-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

cnm evet imzadan sonrası sayılıyo imzayı atarken o tarihi seçseydiniz oturmıcaz die ben öle yapmıştım..
bu saatten sonra hakkınızı istemeniz zor cnm..arıcaksınız ev sahibini gidiyoruz açtırmya diceksiniz o düşünmez madur olan diil çünkü...

Merhaba arkadaşlar anneler günü için düşündünüz mü hediye falan
Biz bugün cevahire gidicez koçtaşa falan bakarız anneme valso mikser kayınvalideme ise kettl düşündüm.ama uyguna bulabilirsek bulamazsak da 2 tane nevresim takımı alıcaz başka da bişey gelmiyor aklımna.

Teşekkür ederim kızlar
cute son 9 gün ohh herşey güzel olur inş canım sen dua et sıkma canını
benim nişandaki davetiyem sade bişidi canım o yüsden iki davetiye yapmak istiyorum değiştirmem çünküm o cadılı için çok uğraştım mcx

selam kızlar

kayınpederim evlerinin karşısında bir ev bulmuş kiralık 2 oda 1 salon kira bedeli 600 tl ama 500 tl yaparım demiş ev ist.doğancılarda tam istediğimiz yerde emlakçı parasıda yok sizce şimdiden tutulurmu nişanlım sabah görmüş çok beğenmiş bende akşam gidecem bakmaya girişin üstü normalde doğancılarda o fiyata yok sizce ne yapalım evlenmemizede 4,5 ay var

feoz biz tuttuk bu ev sahipleri çok cin oturmadığn zamanın parasını da istio
bizim gibi olma baştan konuşun herşeyi:)

caniko zaten davetiyenin ambiyansı güzel sorun cadıda bak mesela böle bişi olsa vede renkli olsa çok daha güsel olur,daha vakit var en güzeli olsun bencee...

tabi renkler bu olmas değiştirirsiniz..

feoz biz tuttuk bu ev sahipleri çok cin oturmadığn zamanın parasını da istio
bizim gibi olma baştan konuşun herşeyi:)

haklısın canım senin yazdıklarınıda okudum valla inşallah masraflarınızı öder ve kira bedelinin yarısını alır.şimdiden ödemek mantıksız dimi

caniko zaten davetiyenin ambiyansı güzel sorun cadıda bak mesela böle bişi olsa vede renkli olsa çok daha güsel olur,daha vakit var en güzeli olsun bencee...

tabi renkler bu olmas değiştirirsiniz..

merhaba davetiyeni kendin tasarladın sanırım ne güzel yaaa

Kızlar davetiye demişken, bize geçen gün bi iş geldi, ben resim atölyesinde çalışıyorum bu arada, 200 tane davetiye, yazılar basılmış, bir de resim gönderdiler, evlenicek çiftin resmini çizdik üstlerine hepsinin tek tek. :bbo: benim de şayet bi davetiyem olursa öle yapcam çok özendim, ama kendi resmimizi deil herhangi bi gelin-damat gibi çizerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…