- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.561
hera canım elimden geldiği kadar renkleri tutturmayı düşündümm ama şimdi aklımda bişey kaldı nişanda diyorum dövme yaptırsam geçici ama bu kez modellere falan bakıyorum.sizin bildiğiniz bi model var mı?
undomiel canım aldıklarını güzel günlerde kullan
hatigecim Allah'a şükür iyiyim cnm bendee opuyorumnanaktan
sağol canım.. nasıl bi dövme yaptırmayı düşünüyorsun ve de nereye yaptırcaksın? istersen sana bişiler çizebilirim eğer geçici bişeyler yaptracaksan
Canım benim benim belimde Babamın ismi yazıyor farsça gerçek dövme
Bu kez gerçek istemiyorum Nişan için model istiyorum.
Straptez nişanlığım omzuma bişey olabilir yada bacağıma falan olabilir. kaydirigubbakcemile3
Değişik bişey istiyorum ama aklımda hiç model yok yada bileğimde olabilir el yada bacak :lepi:
dur bakayım bende bişiler... bu arada akşam da bişiler çizerim sana
yada bunu omzuma düşündüm...
spaydi kalıcıyı nasıl yaptırdın yaa acımıyomu ? bi ara çeksene merak ettim..bende istiyorum omuzuma ama araştırma yoluna girmedim daha,dini açıdan bişiler deniyo araştırdınmı sen ?geçici yaptırırım heralde ben kalıcıya cesaret edemem
bu çok hoşşşşvereliniortak
Canım ben çok araştırdım Şöyle bişey var mesela o derinin nefes alması lazım nefes almaz alta su girmez ise abdest kabul olmuyoe değil mi? delikafaduldendelikafadulden
ama yaparken erkeklerde mesela koldaki tüm kılları jiletle alıyor eeee yine çıkıyor lülülülülülü
Acı falanda hissetmiyorsun Tam tersi belimde çok gıdıklandım ben :sm_cool::sm_cool:
undomiel Love çok büyük daha güzel bi yazı ile yanlardan kalpli güzel olabilir :asigim:
Cute kuzum çekerim bi ara akşam falan evdeyken gösteririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?