- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.861
merkese merhaba,
burcu güneş ve selami sahinin düeti de çok güzel arkadaşımın düğününde ilk dans parçasıydı
aa benimde düğünmde dans parçamdı.. kesinlikle tavsiye ederim...
kınada dans parçamız mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta, slayt parçamız da rafet el romanın ömrümün sahibiydi....
canımm cute'cim ne kadar az kalmış.. acayip heyecanlısındır..
gulsun kişisel ileti kısmında yazıyormuş zaten evli olduğun pardon canım dikkat etmemişim.Evet şarkı çok güzel ilk duyduğumda çok etkilenmiştim parça seçimin çok güzel
evlimisin sen canım?
teşekkür ederim canım.. o kadar çok resim varki... eklemeye üşeniyorum vallaa:))gulsun yeni resimlerin çok güzeller
önemli değil canım...gulsun kişisel ileti kısmında yazıyormuş zaten evli olduğun pardon canım dikkat etmemişim.Evet şarkı çok güzel ilk duyduğumda çok etkilenmiştim parça seçimin çok güzel
cnm olmam mı en çok gelinlikle düşmekten korkuyorum :)))
gulsun çok güzel gözüküyor hepsi zevkle baktım. Eminim onlarda öyle güzeldir.
Cute bende korkuyorum nişana falan düşer miyim diye bide ayakkabı da sivri topuk
teşe.derim canım...
valla evlilik şu anda çok güzel... ama halılar mahvetti bizi... dün akşam yıkamaya verdik... size tavsiyem halılarınızı kullanmadan önce kesinlikle yıkatın yada yıkayın:))
sağolsun kocamda çok yardımcı bana evde... yemek işerinde ve temzilikte... sabahta benden önce gidiyor ve o kadar sessiz hazırlanıyorki.. kıyamam yaa... tam giderken öpüyor beni...:))))
evin heryerinde tv var ama uydu henüz kurulmadı... dolayısı ile birbirmize çok vakit ayırabiliyoruz....
şimdilik böyle canım....
Canım halılarına ne oldu da :sm_confused::sm_confused:
Aklımızda olsun öyle yaparız zamanımız olursa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eee ne güzel işte hiç almayın izlemeyin TV falan delikafadulden
teşe.derim canım...
valla evlilik şu anda çok güzel... ama halılar mahvetti bizi... dün akşam yıkamaya verdik... size tavsiyem halılarınızı kullanmadan önce kesinlikle yıkatın yada yıkayın:))
sağolsun kocamda çok yardımcı bana evde... yemek işerinde ve temzilikte... sabahta benden önce gidiyor ve o kadar sessiz hazırlanıyorki.. kıyamam yaa... tam giderken öpüyor beni...:))))
evin heryerinde tv var ama uydu henüz kurulmadı... dolayısı ile birbirmize çok vakit ayırabiliyoruz....
şimdilik böyle canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?