G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.121
sınavını geçen tüm bayanlar tebrikler
işim dolayısıyla beni tebrik eden herkese çok çok teşekkürler
az önce açıköğretim sınav sonuçları açıklandı hepsinden geçmişim düğün hazırlıkları nedenyle hiç çalışmamıştım çok çok mutluyum opuyorumnanaktan
hadi gözün yadın canım :)) hem iş-hem okul :))
bende geçmişim valla hihoyyyt
öyle valla...ama eşim ona da yardımcı olur yaaa... canım o benim...
yaa benimde aklıma sinanım geldi şimdi... oda ergenlik döneminde ve malum sorunları var... babayla pek anlaşamaz.. anne arada kalır.. bir ben vardım destekçisi yaa......off offf
afiyet olsun canım...
evt yaa.. allah razı olsun vallaaa...
benim kocamda da temizlik takıntısı var... bazen çok geriyor amaa... alışcaz birbirimize...
inanki iş başa düşünde öyle yapılıyorki hatigecim.. sen bile kendine şaırıcaksın:))
caspersy afiyet olsun tatlım :))
işim dolayısıyla beni tebrik eden herkese çok çok teşekkürler
az önce açıköğretim sınav sonuçları açıklandı hepsinden geçmişim düğün hazırlıkları nedenyle hiç çalışmamıştım çok çok mutluyum opuyorumnanaktan
kızlar... tebrikler... valla fire vermeden geçmişsiniz dersleri.. hadi bakalım darısı finallere inş.:))alkisalkisalkisalkisalkisalkis
yemk yiyenlere afiyt bal seker olsun
sınavdan gecenlere başılrının devamı olsunnn
buda bnden kafiyeli bi dize olsun
ya kızlar ben ocak ayının sonunda adet olmustum yani subatla 2 sinde fln bitti sonra martın 15 inde oldum ama o arada ödum koptu 2 defa test yaptım negatif cıktı şimdi ayın 28 i oldu ben hala adet olmadım test yapmaya da korkuom ya ama hiç belirti yok gögüslerimde şişmiş adet olcam gibi zaten cok dengeli deildi ama ya hamileysem diye korku var içimde :kedi:eyvahedigeldismile
ya kızlar ben ocak ayının sonunda adet olmustum yani subatla 2 sinde fln bitti sonra martın 15 inde oldum ama o arada ödum koptu 2 defa test yaptım negatif cıktı şimdi ayın 28 i oldu ben hala adet olmadım test yapmaya da korkuom ya ama hiç belirti yok gögüslerimde şişmiş adet olcam gibi zaten cok dengeli deildi ama ya hamileysem diye korku var içimde :kedi:eyvahedigeldismile
tşk ederim cnm saola.s.canım mesela sen benim buraya yazdıgım bişi hosuna gitti yada görüşüme katılıosun bak yan tarafta terazi gibi bişi var ona tıklayıp katıldııgnı veya katılmadıgını belirtiosun sende replerine bakmak için kullanıcı paneline tıkla asagı dogru in varsa görürsün
ya işte korkuyorum ama hiç hamilelik belirtisi yok hiç yani burda bi arkaads vardı korundukları halde hapla hamile kaldı kız da sokta yani nasıl olur fln diyo bende ondan korkuyorumcanmcmm zaten düzensizse panik olmana gerek yok
stres yaptıkca daha da gecikirr
bide hamile kalma ihtimalin var mı ki canmm :kedi:
canım eğer korunma yöntemine güveniyorsan bence kafaya takma... strese bağlı olarakta gecikmiş olabilir... ki zaten son adetinde 45-50 günü bulmuş.. şu andakide o civarlarda... göğüsleirnde şiş varsa zaten yakında olacağına işarettir... bu kadar düşüneceğine bence test al canım... en azından kafandan silinmiş olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?