-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

gülsünn
eve git yemek yap her iş sana bakıo moduna alıştın mıı
ben ilk başlarda ağla ağla içim dışıma çıkıyordu da :)))

henüz alışamadım ben yaa.... 2 gün oldu çalışmaya başlayalı... eve çok yorgun gidi
yorum ve işler birikti.. nepcam bilmiyorum valla.. hafta sonu büyük bir temizlik şart oldu... halılarım yıkamadan gelmeden temizlemeliyim evi... öff........
allahtan kocamın vardiyası 07,00 - 15,00.. benden önce evde oluyor ve yemeğe girişiyor... ben gittiğimde devam ediyorum... bu konuda çok şanslıyım...
ben ağlamıyorum yaa... ailemden uzakta yaşadım bir süre.. belki bunun etkisi vardır.. birde ne zaman istersem gidip görebiliyorum... içim rahat yani... :))))

şimdi düşününce komik geliyo ama
ben o ilk iki üç ay içinde boşanmayı bile düşünmüştüm
annemi özlüyorm
söylesem de boşansak falan diodum :))))

yaa bazen insanın içine öyle şeyler giriyorki...kafanda bir sürü şey kuruyorsun... sonra kendine şaşırııp kalıyorsun... kaydirigubbakcemile3

:Saruboceq: amin cnm bnm :)) aman daha çok var düğüne bile derken takvim ilerliyo valla :))
valla hatigecim... zaman o kadar çabuk geçiyorki.. geçen yıl bu zamanlar biz yeni flört etmeye başlamıştık.bana daha dün gibi geliyor.. .. sen düşün artık...

:)
napcan mecbur sen yapsan evde yapcak kimse olmuyo yaf :)))
ayy eşinin yardmcı ve anlayışlı olması çok güzel bitanemm
ayy gidip görmek deildi benm sorunum ne zaman istesem gittk ama
yok yemek hazrlıodm yaa annemde olsaydıı die bi posta ağlıodum :)
meyve getiriyodu eşim yaa Can meyveyi benden yiyodu bi tek die ağlıodm anamm :))

:Saruboceq: amin cnm bnm :)) aman daha çok var düğüne bile derken takvim ilerliyo valla :))

evet canmm çok yok artk :))))

yemeğe gidiyorumm öptm siziii

şanslısın gülsüncüm kocan oh hazırlıyo yemekleri :))

çalışan biri olucam bende, bide biraz temizlik takıntım var hatta biraz değil baya ( hadi bakalım hakkımda hayırlısı:)) yemek korkutmuyo gerçi beni hallederim diyorumm ama :))

öyle valla...ama eşim ona da yardımcı olur yaaa... canım o benim...
yaa benimde aklıma sinanım geldi şimdi... oda ergenlik döneminde ve malum sorunları var... babayla pek anlaşamaz.. anne arada kalır.. bir ben vardım destekçisi yaa......off offf

afiyet olsun canım...

evt yaa.. allah razı olsun vallaaa...
benim kocamda da temizlik takıntısı var... bazen çok geriyor amaa... alışcaz birbirimize...
inanki iş başa düşünde öyle yapılıyorki hatigecim.. sen bile kendine şaırıcaksın:))

evet annemde öyle diyo gülsüncüm.. iş başa düşünce öyle bir yapılıyki diyo :)) öğrenciliğim vardı başka ilde kaldım işlerimi yapıyodum ama şimdi daha farklı olcak tabii :)) kaydirigubbakcemile2

işim dolayısıyla beni tebrik eden herkese çok çok teşekkürler
az önce açıköğretim sınav sonuçları açıklandı hepsinden geçmişim düğün hazırlıkları nedenyle hiç çalışmamıştım çok çok mutluyum opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım =) çok sevindim bütün derslerden geçmene.. bende oturup şu kpssye bi çalışabilsem.. allahım ya düğünden 1 hafta sonra sınava gireceğim =(

hadi gözün yadın canım :)) hem iş-hem okul :))

bende geçmişim valla hihoyyyt

aynen cnm..saol duan içinn :1hug:
Drearines yeni işin hayırlı olsun
Cute inşAllah Allah'ın izniyle herşeyin güzel geçer
amiin cnm saoll..:1hug:

ayy ilk bebiş kimin olcak acabaa
ilk i bilemicem ama en son bnm olur heralde :kedi:

teşekkür ederim hatige hayır hem iş-hem okul-hem evlilik kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim canım sende geçmişsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…