-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ANLADIM CANIM dikkat ederim ozaman bakarım.
Olmadı almadan önce yerine veririm yaparlar falan işte.
eee tabi sıkar be canım sürekli sohbet eee nereye kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım süper ya.. ne kadar mutlusundur şimdi.. bende speedy'e katılıorum bence de hiç açmayın TV.. he birbirinize vakit ayırın :)a.s.

sizide görcem.. yeri gelcek kaçcak yer arar durusunuzz:))))kaydirigubbakcemile

evet yeni resimler cok hosmus gülsuncummmm çok beğendim hep mutluluk var resimlerdeee ne güzel
canım çok teşekkür ederim...

ANLADIM CANIM dikkat ederim ozaman bakarım.
Olmadı almadan önce yerine veririm yaparlar falan işte.
eee tabi sıkar be canım sürekli sohbet eee nereye kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kesinlikle öyle... sürekli oluncada sıkar.. biraz da özlem olmalı değilmikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selam kızlar, ben de sizdenim artık. katılabilir miyim aranıza?
slm cemreeylül.. hoşgeldin aramıza... söz,nişan varmı???

Kızlar meraba gerileri okumadım gülsüncüm yeni fotolar mı ekledin son sayfada öyle yazıyor dur hemen bakıyorum:)

Hoşbulduk undomiel ve gulsunn
Düğüne daha çok var yani kesin konuşulan bi tarih yok, onu düşünmek için erken şimdilik çünkü
Daha dün erkek tarafı geldi zaten tanıyodu herkes birbirini ve böyle olduğu için dün yüzük takıldı bana sürpriz oldu biraz, söz yüzüğü niyetine, hani ben sadece oturulur konuşulur gibi düşünmüştüm ama erkek tarafı hep almanyada, onlardan zaten kimse gelemiyo, bu yüzden formalite şeylere gerek yok diye konuşulmuş büyükler arasında, muhtemelen nişanım da olmayacak yani olacak ama böyle basit bişey olacak etraftaki en yakınlarımız gelir sadece
Bu yüzden pek mutlu değilim :sinifsinif:

bitanem kafana taktığın şeye bak. illa nişan olması önemli değil ki.. ama bak onlar da artık bu işin bi adının konmasını istemişler ve yüzüklerini alıp gelmişler bence bu da önemli bişey. benim de nişanım öyle nişan gibi olmadı hem beni istemeye geldiler hem de yüzüklerimiz takıldı. önemli olan sizin mutlu ve huzurlu olmanız. inan ki (allah yaşatmasın ama ) daha ne ufak tefek şeyler çıkacak karşına.. bunlarla sıkma o güzel canını

Hayırlısı olsun, tebrikler şimdidenn.

Haklısınız aslında kızlar
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ama dün halimizi görmeliydiniz, işten geldim üstümde bi kot pantolon bi gömlek yani, annem demez mi hemen hazırlan geliyolar diye, yarım saat icinde ne bulunup giyilirse saç baş ne kadar düzeltilrse artık yani =) en azından bi haftasonu gelselerdi, akşamın arasına öyle sıkışıp kalmasaydı
Bide biraz görücü usülü gibi bişey bizimki, yaşımda küçük daha, ben yine de onlar ne isterse tamam diyorum, keşke onlar da biraz beni düşünse. Neyse kızlar ben buraya sizi derde boğmaya gelmedim, kusura bakmayın böyle girdim konuya ama =)

walla canım bak baştan nasıl alıştırırsan öyle gider bu işler. sen isteklerini açık ve seçik bi şekilde dile getir ki onların her dediğine boyun eğmek zorunda kalma bence.. münasip bi dille anlat kuzum istediklerini.. ayrıca olsun her şerde bi hayır her hayırda bi şer vardır bunu bunutma tatlımm... yaş kaçtı bu arada cemreeylül'cümm??

merhaba kızlar, haftasonu sevdiceğimleydim de giremedim pek :) gülsün gelmiş hoş gelmiş :) yeni resimler getirmiş bize :) baktım hemen hepsi de çok hoş Allah nazarlardan korusun sizi gülsüncüm. bu arada şey sorca kınada eldiven yerine o gül şeklinde avuç içi şeysindn mi yaptın eline? öle gördüm sanki resimde?
cemreylül hoşgeldin canım, azcık kendinden bahsetsene, tanıyalım seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…