- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #27.901
merhaba kızlar, haftasonu sevdiceğimleydim de giremedim pek :) gülsün gelmiş hoş gelmiş :) yeni resimler getirmiş bize :) baktım hemen hepsi de çok hoş Allah nazarlardan korusun sizi gülsüncüm. bu arada şey sorca kınada eldiven yerine o gül şeklinde avuç içi şeysindn mi yaptın eline? öle gördüm sanki resimde?
cemreylül hoşgeldin canım, azcık kendinden bahsetsene, tanıyalım seni :)
walla canım bak baştan nasıl alıştırırsan öyle gider bu işler. sen isteklerini açık ve seçik bi şekilde dile getir ki onların her dediğine boyun eğmek zorunda kalma bence.. münasip bi dille anlat kuzum istediklerini.. ayrıca olsun her şerde bi hayır her hayırda bi şer vardır bunu bunutma tatlımm... yaş kaçtı bu arada cemreeylül'cümm??
merhaba kızlar, haftasonu sevdiceğimleydim de giremedim pek :) gülsün gelmiş hoş gelmiş :) yeni resimler getirmiş bize :) baktım hemen hepsi de çok hoş Allah nazarlardan korusun sizi gülsüncüm. bu arada şey sorca kınada eldiven yerine o gül şeklinde avuç içi şeysindn mi yaptın eline? öle gördüm sanki resimde?
21im bitmek üzere canım, ama ben de bilmiyorum ki canım nasıl söylenir böyle şeyler, bişey diyemiyorum hiç, özellikle de babama, yani erkek tarafına bile derim de babama diyemem o derece. bilmiyorumkismile erkek tarafı şimdilik çok iyi yani, düşünceli insanlar umarım sonra değişmezler, zaten böle iyi olmasalar babam da beni bu yaşta evlendirmek istemezdi, ben de daha bişey diyemiyorum yani herşeyde benim mutluluğumu istiyolar ama tabi nerden bilebilirler ki benim ne istediğimi söylemem lazım galiba biraz, ama çekiniyorum :gitme:
canım peki sen sözlünü istiyormusun... görücü usülü demiştin... beraber azda olsa vakit geçirdinmi...
peki kendi isteklerini beklentilerini annen ile paylaşsan.. oda zaten babana söyler... normal olanda budur canım.. direk babaya söylemeye bizlerde çekinebiliriz bazen...
canım sözlümle biz uzun 6 aydır görüşüyoruz zaten, geziyoruz eğleniyoruz ama hep ben ne istersem onu yapıyoruz bu da beni düşündürüyo yani, şimdi böyle şımartıp alıştırcak, sonra gercek yüzünü göstercek diye, ama şimdilik mutluyum onunla, seviyo musun aşık mısın ona dersen düşünürüm gerçekten, yani beni mutlu etmek icin uğraşıyo sürekli şımartıyo, ben de bunu seviyorum galiba, bunları yapan başkası olsaydı onu severdim, şimdi diyceksiniz neresi görücü usülü bunun? bizi ailelerimz tanıştırdı yani o yüzden, yoksa mesela bz aynı yerde çalısıyo olsaydık, birbirimizi tanıyo olsaydık da aramızda bişey olmazdı herhalde, anneme anlatsam bu sefer aynı sıkıntıya annem düşücek ben bunu nasıl söylicem şimdi babana diye, kendimi kurtarmak icin onu üzmek istemiyorum ben de
ay bi gariplik mi var yoksam he ben mi paranoyak oldum
Lepicim nasılsın?j Hoşgeldin.
cemre bu yaşta görücü usulü evlenmeinin nedeni ne ki kuzum
severek desen anlarım ki bence gene bile küçüksün evlenmek için
şu yaşıma geldim ancak olgunlaştığımı farkediyorum ben
canım daha öncede konuşulmuştu... kına sırasında eldiven değilde bu güllerden konuluyor ve parmaklarını kullanabiliyorsun...sempatiksalakcinni:1ninca:kaydirigubbakcemile3
Gülsüncüm o gül ne bu arada kız nasıl bişey normal toka gibi bişey mi hani güllü saç lastikleri oluyor nerede satılıyor banada değişik ve güzel geldi kuşum.
canım ben mahmutpaşadan almıştım.. tanesi 2 TL ye... 2 tane... ama nette satan yerlerde var... bence al:))gülsüncümm bende eldiven takmak istemiyorum. nerden aldın onları? daha rahat oluyo demişsin ama ben de mi öle alsam karar veremedim şimdi
babama hayır demek gibi bi şansım yoktu çünkü bilmiyorumkismile
undomiel canım sözlümle de konuşuyorum ama ne biliym yani ortada pek bişey yokki, ben dün hiç mutlu olmadım mesela ama öyle bişeyden haberim yoktu ki, haberim olsa ona söylerdim en azından, o üzmezdi beni sanırım, ama şimdi o da beni mutlu etmek istediği icin söylememiş birden sürprz olsun diye, gündüz konuştuk, akşam bişey yapalım mı diye, yok olmaz işim var dedi bana, halbuki bize geleceklermiş bana söylememiş. şimdi ben de ona nasıl diyim ki keşke öyle yapmasaydınız ben şöyle olmasını isterdim diye mi dicem ki :/
Takvimini daha yeni gördüm canım çok güzel olmuş ay ne güzel bir his di me bende takvimlendimdekaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?