-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

hadi gözün yadın canım :)) hem iş-hem okul :))

bende geçmişim valla hihoyyyt

kızlar... tebrikler... valla fire vermeden geçmişsiniz dersleri.. hadi bakalım darısı finallere inş.:))alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canm benmm eşini tebrik ediormm nazarlar değmesin inşş

ayy benm aşkmda öyle ya
adam manyak :)))
akşam yatıyo ya sabah şu iş yapalm diye kalkıyo yataktann
aaa

caspersy afiyet olsun tatlım :))

saol canmcmm

canmcmm tekrar tebrik edelim o zamann alkisalkisalkis

canım mesela sen benim buraya yazdıgım bişi hosuna gitti yada görüşüme katılıosun bak yan tarafta terazi gibi bişi var ona tıklayıp katıldııgnı veya katılmadıgını belirtiosun sende replerine bakmak için kullanıcı paneline tıkla asagı dogru in varsa görürsün

ya kızlar ben ocak ayının sonunda adet olmustum yani subatla 2 sinde fln bitti sonra martın 15 inde oldum ama o arada ödum koptu 2 defa test yaptım negatif cıktı şimdi ayın 28 i oldu ben hala adet olmadım test yapmaya da korkuom ya ama hiç belirti yok gögüslerimde şişmiş adet olcam gibi zaten cok dengeli deildi ama ya hamileysem diye korku var içimde :kedi:eyvahedigeldismile

canmcmm zaten düzensizse panik olmana gerek yok
stres yaptıkca daha da gecikirr
bide hamile kalma ihtimalin var mı ki canmm :kedi:

canım eğer korunma yöntemine güveniyorsan bence kafaya takma... strese bağlı olarakta gecikmiş olabilir... ki zaten son adetinde 45-50 günü bulmuş.. şu andakide o civarlarda... göğüsleirnde şiş varsa zaten yakında olacağına işarettir... bu kadar düşüneceğine bence test al canım... en azından kafandan silinmiş olur...

kızlar dün ikeadan çok güzel ciciler aldım.. 6 det likör bardağı ve 6 adet nescafe fincanı.. likör bardaklarının resmi şu an yok ama nescafe fincanlarım bunlar

Eklentiler

• $bardak.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 29

tatlım bence de en içini rahatlatacak şey gidip test alıp yapman olucak.. bir de zaten adetin düzenli değilse bu hamile olduğun anlamına gelmez ama yine de bi test yapmanda fayda var derim

Kızlar merabaaaaaaaaa Gerileri okumadım son sayfayı okudum bitek. Dilek ninjası düzensizse problem yok kızlar hazır konusuda açılmışken eğer özel değilse düğünüme bir buçuk ay var evlilik öncesi korunmak için yapmam gereken her hangi bişey var mı???? Bana öğretin

tşk ederim cnm saola.s.

canmcmm zaten düzensizse panik olmana gerek yok
stres yaptıkca daha da gecikirr
bide hamile kalma ihtimalin var mı ki canmm :kedi:
ya işte korkuyorum ama hiç hamilelik belirtisi yok hiç yani burda bi arkaads vardı korundukları halde hapla hamile kaldı kız da sokta yani nasıl olur fln diyo bende ondan korkuyorum

havalardan olabilir diyorum bide iyi deilim bugunlerde ama 2 ay böyle gariplik olunca sasırdım eger subatta hamile kalmıs olsaydım 2 defa test yaptım cıkardı dimi ve üstüne hastalandım cunku tahminlerimde 15 inde hastalanırımdı cunku mesela 2 ay 24 unde fln oluosam 3.ay 15 inde oluodum o zaman 3ay ustuste 24 unde oldum 4.ay olmadım ama o ayada sarkmıstı 5.ay 15 inde olacam dedim oldum of dua edin cok karısık oldu anlattım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…