-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

canm bi daha bu fiyatta bulamayız diyorsanıız tutun ama
çok yakın deil mi yaf biraz uzakta olun bencee

FE.OZ bencede erken olmuş şimdi anlamazsınız ama son aylara doğru çok masraf oluyo oraya boşa verdiğiniz paraya üzülürsünüz,kaç eksiğiniz tamamlanır..ayrıca cidden çok yakın olmayın bencede...ev sizin olsa neysede kira olunca yakına gerek yok..

fe.oz bencede tatlım daha tutmak için erken değilmi. neden boş eve para ödeyesinizki..eksikler tamamlanır..

cute thatige caspersy

haklısınız bencede tutmak için erken ama akşam konuşacaz bakalım hayırlısı inşallah nişanlımın ailesine yakın olmamızın sebebi ikimizde aynı iş yerinde çalışıyoruz ve işimize yakın ulaşım problemi yok 1 motorla karşıya geçebiliyoruz birde evliliğimizin 1 yılı dolduktan sonra askere gidecek buyüzden de ailesine yakın olmamızı istiyor bende bunu istiyorum çünkü ben evde yalnız kalamam en azından kayınvalidem yatmaya bana gelir akşamları

canm bitanemm
iyi diosun da
evlenmeden önce bunlar göze hoş gibi görünüyo
benm tyzemn kızı da öyle diodu ama şimdi öyle pişman ki
eşi askerdeykn yaknlarnda olmş olurum diodu
bi sene evden çıkmadılar resmen ve çok bunaldı.
inş hayrlı olur hakknzda canmm

ay bende ilginç bir davetiye istiyorum elimde var bi tane ama evdeki laptopta koyarım buraya ...senin elinde varmı ilginç davetiye

haklısın canım senin yazdıklarınıda okudum valla inşallah masraflarınızı öder ve kira bedelinin yarısını alır.şimdiden ödemek mantıksız dimi

bizimkinde nişanlım kalıo oyüzden boşa tutulmadı mesela canım
sadece sorunumuz 3 5 günde hallederiz diyip parayı aldı
15 gün evde su elktrik yoktu ki
bunu mütahhit halledio elimizde olan bişi değil yani
ama adam parasını istio
yani gidin konuşun durumu söleyin
hayır ben paramı isterim derse bi düşünün derim
boş eve para vermek mantıksız
konuşsaz umarım dediğin gibi olur
hakkaten kavga etmek istemem ama enayi yerne koymayıda kabul edemem

saol canmcmm :1hug:
akşam aşkına ne mamalar yapcann
ya da o ne yapcak cokacimcoook

canım annemlere gitcez yemeğe... sonrada neneciğime el öpmeye gitcez hep beraber... çayıda orda içer eve geçeriz... yarın akşamda karşıya geçcez.... birkaç gün bizde kazan kaynamıycak yani:))))
sen neler yapcan bakem???

bu arada... nisancım.. çileğim.. nerelerdesiniz yahuuuu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…