-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

merkese merhaba,

burcu güneş ve selami sahinin düeti de çok güzel arkadaşımın düğününde ilk dans parçasıydı

aa benimde düğünmde dans parçamdı.. kesinlikle tavsiye ederim...
kınada dans parçamız mustafa ceceli hastalıkta sağlıkta, slayt parçamız da rafet el romanın ömrümün sahibiydi....

gulsun kişisel ileti kısmında yazıyormuş zaten evli olduğun pardon canım dikkat etmemişim.Evet şarkı çok güzel ilk duyduğumda çok etkilenmiştim parça seçimin çok güzel

gulsun kişisel ileti kısmında yazıyormuş zaten evli olduğun pardon canım dikkat etmemişim.Evet şarkı çok güzel ilk duyduğumda çok etkilenmiştim parça seçimin çok güzel

canım ya hala bulamadım ben de ama nilüfer- ta uzak yollardan şarkısı favorimiz şu anda :)

gulsun yeni resimlerin çok güzeller
teşekkür ederim canım.. o kadar çok resim varki... eklemeye üşeniyorum vallaa:))

önemli değil canım...
evt bende ilk dineldiğimde çok beğenmiştim ve bu olcak demiştim..

cnm olmam mı en çok gelinlikle düşmekten korkuyorum :)))

oyy oyy ben kaç defa atlattım o tehlikeyi.. birde etek uçlarında boncuklar vardı.. habire topuğpumun altına giriyordu ve kayıyordum....

gulsun çok güzel gözüküyor hepsi zevkle baktım. Eminim onlarda öyle güzeldir.

Cute bende korkuyorum nişana falan düşer miyim diye bide ayakkabı da sivri topuk

gulsun çok güzel gözüküyor hepsi zevkle baktım. Eminim onlarda öyle güzeldir.

Cute bende korkuyorum nişana falan düşer miyim diye bide ayakkabı da sivri topuk

teşe.derim canım...

valla evlilik şu anda çok güzel... ama halılar mahvetti bizi... dün akşam yıkamaya verdik... size tavsiyem halılarınızı kullanmadan önce kesinlikle yıkatın yada yıkayın:))

sağolsun kocamda çok yardımcı bana evde... yemek işerinde ve temzilikte... sabahta benden önce gidiyor ve o kadar sessiz hazırlanıyorki.. kıyamam yaa... tam giderken öpüyor beni...:))))

evin heryerinde tv var ama uydu henüz kurulmadı... dolayısı ile birbirmize çok vakit ayırabiliyoruz....

şimdilik böyle canım....

Canım halılarına ne oldu da :sm_confused::sm_confused:
Aklımızda olsun öyle yaparız zamanımız olursa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eee ne güzel işte hiç almayın izlemeyin TV falan delikafadulden

Canım halılarına ne oldu da :sm_confused::sm_confused:
Aklımızda olsun öyle yaparız zamanımız olursa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eee ne güzel işte hiç almayın izlemeyin TV falan delikafadulden

canım yeni halılar çok tüylü olur... o tüylerde bastıkça üzerine havalara uçuşuyor öksürük, gıcık falan yapıyor.. çok zararlıymış.. evde temzilik yapıyorsun... 1 saat sonra yine aynı heryer..bizde tüyleri azalsın diye yımaya verdik canım..

yok canım... bir süre sonra sıkar bu kadar muhabbet.... yakın bir zamanda bağlatmamız lazım uyduyu.. ay diizlerimi izleyemiyorum yaaaa:jeyyar::jeyyar:

canım süper ya.. ne kadar mutlusundur şimdi.. bende speedy'e katılıorum bence de hiç açmayın TV.. he birbirinize vakit ayırın :)a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…