- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.141
Kızlar merabaaaaaaaaa Gerileri okumadım son sayfayı okudum bitek. Dilek ninjası düzensizse problem yok kızlar hazır konusuda açılmışken eğer özel değilse düğünüme bir buçuk ay var evlilik öncesi korunmak için yapmam gereken her hangi bişey var mı???? Bana öğretin
Kızlar merabaaaaaaaaa Gerileri okumadım son sayfayı okudum bitek. Dilek ninjası düzensizse problem yok kızlar hazır konusuda açılmışken eğer özel değilse düğünüme bir buçuk ay var evlilik öncesi korunmak için yapmam gereken her hangi bişey var mı???? Bana öğretin
a.s.:asigim:hoşgeldin eregli :1hug:
cem senin nişanlın ve bayisi mi var
ay ben bilmiom anlat bana kndini:)
lepiciimmm cem izmirde varta pillerinin izmir bayisi olarak çalışıo. zaten beraber çalışıyoruz biz. aynı dükkandayız. nişanlandıktan sonra beraber çalışmaya başladık. adam kıskanç olunca başka bi yerde çalıştırmadıya kamu da çalış ya da gel işinin başında dur dedi. :) neyse şimdi bi yandan KPSS'ye çalışıyorum işte. 26 eylül de sınava giricem bi haftalık taze gelinken
bu aldıklarımız da varta'nın merkezinden dükkan için verdiğimiz siparişlerin hediyeleri
hap kullanacaksan başlayaiblirsin canmm :))))
Haftaya doktora gidip hem muayene olacağım hemde izah etmesini isteyecektim teşekkürler kızlar. Ay muayene olmasam mı diye düşünüyorum aslında sadece izah mı etseereglicim bence yapman gereken en güzel şey bi doktora gitmen.. o sana korunma yöntemlerini detaylıca anlatacaktır. çünkü bünyeye göre bazı sorunlar çıkabiliyor. benim bi arkadaşım kafasına göre kullandığı doğum kontrol hapları yüzünden şu anda tüp bebek tedavisi görüoeğer özel bi doktora gitmek stemiosan aile planlama merkezlerindeki doktorlar acayip güzel yardımcı oluyo. biz cem ile belediyeye evlilik ilşlemleri için başvurduğumuzda kan tahlili yaptırdığımız yerdeki doktor kadın çok güzel anlattı
Ece gülüm geçmişe bakmadım çorba gibi karıştırdım kusura bakma:) Dur tek tek bakıp buklacağım cicilerini.
Gördüm ...... Gördüm!! Hepsi birbirinden güzelllll
Hayırlı olsun kuşş.hatice saol canım evlilik için değil daha iyi bi iş buldum onun için gidiyorum :)
İnşşşşşşşş.10 gün sonra evleniyorumm..herşey yolunda gitsin kızlaar dua edinn bnm içinn :Saruboceq:
Avooow :) Maşallahpınardan sonra herkes sırayla döküldü canm :))))
benm de 7 ay bitti bee zaman çabuk geçio
Bencede gülüm maşallah eşinden yana çok şanslısınhenüz alışamadım ben yaa.... 2 gün oldu çalışmaya başlayalı... eve çok yorgun gidi
yorum ve işler birikti.. nepcam bilmiyorum valla.. hafta sonu büyük bir temizlik şart oldu... halılarım yıkamadan gelmeden temizlemeliyim evi... öff........
allahtan kocamın vardiyası 07,00 - 15,00.. benden önce evde oluyor ve yemeğe girişiyor... ben gittiğimde devam ediyorum... bu konuda çok şanslıyım...
ben ağlamıyorum yaa... ailemden uzakta yaşadım bir süre.. belki bunun etkisi vardır.. birde ne zaman istersem gidip görebiliyorum... içim rahat yani... :))))
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3şimdi düşününce komik geliyo ama
ben o ilk iki üç ay içinde boşanmayı bile düşünmüştüm
annemi özlüyorm
söylesem de boşansak falan diodum :))))
Eferin tebrikler canım:)işim dolayısıyla beni tebrik eden herkese çok çok teşekkürler
az önce açıköğretim sınav sonuçları açıklandı hepsinden geçmişim düğün hazırlıkları nedenyle hiç çalışmamıştım çok çok mutluyum opuyorumnanaktan
Tebrikler haticecimmhadi gözün yadın canım :)) hem iş-hem okul :))
bende geçmişim valla hihoyyyt
Ay kız bi haftada iki sevinç:)önemli değil canım benim
ben takıldım yalnızca sana
geçmişe gitme çok dolu kaybolursun valla
sen gel buraya anlat neler yapıon
malum benimnişanla senin düğün arasında 4 gün var sadece
kızlar birkaç resim ekliyim size çeyizim için gelen hediyelerim
k3wrm.jpg[/IMG][/URL]
Gördüm ...... Gördüm!! Hepsi birbirinden güzelllllGüle güle kullan inş canım.
Hayırlı olsun kuşş.
İnşşşşşşşş.
Avooow :) Maşallah
Bencede gülüm maşallah eşinden yana çok şanslısın
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
Eferin tebrikler canım:)
Tebrikler haticecimm.
Ay kız bi haftada iki sevinç:)
Canım iki üç parça kaldı bi onları alamadık gitti hala bulaşık makinasında kararsızım 2 ya da 3 programlı mı yoksa daha özellikli bişey mi aldırsam bizimkilere hala bakınıyorum
Silverline diye marka biliyo musunuz kızlar ürünleri nasıldır sizce bu arada?j
Sen napiyosun canım?j Nişanlığı ayakkabılarını falan ayarlamışsındır fotosu falan varsa eklede gözümüz gönlümüz açılsın gene:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?