-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Love yada bu olabilir
Kelebekte de kaldı aklım şakkıdışakkıdışakkıdı

speeddy'cim love yazısının yanına minik minik kalpler ve kelebekler aptırırsan günün anlam ve önemine uygun bişe olur gibi geldi bana :) worldde değişik yazı tipleri var ya öle değişik yazabilirsin bence yanına da bi kaçtane dkoratif kalp ve kelebek çok cicci olur aklinialirimsmile

belinde de mi var :1shok: bende istiyom yaa düğün olayı geçsin bakalım bakarım bende...

Evet canım belimde babamın ismi
bacağımda da kendi ismim yazıyor GZM olarak ama yine FARSÇA laelaelaelaelae

oki cnm ..yaptırmaya karar veriyim nereye gittiysen oraya giderim bende,bilinmedik yere gitmiyim şimdi..

Tabi canım konuşuruz atlat bi telaşını da bilmiyorumkismile

Tamam ben uğraşıyım biraz ozaman duruma göre bakarımz :sm_cool:

cute dini açısından sormuşsun
http://www.dinimizislam.com/detay.asp?Aid=1538
Bu linke bir göz at bakalım derim ben
Vücudumuz emanet olduğu için yapılan her türlü sağlık dışındaki müdahelede düşünmek gerekir bence
Dövmeyi daha sonra çıkarmak da yptırmaktan daha acı veriyormuş ve zaten tamamıda silinemiyormuş

Son düzenleme:
Vucuduna işkence ettiğin için elbette günah ama kaş aldırmakta günah-makyaj yapmakta
Ben içimden geldiği gibi abdest alıyorum Allah ile benim aramdaki bi güç o gerçi inan din hakkında yorum yapmak istemem Herkez kendinden sorumludur.

Boşverelimm...Şeniz

Neden cemre sen a.ö.f.'de mi okuyorsun?

yok canım ben resim bölümündeyim üniversitede bu sene mezun olucam daha, baktım iş ümidi yok ancak sanat atölyelerinde boya karışır tuval ayarla gibi ayak işleri ve asgari ücret. YGSye gireyim dedim ben de babamı ikna edersem bişey daha okurum diye :icecream: şimdi baktım 415 puan 500 üzerinden bana düşük gibi geldi, ama ygs topici var ona baktım onlara göre cok yüksek geldi, ama gecen yılla sistem uyuşmadıgı için puanlarda uyuşmuyo ben de neye denk geldiğini anlayamıyorum yani istanbulda biyere girer miyim girmez miyim falan kafam karıştı biraz :bbo:

cnm okuyamadım işim var ama kalıcı can acıtır sanırım bnm kalıcıya pek cesaretim yok,nişanlımda geçici yaptıracak bende..geçici zaten hint kınası ile yapılıyormuş..

dövmeler güzel duruyo gercekdne bnde ayak bileğinde ve bel kısmında beğeniyorum ama islami boyutu var tebi bide o yuzden gecici dövme diyorum

Hayırlı olsun cnm

günaydııınnn..son___8___ :lepi:
:lepi::lepi:

kızlar hepinize teşekkür ederim. walla o kadar ucuza aldım ki hepsini.. tost makinesi dahil hepsi 130TL tuttu diyebilirim allahım çok ekonomiğim çoook :dance::dance:
Eferinnn

Nasılsın karaböcekkkk:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…