle vallahi biraz kısmam lazım
ama ne olur bilmiyorum hiç kendi anneme kolay bişey almam.
ama kayınvalideme bilmiyorum hiç
kızlar ben nişanlım ile konuştum büyük ihtimalle bişey almayacağız. alırsa da sanırım ufak tefek bişey alacağız. siz de bence öyle çok büyük dert haline getirmeyin. bi güzel tisort bile alsanız sonuçta hatırlamanız değil mi önemli olan?
bence alacağınız hediye onların ihtiyaçlarını görmeli 5 yıldır kayınvalideme ve anneme hep gereksinim duydukları eşyaları almışımdır hiç ucuz bişe almadım ama bu aralar biraz sıkıştık :S düğünden sonra alabilirim telafi ederim şimdilik uygun bişi bakıcam
Çok çok geçmiş olsun mglove'cığım.selam
şöylece bir göz attım geçmiş olsun diyenlere teşekkürler burnumda yamukluk vardı onunla uğraşıyorum ayrıca da nefes almak skıntım vardı yalnız şuan çok kötüyüm ağrım sızım çok fazla cumartesi ameliyat oldum.
adaer barıştı da evlendi bile öyle mi?
you know eşinin iş durumu ne oldu?
gülsünn geri gemişsin kutlarım seni bir ömür boyu mutluluklar.
Ay benimkide öyle kalbini kırmakta istemiyorum ama napcam bilmiyorum nişanlıma söyleyemiyorumda gider kavga eder diye:) Gelinliğimi açık dedi yaww kol diktiriyoruzklava: Soranlarada güya ben öyle istedim gibi diyorum:gitme: Neyyse nişanlımın hatırına zıtlaşmıyorum. Çok sorun olmazsa öyle yapın derim.
sallı yada kıllı iptenn süperrr seyler oluyo walla :) bnde o paspasdan yapmk istyorumm daha bir sürü sey yapmk istyorum da zamn olmuyookırmızı mavi yap bnce caspersy trabzonnn spor
Aynısından bende de var... Seni çok iyi anlıyorum benimkini kayınvalidem değil kayınpederim dedi tek farkla. Ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Nişanlım da kapalı olsun dese içim yanmaz.. Aksine o da benim beğendiklerimi beğeniyor...
undomiel senn kinin adı da mı cemm :) bnde bakrım cemle artık ne beğeneceksek ayy düşünüyorum aklıma gelen bi ihtyclarıda yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?