- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.881
canım yeni halılar çok tüylü olur... o tüylerde bastıkça üzerine havalara uçuşuyor öksürük, gıcık falan yapıyor.. çok zararlıymış.. evde temzilik yapıyorsun... 1 saat sonra yine aynı heryer..bizde tüyleri azalsın diye yımaya verdik canım..
yok canım... bir süre sonra sıkar bu kadar muhabbet.... yakın bir zamanda bağlatmamız lazım uyduyu.. ay diizlerimi izleyemiyorum yaaaa:jeyyar::jeyyar:
selam kızlar, ben de sizdenim artık. katılabilir miyim aranıza?
canım süper ya.. ne kadar mutlusundur şimdi.. bende speedy'e katılıorum bence de hiç açmayın TV.. he birbirinize vakit ayırın :)a.s.
canım çok teşekkür ederim...evet yeni resimler cok hosmus gülsuncummmm çok beğendim hep mutluluk var resimlerdeee ne güzel
kesinlikle öyle... sürekli oluncada sıkar.. biraz da özlem olmalı değilmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ANLADIM CANIM dikkat ederim ozaman bakarım.
Olmadı almadan önce yerine veririm yaparlar falan işte.
eee tabi sıkar be canım sürekli sohbet eee nereye kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm cemreeylül.. hoşgeldin aramıza... söz,nişan varmı???selam kızlar, ben de sizdenim artık. katılabilir miyim aranıza?
sizide görcem.. yeri gelcek kaçcak yer arar durusunuzz:))))kaydirigubbakcemile
kuzumm sizde hep sohpet etmeyin.. daha yakın olun birbirinize
Hoşbulduk undomiel ve gulsunn
Düğüne daha çok var yani kesin konuşulan bi tarih yok, onu düşünmek için erken şimdilik çünkü
Daha dün erkek tarafı geldi zaten tanıyodu herkes birbirini ve böyle olduğu için dün yüzük takıldı bana sürpriz oldu biraz, söz yüzüğü niyetine, hani ben sadece oturulur konuşulur gibi düşünmüştüm ama erkek tarafı hep almanyada, onlardan zaten kimse gelemiyo, bu yüzden formalite şeylere gerek yok diye konuşulmuş büyükler arasında, muhtemelen nişanım da olmayacak yani olacak ama böyle basit bişey olacak etraftaki en yakınlarımız gelir sadece
Bu yüzden pek mutlu değilim :sinifsinif:
sizide görcem.. yeri gelcek kaçcak yer arar durusunuzz:))))kaydirigubbakcemile
kuzumm sizde hep sohpet etmeyin.. daha yakın olun birbirinize
canım bu sohbet kavramı genel bir şeydi zaten... bütün muhabbet tarzlarını kapsıyor:))
nabersiniz
hoşgeldin şeker... nasılsın bakalım??
Düğüne daha çok var yani kesin konuşulan bi tarih yok, onu düşünmek için erken şimdilik çünkü
Daha dün erkek tarafı geldi zaten tanıyodu herkes birbirini ve böyle olduğu için dün yüzük takıldı bana sürpriz oldu biraz, söz yüzüğü niyetine, hani ben sadece oturulur konuşulur gibi düşünmüştüm ama erkek tarafı hep almanyada, onlardan zaten kimse gelemiyo, bu yüzden formalite şeylere gerek yok diye konuşulmuş büyükler arasında, muhtemelen nişanım da olmayacak yani olacak ama böyle basit bişey olacak etraftaki en yakınlarımız gelir sadece
hayırlı olsun canım.. ama bence bu kadar kafaya takma... sonuçta sevdiğin adamın yüzüğü parmağında ve sende düğüne odaklanırsın... öyle bir düğün olurki.. herşey bir arada çıkar:)))
iyiyim bebeeem sen nasılsınSobe sobe kuş. Nasılsın?j
hoşgeldin eregliciimmm, youuu'cumm.. nasılsınız?
Sağ ol canım.hoşgeldin eregliciimmm, youuu'cumm.. nasılsınız?
Baktım gülüm çok güzelleeer.:lepi:hoşgeldin ereğlicim... evt.. birkaç tane ekleidm.. bak bakalım:))
Haklısınız aslında kızlar
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ama dün halimizi görmeliydiniz, işten geldim üstümde bi kot pantolon bi gömlek yani, annem demez mi hemen hazırlan geliyolar diye, yarım saat icinde ne bulunup giyilirse saç baş ne kadar düzeltilrse artık yani =) en azından bi haftasonu gelselerdi, akşamın arasına öyle sıkışıp kalmasaydı
Bide biraz görücü usülü gibi bişey bizimki, yaşımda küçük daha, ben yine de onlar ne isterse tamam diyorum, keşke onlar da biraz beni düşünse. Neyse kızlar ben buraya sizi derde boğmaya gelmedim, kusura bakmayın böyle girdim konuya ama =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?