-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

saol tatlım ayrıca bugün sandıgımda ne var ne yok yıkandı ütülendi canım cıktıııı ölüorum yorgunluktan

slm kızlaar..
karaböcük bende pek haberlere bakamadım başımız sağolsun..çok üzülüyorum şehitlere Allahım yaşatmasın o acıyı kimseye artık inşallahh...

karaböcüük senin okul ne durumda cnm hiç bahsetmiyon mezun oldunmu sen..sınav mınavda demiyon ?

cemre ne yaptın çözdunmu sorununu

canım ben de cözülcek gibi bi sorun yokki, yani ben evlenmek istiyodum sorun çıkarcak değildim ama bu saçmalıkları beni çok kırdı, kimdi hatırlamıyorum bi arkadaş yazmıştı sanki dul kadın alır gibi, aynen öyle yani. ama oldu artık yani bunu değiştirmek gibi bi şansım yok ama aldım emreyi karşıma konuştum bugün. bişey diyemiyo yani, mantıklı bi açıklama gelmiyo hala. neyse acısını nişanda çıkarırız artık falan dedim ben de, onu da arada güme getirmesinler diye. ama hala bunun bi açıklaması vardır diye bekliyorum tabi, annemle de konuştum agzında geveliyo lafı bişey demiyo, galiba hepsi istemicegimi düşündü ama ne saçmalıktır bu istemiyosam olmaz orda biter zorlamanın dalavereyle halletmenin ne anlamı var ki? önemsememeye ve düşnmemeye çalışıyorum

gülsün yaa
bende senin gibi gün saysın istiyomm
nasıl yapcam onuu
hoş benmki 7.ayı geçti ama olsn yine saysın :)))

valla canım benim ben özellikle yapmadım ama.... düğün için gün sayarken şimdi evlendikten sonrası için sayıyor...ben senin için yapmaya çalışayım istersen .... tarihleri ver bakalım canım...

valla canım benim ben özellikle yapmadım ama.... düğün için gün sayarken şimdi evlendikten sonrası için sayıyor...ben senin için yapmaya çalışayım istersen .... tarihleri ver bakalım canım...

oleyyy
26.09.2009 canmm düğün tarihimizz
saysın o günden sonraa
rekor olarak dalayım topiğe :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…