-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

demiş tabi demez mi, en azından arayalım kız işten erken çıksın gelsin üstüne başına bişey ayarlayalım basit de olsa bi etek elbise bişey uyduralım kuaföre gidelim falan demiş babama, ama babam işte, beni önemsemediği gibi onu da önemsememiş, haberim olmasın da itiraz etmek gibi şansım da olmasın istediler anlaşılan, yani haberim olsa da itiraz etmezdim ki zaten, ne gerek vardı böyle bi saçmalığa anlamadım hala ben de

sen çalışıomusun

efetttt ben mor hastasıyım nie sen sevmionmu alsanaalsanasmile
sanırım gelin çiçeğimi görmedin hatun

evet çalışıyorum ama pek düzgün bi iş değil, muhtemelen de ömrüm boyunca pek düzgün bi işim olamicak, resim bölümündeyim çünkü, yani geçerli bi mesleğim olmadığı için...

ben sen okuosun die biliodum sanki şimdi aklıma geldi

lan sen benim düğün fotolarıma bakmayanlardanmısın yoksamalsanaalsanasmile

yok be kac kere baktım hemde bayıldım hersey mükemmel olmuss ayy acaba bnmde böle olcakmı die düşünüp durdum da unutmusum şimdi dügün telasından boshayallersmile hoş görr bebeeeem beynimde bin tane sey varŞeniz

Karaböcekcimm ayakkabıların çok ciciler gülüm güle güle kullan
Sunnylife çeyizlerin hayırlı olsun
Boşvercim nikah işlemlerin şimdiden hayırlı-uğurlu olsun

günaydınlarr
cemre senin iş karışık anaım
bi yanın istio gibi diğer yanın istediklerin olmadı diye üzülüo
Allah kolaylık versin sana burdan bişi gelmez bizim elimizden

somyy gördüm çeyizlerini yaptım yorumumu güzeller hepsii maşallah

böcük ayakkabıların çok şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…