- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.101
gülsünn
eve git yemek yap her iş sana bakıo moduna alıştın mıı
ben ilk başlarda ağla ağla içim dışıma çıkıyordu da :)))
gülsüncüm cevabını bende bekliyorum :))
saoll hatigemm
darısı sanaa :))))
şimdi düşününce komik geliyo ama
ben o ilk iki üç ay içinde boşanmayı bile düşünmüştüm
annemi özlüyorm
söylesem de boşansak falan diodum :))))
valla hatigecim... zaman o kadar çabuk geçiyorki.. geçen yıl bu zamanlar biz yeni flört etmeye başlamıştık.bana daha dün gibi geliyor.. .. sen düşün artık...:Saruboceq: amin cnm bnm :)) aman daha çok var düğüne bile derken takvim ilerliyo valla :))
henüz alışamadım ben yaa.... 2 gün oldu çalışmaya başlayalı... eve çok yorgun gidi
yorum ve işler birikti.. nepcam bilmiyorum valla.. hafta sonu büyük bir temizlik şart oldu... halılarım yıkamadan gelmeden temizlemeliyim evi... öff........
allahtan kocamın vardiyası 07,00 - 15,00.. benden önce evde oluyor ve yemeğe girişiyor... ben gittiğimde devam ediyorum... bu konuda çok şanslıyım...
ben ağlamıyorum yaa... ailemden uzakta yaşadım bir süre.. belki bunun etkisi vardır.. birde ne zaman istersem gidip görebiliyorum... içim rahat yani... :))))
:Saruboceq: amin cnm bnm :)) aman daha çok var düğüne bile derken takvim ilerliyo valla :))
:)
napcan mecbur sen yapsan evde yapcak kimse olmuyo yaf :)))
ayy eşinin yardmcı ve anlayışlı olması çok güzel bitanemm
ayy gidip görmek deildi benm sorunum ne zaman istesem gittk ama
yok yemek hazrlıodm yaa annemde olsaydıı die bi posta ağlıodum :)
meyve getiriyodu eşim yaa Can meyveyi benden yiyodu bi tek die ağlıodm anamm :))
evet canmm çok yok artk :))))
yemeğe gidiyorumm öptm siziii
şanslısın gülsüncüm kocan oh hazırlıyo yemekleri :))
çalışan biri olucam bende, bide biraz temizlik takıntım var hatta biraz değil baya( hadi bakalım hakkımda hayırlısı:)) yemek korkutmuyo gerçi beni hallederim diyorumm ama :))
valla hatigecim... zaman o kadar çabuk geçiyorki.. geçen yıl bu zamanlar biz yeni flört etmeye başlamıştık.bana daha dün gibi geliyor.. .. sen düşün artık...
evt yaa.. allah razı olsun vallaaa...
benim kocamda da temizlik takıntısı var... bazen çok geriyor amaa... alışcaz birbirimize...
inanki iş başa düşünde öyle yapılıyorki hatigecim.. sen bile kendine şaırıcaksın:))
işim dolayısıyla beni tebrik eden herkese çok çok teşekkürler
az önce açıköğretim sınav sonuçları açıklandı hepsinden geçmişim düğün hazırlıkları nedenyle hiç çalışmamıştım çok çok mutluyum opuyorumnanaktan
işim dolayısıyla beni tebrik eden herkese çok çok teşekkürler
az önce açıköğretim sınav sonuçları açıklandı hepsinden geçmişim düğün hazırlıkları nedenyle hiç çalışmamıştım çok çok mutluyum opuyorumnanaktan
hadi gözün yadın canım :)) hem iş-hem okul :))
bende geçmişim valla hihoyyyt
aynen cnm..saol duan içinn :1hug:ece aldıkların cok cıkdıı ilk bakdığımda görememişdim ama şimdi cok cici görnüyorlarr güzel günlerde kullan :) cuteee geri sayım başlkadı cok heyecanlı mutluuuu birazda stresli bi dönmdir herldeeee en güzel şekjilde geçiririsin inşallh bayanssulusmile
amiin cnm saoll..:1hug:Drearines yeni işin hayırlı olsun
Cute inşAllah Allah'ın izniyle herşeyin güzel geçer
ilk i bilemicem ama en son bnm olur heralde :kedi:ayy ilk bebiş kimin olcak acabaa
hatigeemm tebrik ederim canım =)
teşekkür ederim hatigehayır hem iş-hem okul-hem evlilik kaydirigubbakcemile3
tebrik ederim canım sende geçmişsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?