- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.321
kızz casper mesajına bir baksaydın yaaaa
selam kızlar
kayınpederim evlerinin karşısında bir ev bulmuş kiralık 2 oda 1 salon kira bedeli 600 tl ama 500 tl yaparım demiş ev ist.doğancılarda tam istediğimiz yerde emlakçı parasıda yok sizce şimdiden tutulurmu nişanlım sabah görmüş çok beğenmiş bende akşam gidecem bakmaya girişin üstü normalde doğancılarda o fiyata yok sizce ne yapalım evlenmemizede 4,5 ay var
FE.OZ bencede erken olmuş şimdi anlamazsınız ama son aylara doğru çok masraf oluyo oraya boşa verdiğiniz paraya üzülürsünüz,kaç eksiğiniz tamamlanır..ayrıca cidden çok yakın olmayın bencede...ev sizin olsa neysede kira olunca yakına gerek yok..
canm benm son attığının formatını kabul etmedii
canım en son gönderidğimi deneseydin...
canm son yolladığın hata veriyo onu denemiştim
ama tamam uğraşma artk sabah beri uğraştrdm seni de :kedi:
yok canım önemli değil... son bir daha gönderdim.. harfleri düzelterek.. bakalım olcakmı bu sefer...
saol canm benmm
oleyyy
bi günde size nasıl fark attım ama :))))
7 ay 3 gün vay beee lülülülülülü
çook çookk teşekkürr ettmm:1hug:
rica ederim canım.. ne demek... güle güle kullan:)))
cute thatige caspersy
haklısınız bencede tutmak için erken ama akşam konuşacaz bakalım hayırlısı inşallah nişanlımın ailesine yakın olmamızın sebebi ikimizde aynı iş yerinde çalışıyoruz ve işimize yakın ulaşım problemi yok 1 motorla karşıya geçebiliyoruz birde evliliğimizin 1 yılı dolduktan sonra askere gidecek buyüzden de ailesine yakın olmamızı istiyor bende bunu istiyorum çünkü ben evde yalnız kalamam en azından kayınvalidem yatmaya bana gelir akşamları
Kızlar davetiye demişken, bize geçen gün bi iş geldi, ben resim atölyesinde çalışıyorum bu arada, 200 tane davetiye, yazılar basılmış, bir de resim gönderdiler, evlenicek çiftin resmini çizdik üstlerine hepsinin tek tek. :bbo: benim de şayet bi davetiyem olursa öle yapcam çok özendim, ama kendi resmimizi deil herhangi bi gelin-damat gibi çizerim ben
saol canmm
sennkinin aynısı oldu ya kalpler istersen deiştirebilirdin kopya çekmş gibi oldm :)
haklısın canım senin yazdıklarınıda okudum valla inşallah masraflarınızı öder ve kira bedelinin yarısını alır.şimdiden ödemek mantıksız dimi
ay bende ilginç bir davetiye istiyorum elimde var bi tane ama evdeki laptopta koyarım buraya ...senin elinde varmı ilginç davetiye
olsun canım problem değil.. bu sitede kalpli olarak bir bu var... ben değiştirirm bir ara....:)))
saol canmcmm :1hug:
akşam aşkına ne mamalar yapcann
ya da o ne yapcak cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?