- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.041
çok güzeller cnm..kına gecesinde giycem ayakkabı ve gelinligin altına giyecegim ayakkabı nasıl sizce kızlar bugün aldım
kimseye söyleyemiyorsan madem nazın geçiyo sözlüne söyle..ben de bilmiyorum ki bilmiyorumkismile açık açık söyledim artık nişanı da böyle aradan çıkarmaya çalışmayın diye ama yine babamla konuşur kararları verirler en son da benim haberim olur yine, dün sadece kız daha küçük düğün için çok acele etmeyelim dediler, galiba haklısın benim nişan işi de yalan olucak ki nişanı konuşmadan düğünün derdine düşmüşler
çok şıklar cnm ,hemde abratısız güle güle kullan...http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/362637-sunnylife-in-ceyizi.html
kızlar çeyizimden bikaç parça bişeler koydum... opuyorumnanaktan
bnm isteme ile nişan bir oldu..herkes ayrı şehirde die..annemler Bursada nişanlımın ailesi sakarya biz İstanbul :) en iisi böle olsun dedik ve 35 kişi flndık herkese kahve yaptım kendim -kendim dağıttım..hemde aralıksızz bekletmeden..ne gündü yaabende yapmamıstım cok kalabalıktı gerek yok cay olsun dediler kaydirigubbakcemile3
cnm bence güzel aynı olmasın,zaten ilk seçtiğin her zmn en iisidir değiştirme..tşk kızlarrr 17 temmuzdu benim dügün ayy kına gecesi ayakkabımın aynı modeliyle değiştirseemmi kızlar gelinliğin altına nasıl olur bilmiyorumkismile
ece cim hepside çok güzel... güle güle kullan canım...
sağol gulsun a.s. a.s.
Ada'dan haber var mı kızlar..
Belki birinizle haberleşmiştir..
Merak ediyorum nasıl geçti düğünü kına gecesi..
günaydın bu arada :))
son 10 :1shok: akannehir
canmcmm günayddnn
ayy dün öğlen msn ye bi baktmm
ada açıkk
ben tabi hemen daldm napıosn nasıl geçti düğün die
meğer evde pc yi açmşlar msn de otomatk açılmış :)))
kuzeniymiş pc yi açan
ada şuan balayında dedii :))))
Ada'dan haber var mı kızlar..
Belki birinizle haberleşmiştir..
Merak ediyorum nasıl geçti düğünü kına gecesi..
günaydın bu arada :))
günaydın kızlar
ayh ada bi gelseydi resimleri görüp haber alsaydık :kedi:
az önce patronla konuştum cuma günü işten çıkıorm kızlar
noldu ki cuteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?