-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gördüm şimdi yüklendi fotolar..güle güle kullan eceee..toprakım :)

cute cemre emreyi farketmemişim ben
ay benimkiyle uyumlu bi isim var ismimi mi değişsem ben de

ece hepsi güzeller canım
o çaydanlık tabaklar çok güzel alcam ilk fırsatta iki tane ben de

ececim çeyizler çok güzel güle güle kullan :))

sağolun kızlar daha iyileri sizin olsun inşş a.s. a.s.

günaydın kızlar
ayh ada bi gelseydi resimleri görüp haber alsaydık :kedi:
az önce patronla konuştum cuma günü işten çıkıorm kızlar

evlilik içinmi ayrılıosun canım.. hayırlısı olsun :))

10 gün sonra evleniyorumm..herşey yolunda gitsin kızlaar dua edinn bnm içinn :Saruboceq:

cute canım herşey güzel olacak.. :)) dualarımız seninlee :1hug:

Uvvv son günler..
Kıymetin bil,zevkle geçir,Eminim çok mutlusundur

evet cnm,bişiye cnm sıkılsa bile saolsun bnmki hemen moralimi düzeltir..o yüzden çok mutluyumm,daim olur inşallah :Saruboceq:

evlilik içinmi ayrılıosun canım.. hayırlısı olsun :))

cute canım herşey güzel olacak.. :)) dualarımız seninlee :1hug:

saol cnm bnmm :1hug:

ee sen aranır diyosan,yeni balayından gelen kişi olarak :) ararım akşama ölese 7 gibi arar yazarım sonrasında sizee..

aranır aranır... 24 saat odada durcak halleri yokyaa.... ayrıca akşam 7 yi bekleme bence...3-4 gibi ara canım... :))) bizide haber et ve onu kocamannnnn öptüğümüde söyle lütfen:))

aranır aranır... 24 saat odada durcak halleri yokyaa.... ayrıca akşam 7 yi bekleme bence...3-4 gibi ara canım... :))) bizide haber et ve onu kocamannnnn öptüğümüde söyle lütfen:))

tamamdır ölese ararımm cnm ,söylerimm öptüğünüde,herkesin merak ettiğinideee...

ece aldıkların cok cıkdıı ilk bakdığımda görememişdim ama şimdi cok cici görnüyorlarr güzel günlerde kullan :) cuteee geri sayım başlkadı cok heyecanlı mutluuuu birazda stresli bi dönmdir herldeeee en güzel şekjilde geçiririsin inşallh bayanssulusmile

inşallah canm yaa
gelse de bi anlatsa bizee
ayy numarası olsa arayacam da yok ki

günaydın kızlar
ayh ada bi gelseydi resimleri görüp haber alsaydık :kedi:
az önce patronla konuştum cuma günü işten çıkıorm kızlar

canmcmm yeni iş bulmşsnn hayrlı olsnn

evt yaaa... aslında numarası varsa arasın birileri yaa... sonuçta kaç gün geçti üzerinden artık aranabilir...
sen evlilikten dolayımı ayrılıyorsun hilalcim... hayırlısı olur inş..

10 gün sonra evleniyorumm..herşey yolunda gitsin kızlaar dua edinn bnm içinn :Saruboceq:
bitanemm inş herşey çook güzel geçecekk

siz cesaret edemiyorsanız ben arayayım diycem ama numarası yok bendee(((

evet yaff bende de yokk

kesinliklee 7 yi bekleme yaa
ben gitmiş oluyom o zaman
:))))
4 gibi ara sen

hatice saol canım evlilik için değil daha iyi bi iş buldum onun için gidiyorum :)

tekrarr hayrlı olsn canm benmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…