-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ne yani bi tek ben mi göremiommm böhööhöhöhh :çok üzgünüm:
Benim alıntı yaptığım yerdede mi göremiyorsun?j

Kız sizin orada arada bir yerde ayakkabıcı vardı güzel abiye ayakkabılarıda vardı orada hani çeşme gibi bi yer varya oradaydı ayakkabıcı büyük bir mağaza tuhafiye vardı yanında sanırsam orayada bir bakk:):)
Birde gene çarşıya girerken yol üstünde bir gelinlikçi vardı orada gelinlik beğenmiştim ben oraya geldiğim zaman:) Nişanlığınıda orada mı diktiriyorsun yoksa kaydirigubbakcemile3
Nişan için salon mu tuttunuz gülüm bu arada?j Yetişir yaw telaş ettiğin bu olsun yeterki:)

burdaki ayakkabıcıların hepsine baktım ama bu hafta çıkıp tekrar bakıcaz bulursam alırım olmadı bursadan alırım
nişanlığıda bursada diktiriyorum burda bulamadım denettirmedi bile burdakiler şişkoyum diye
am bursaya gittim hepsini denedim öyle karar verdim

canımcım ben bulaşık makinemi hotpoint ariston aldım 5 programlı ve en kısa yıkama süresi 30 dk.. bence bu özellikli bişey al saatlerce bulaşık makinesi beklemek kadar iğrenç bişe yok
Çok kararsızım canım
Nakit 920liraya 7 ya da 9 programlı br makina buldum silverline markası kampanyalıymış bu markayı bileniniz var mı kızlar ya 920 liraya 7 ya da 9 program çok mu pahalı?????

nişan salonda olucak evt canım kabarık bi nişanlık seçtim
ya yetiştiği kadar diyorum bi taraftan diğer taraftanda panik oluyorum ne zor işler

klava:klava: Aaaa denetmemekte ne oluyormuş.

nişan salonda olucak evt canım kabarık bi nişanlık seçtim
ya yetiştiği kadar diyorum bi taraftan diğer taraftanda panik oluyorum ne zor işler
Kız tamam işte hepsi ufak şeyler kalmış panik yok yetişir onlar:)
Aa bu arada ben kendi nişanıma geç kalmıştım:):) Evde olmuştu gerçi ama ben gelesiye kadar damat tarafı arkadaşımı tebrik etmiş gelin sen misin diye benzeri muhabbetler olmuş ben yokken :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol:
ay inanmıyorum ya nasıl becerdin kız geç kalmayı
ben diyorum ki 11 de kuaföre gideyim 3 saatte işim biter fotocuda 1 saat sürse
kalan vakitte bi sürüde iş yaparım diye düşünüyorum

Canım inox ankastre çok mu gerçekten peşin hemde?????????
Bu makinada çok güzelmiş bu arada güle güle kullan gülüm

teşekkür ederim canımm... valla ben tercihimi hiç inoks'dan yana yapmadım. birincisi ne kadar iz yapmaz deselerde çok iz yapıo ve temzilemesi çok zor.. bu beyaz eşyaların üstüne dök çamaşır suyunu ohh miss gibi oluyo laelaelaelaelae
bence biraz daha araştır derim tatlım.. bi de 7 ya da 9 programlı bulaşık makinesini napcam kuzum? en fazla 5 programlı al ama dediğim gibi hızlı yıkama süresi olanlara bak bence..

Kız kaç tane kuzen 2 tanede görümce takıldı peşime kuaföre giderken en sonda ben yaptırırım dedim vakit kalmadı fön çekebildiler sadece bana o da koştura koştura gelirken bozuldu hep veletleri çizecektim zaten sinirden velet dediklerimde 13-18 yaş arası Bide bi yerden öteki kuzenleri aldık gerizekalı saç maşasını prizde unuttum dedi 20km geri gittik eve meğersem unutmamış onuda parçalayacaktım Düşün eve bir geldim kotla falan herkes sendaha giyinmedin mi demeye başladı niye geç kaldın falan Ay aklıma geldikçe geriliyorum hala klava: Ama bana ders oldu bi daha asla kimseyi götürmem bi yere şu düğünümde kınamda söyledim herkese kimse takılmasın peşimesempatiksalakcinni Takılan olursa çakarım:roflol:

sobe sobe bencede sobe :)) iyi tatlım nolsun bildiğin gibi :)) sen iyisin dimiii :1hug:

Tatlımm iyiyim teşekkür ederim sinir, stres tavan bunların dışında problem yok çok şükür bide annemi bırakmak istemiyorum:gitme:

Canım buzdolabı falan inox hep Dediğin süreye bakarım canım çok sağ olasın.a.s.

şaka gibi yaa bizde kalabalık gitcez ama ben herkese söyledim ilk benim işim hallolcak diye :jeyyar:
riske atamam kendimi kimse kusura bakmasın valla

şaka gibi yaa bizde kalabalık gitcez ama ben herkese söyledim ilk benim işim hallolcak diye :jeyyar:
riske atamam kendimi kimse kusura bakmasın valla
Tecrübeyle sabit bebek hani dizilerde falan oluyorya aksilik aksilik üstüne doğruluk payı olsa gerekmiş sahidende yaşadıktan sonra:):)

Bide kuaföre erken gidecekmişsin 11 de falan süper:) Ben öğleden sonra gittiydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…