- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.001
o nası bi iş yaa bence you katılıorum bence de mutlu olmazsın gibi gelio.kendini boslukta hissettgiin için suan güzel geliodur onun yaptıkları.ama ailesinin yaptıgı cok sacma.damdan düşer gibi yangından mal kacırır gibi cok sacma olmus..
guzeller canım baktım sanırım yemek takımın karaca umarım sende sorun cıkmaz benim 8 arkadasım kullanıo bikaçı kac defa götürdüler en sonunda biri sinirden butun takımı göturup bıraktı değiştirdiler
kırılam renginde atma fln kaydirigubbakcemile3saol cnm, kırılma olayından bahsediyosun sanırım ömür boyu parça garantili dediler , bende içimde kalmasın dedim aldım, eğer dedğin gibi olursada gider değiştiririm, en azından hevesim geçmiş olur kaydirigubbakcemile3
repi ne beee
aynen, yangından mal kaçırır gibi...
ben en iyisi yine de emreyle konuşiym başka kimseye söyleyemem ki
kızlar inanır mısınız hani gelin kahve yapar ya istemede, bana o hep çok saçma gelirdi hep, o bile içimde kaldı, o bile olmadı diye üzülüyorum
kırılam renginde atma fln kaydirigubbakcemile3
şimdi kafanı yukarı kaldır kullanıcı paneli yazan yere tıkla sonra hafif asagı in sana bişi yazdım ona bak yazdıklarına + -- rep verir puan yani
benim kahveleri halam yaptı ben götrdüm ayagımda bir karıs topukk ayyy bi korktumki takılıp düşcem die nan ayakkabılarıma baktınmı ik üç sayfa geride :icecream:bende yapmamıstım cok kalabalıktı gerek yok cay olsun dediler kaydirigubbakcemile3
benim kahveleri halam yaptı ben götrdüm ayagımda bir karıs topukk ayyy bi korktumki takılıp düşcem die nan ayakkabılarıma baktınmı ik üç sayfa geride :icecream:
evet beyaz mıs ama begendim cok guzel hayırlı olsun tekrardan ha sendede yatak örtüsü nevresim krizi var galiba bende 10 tane fln var bayılıorummmmmmm
naaaaaaaaaan baktımda sen yoktun o zaman yazmadım gelin ayakkabını tam anlamadım ama dierine bayıldmmmmm
bende yapmamıstım cok kalabalıktı gerek yok cay olsun dediler kaydirigubbakcemile3
biz de yemek yedik üstüne çay içiyoduk, onu da abimin eşi yaptı yani ben değil, bi baktım cıktı birden bilezikler yüzükler, bizimki de kahve yerine çayla geçti anlıcagın =)
ya işin asıl ilginç yanı şu, parmağımdaki yüzüğe bakınca mutlu olabiliyorum bunca saçmalığa rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?