- 4 Nisan 2008
- 1.379
- 3
- 158
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.581
Love yada bu olabilir
Kelebekte de kaldı aklım şakkıdışakkıdışakkıdı
belinde de mi var :1shok: bende istiyom yaa düğün olayı geçsin bakalım bakarım bende...
oki cnm ..yaptırmaya karar veriyim nereye gittiysen oraya giderim bende,bilinmedik yere gitmiyim şimdi..
speeddy'cim love yazısının yanına minik minik kalpler ve kelebekler aptırırsan günün anlam ve önemine uygun bişe olur gibi geldi bana :) worldde değişik yazı tipleri var ya öle değişik yazabilirsin bence yanına da bi kaçtane dkoratif kalp ve kelebek çok cicci olur aklinialirimsmile
undomiel güle güle kullan tatlım aldıklarını :))
boşver az kalmış seninde nikaha :))
Neden cemre sen a.ö.f.'de mi okuyorsun?
cute dini açısından sormuşsun
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1538
Bu linke bir göz at bakalım derim ben
Vücudumuz emanet olduğu için yapılan her türlü sağlık dışındaki müdahelede düşünmek gerekir bence
Dövmeyi daha sonra çıkarmak da yptırmaktan daha acı veriyormuş ve zaten tamamıda silinemiyormuş
Hayırlı olsun cnmKızlar günaydın :) size son aldıklarımı söyleyeyim hemde acayip ucuz bi fiyata aldımdün annemle dolaşmak için carrefour'a gitmiştik ve hiç bişe alma niyetinde değildik.. neler aldım ama ;
Tost makinesi
Çukur Tabak (6 adet)
Düz Tabak (6 adet)
Küçük Servis Tabağı (2 adet)
Büyük Servis Tabağı (2 adet)
Saklama kabı (5’li)
Sürahi ve Bardak Takımı
Çerez Kasesi (6 adet)
Salata Kasesi
:lepi::lepi:günaydııınnn..son___8___ :lepi:
Eferinnnkızlar hepinize teşekkür ederim. walla o kadar ucuza aldım ki hepsini.. tost makinesi dahil hepsi 130TL tuttu diyebilirimallahım çok ekonomiğim çoook :dance::dance:
Nasılsın karaböcekkkk:)slm kızlarrr
slm kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?