-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bugünde 9 mayıs için ara ara güneşli sıcak diyoo,,ben bozmıyım moralimi dediğiniz gibi ...

günaydın hanımlaarrr

cute bozma sen moralini
okadar değişioki o hava tahminleri son gün yani kına zamanı ancak kesin olarak belli olur
ben de bi ara tatil için bakıodum
15 gün evvel yağmurlu gösteriodu ogün güneşli idi:)

bugünde 9 mayıs için ara ara güneşli sıcak diyoo,,ben bozmıyım moralimi dediğiniz gibi ...

canm benmm
Rabbm bilirr..
sen inş aksilik çıkmasın die dua et yeterr
ne belli oluo ki bi bakıon şakır şakır yağmur yağıyo hiç yağmaz dediğin havada :)
sen içini ferah tut

hilalcimm davetiyen çok şirin..aynı davetiyeyi taratıp koy bence 2 ayrı olmasın ayrıcaa 1. si daha güzel bence..2.cideki cadının yüzü pek sevimli gelmedi senin sevimli bi yüzün var cnm...

kızz casperrrr okudunmu mesajı:)))

canmm çook saoll olmuşş oleyy :)))
bişi daha isteyim mi :)) kalpli bişi varsa onu yaparsann
yazı olarak da ömrümle beraber..
yazarsann çok sevinirm vallaa

canm benm alıntı yapma demşsn böyle yazayımm
ayy ev sahibiyle inatlaşma olmasaymş keşke yaff
haklısınız siz bitanemm
orta yol bulmaya çalışsanzz

lepi imzayı attıgın gunden sonrasını alıyolar seker bizde evi tuttuk bi girdik ampullerin duyları bile yok kapı kolları fln hepsini değiştirdik ama adam geldi baktı bayaa masraf yapmıssınız masrafın kesin gerisini verin dedi biz öyle yaptık

günydın kızlarrrrrr
drearinesss davetiyeler cokk tatlı ama cute ye katılıyorummm dagıtacklrına da ilk davetyeni göndersen daha şirin olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…