-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Hilalcim yeni bişey aldıysan hayırlı-uğurlu olsun kızlar sizlerde yeni cicisi olanlar güle güle kullansın

hap kullanacaksan başlayaiblirsin canmm :))))

ereglicim bence yapman gereken en güzel şey bi doktora gitmen.. o sana korunma yöntemlerini detaylıca anlatacaktır. çünkü bünyeye göre bazı sorunlar çıkabiliyor. benim bi arkadaşım kafasına göre kullandığı doğum kontrol hapları yüzünden şu anda tüp bebek tedavisi görüo eğer özel bi doktora gitmek stemiosan aile planlama merkezlerindeki doktorlar acayip güzel yardımcı oluyo. biz cem ile belediyeye evlilik ilşlemleri için başvurduğumuzda kan tahlili yaptırdığımız yerdeki doktor kadın çok güzel anlattı

hap kullanacaksan başlayaiblirsin canmm :))))
Haftaya doktora gidip hem muayene olacağım hemde izah etmesini isteyecektim teşekkürler kızlar. Ay muayene olmasam mı diye düşünüyorum aslında sadece izah mı etse Nikah işlemlerini biz daha yaptırmadık kan tahlilleri falan esnasındada yardımcı oluyorlarmış demek diyorlardıda garantiye almak için bide doktora gideyim diyordum. Teşekkür ederim kızlar.

Ninjacımmmm bırak şimdi bebeği ay orada ayakkabılar çok güzel yawww:)

bişi almadım ereglicim saol yinede kuşum
Dilek havalardan olabilir bide bu aralar çok stres yaptıysan olabilir al bi test yap canım yada doktora git

merhaba kızlarrrr sonunda geçmişi bitirdimmmm
sanavdan süper sonuçlar almışsınız hepicinizi tebrik ediyorum benim sonuçlar sizinki igib iç açıcı değil zaten ben şıklardan matıklı olnalrı işaretlemişttim doğru olanları değil ee tabi doğruyu bilmeyince bişi yapmak lazımdı kaydirigubbakcemile3
yeni ciciler alanlada güle güle kullanınnnnnn

Ece gülüm geçmişe bakmadım çorba gibi karıştırdım kusura bakma:) Dur tek tek bakıp buklacağım cicilerini.

önemli değil canım benim
ben takıldım yalnızca sana
geçmişe gitme çok dolu kaybolursun valla
sen gel buraya anlat neler yapıon
malum benimnişanla senin düğün arasında 4 gün var sadece

kızlar birkaç resim ekliyim size çeyizim için gelen hediyelerim

Gördüm ...... Gördüm!! Hepsi birbirinden güzelllll Güle güle kullan inş canım.

hatice saol canım evlilik için değil daha iyi bi iş buldum onun için gidiyorum :)
Hayırlı olsun kuşş.
10 gün sonra evleniyorumm..herşey yolunda gitsin kızlaar dua edinn bnm içinn :Saruboceq:
İnşşşşşşşş.

pınardan sonra herkes sırayla döküldü canm :))))

benm de 7 ay bitti bee zaman çabuk geçio
Avooow :) Maşallah

Bencede gülüm maşallah eşinden yana çok şanslısın

şimdi düşününce komik geliyo ama
ben o ilk iki üç ay içinde boşanmayı bile düşünmüştüm
annemi özlüyorm
söylesem de boşansak falan diodum :))))
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Eferin tebrikler canım:)

hadi gözün yadın canım :)) hem iş-hem okul :))

bende geçmişim valla hihoyyyt
Tebrikler haticecimm.

önemli değil canım benim
ben takıldım yalnızca sana
geçmişe gitme çok dolu kaybolursun valla
sen gel buraya anlat neler yapıon
malum benimnişanla senin düğün arasında 4 gün var sadece
Ay kız bi haftada iki sevinç:)
Canım iki üç parça kaldı bi onları alamadık gitti hala bulaşık makinasında kararsızım 2 ya da 3 programlı mı yoksa daha özellikli bişey mi aldırsam bizimkilere hala bakınıyorum
Silverline diye marka biliyo musunuz kızlar ürünleri nasıldır sizce bu arada?j
Sen napiyosun canım?j Nişanlığı ayakkabılarını falan ayarlamışsındır fotosu falan varsa eklede gözümüz gönlümüz açılsın gene:)

evet ereğli aynı hafta hayatlarımızda dönüm noktası olucak
bence bulaşık makinasını 2 programlı al çünkü özellik arttıkça fiyatta artıyo ama yalnıca 2 program kullanılıyo diğerleri gereksiz
nişanlığım dikiliyo hala mayıs 15 te teslim alıcam inş
ayakkabıya da hala karar veremedim bizim burda bulamazsam nişanlığı almaya gittiğimde bursadan bakıcam
ay ya hiçbişeyim hazır değilmiş daha nasıl yetişecek ki mafoldumben

canımcım ben bulaşık makinemi hotpoint ariston aldım 5 programlı ve en kısa yıkama süresi 30 dk.. bence bu özellikli bişey al saatlerce bulaşık makinesi beklemek kadar iğrenç bişe yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…