- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.161
Benim alıntı yaptığım yerdede mi göremiyorsun?jne yani bi tek ben mi göremiommm böhööhöhöhh :çok üzgünüm:
Kız sizin orada arada bir yerde ayakkabıcı vardı güzel abiye ayakkabılarıda vardı orada hani çeşme gibi bi yer varya oradaydı ayakkabıcı büyük bir mağaza tuhafiye vardı yanında sanırsam orayada bir bakk:):)evet ereğli aynı hafta hayatlarımızda dönüm noktası olucak
bence bulaşık makinasını 2 programlı al çünkü özellik arttıkça fiyatta artıyo ama yalnıca 2 program kullanılıyo diğerleri gereksiz
nişanlığım dikiliyo hala mayıs 15 te teslim alıcam inş
ayakkabıya da hala karar veremedim bizim burda bulamazsam nişanlığı almaya gittiğimde bursadan bakıcam
ay ya hiçbişeyim hazır değilmiş daha nasıl yetişecek ki mafoldumben
Çok kararsızım canımcanımcım ben bulaşık makinemi hotpoint ariston aldım 5 programlı ve en kısa yıkama süresi 30 dk.. bence bu özellikli bişey al saatlerce bulaşık makinesi beklemek kadar iğrenç bişe yok
burdaki ayakkabıcıların hepsine baktım ama bu hafta çıkıp tekrar bakıcaz bulursam alırım olmadı bursadan alırım
nişanlığıda bursada diktiriyorumburda bulamadım denettirmedi bile burdakiler şişkoyum diye
am bursaya gittim hepsini denedim öyle karar verdim
Kız tamam işte hepsi ufak şeyler kalmış panik yok yetişir onlar:)nişan salonda olucak evt canım kabarık bi nişanlık seçtim
ya yetiştiği kadar diyorum bi taraftan diğer taraftanda panik oluyorum ne zor işler
a.s. Bir isabet ettiremedim sana kuşum sonunda sobe sobee:) Ne var ne yok bakalım canım?jereğlim hg kuzum nerelerdesin sen :))
Çok kararsızım canım
Nakit 920liraya 7 ya da 9 programlı br makina buldum silverline markası kampanyalıymış bu markayı bileniniz var mı kızlar ya920 liraya 7 ya da 9 program çok mu pahalı?????
Kız tamam işte hepsi ufak şeyler kalmış panik yok yetişir onlar:)
Aa bu arada ben kendi nişanıma geç kalmıştım:):) Evde olmuştu gerçi ama ben gelesiye kadar damat tarafı arkadaşımı tebrik etmiş gelin sen misin diye benzeri muhabbetler olmuş ben yokken :roflol::roflol::roflol:
a.s. Bir isabet ettiremedim sana kuşum sonunda sobe sobee:) Ne var ne yok bakalım canım?j
Bu arada sonbaharı gören duyan var mı???????
Canım inox ankastre çok mu gerçekten peşin hemde?????????walla canım ben duymadım ama 920 TL çok demişler. ben 599 TL ye 5 programlı aldım. hatta bak http://www.hotpoint-ariston.com.tr/ha/productsheet.do?productId=54102TK
Canım inox ankastre çok mu gerçekten peşin hemde?????????
Bu makinada çok güzelmiş bu arada güle güle kullan gülüm
Kız kaç tane kuzen 2 tanede görümce takıldı peşime kuaföre giderken en sonda ben yaptırırım dedim vakit kalmadı fön çekebildiler sadece bana o da koştura koştura gelirken bozuldu hep veletleri çizecektim zaten sinirden velet dediklerimde 13-18 yaş arası:roflol: :roflol:
ay inanmıyorum ya nasıl becerdin kız geç kalmayı
ben diyorum ki 11 de kuaföre gideyim 3 saatte işim biter fotocuda 1 saat sürse
kalan vakitte bi sürüde iş yaparım diye düşünüyorum
sobe sobe bencede sobe :)) iyi tatlım nolsun bildiğin gibi :)) sen iyisin dimiii :1hug:
Canım buzdolabı falan inox hepteşekkür ederim canımm... valla ben tercihimi hiç inoks'dan yana yapmadım. birincisi ne kadar iz yapmaz deselerde çok iz yapıo ve temzilemesi çok zor.. bu beyaz eşyaların üstüne dök çamaşır suyunu ohh miss gibi oluyo laelaelaelaelae
bence biraz daha araştır derim tatlım.. bi de 7 ya da 9 programlı bulaşık makinesini napcam kuzum? en fazla 5 programlı al ama dediğim gibi hızlı yıkama süresi olanlara bak bence..
Tatlımm iyiyim teşekkür ederim sinir, stres tavan bunların dışında problem yok çok şükür bide annemi bırakmak istemiyorum:gitme:
Ay hatçemmmmm öyle kız :gitme:sinir, stres, yorgunluk normal de :)) annemi bırakmak istemiyorum deme yaa( bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile:1hug:
Tecrübeyle sabit bebek hani dizilerde falan oluyorya aksilik aksilik üstüne doğruluk payı olsa gerekmiş sahidende yaşadıktan sonra:):)şaka gibi yaa bizde kalabalık gitcez ama ben herkese söyledim ilk benim işim hallolcak diye :jeyyar:
riske atamam kendimi kimse kusura bakmasın valla
Ay hatçemmmmm öyle kız :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?