- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.601
Kuş naber?Jhoşgeldin böcük hoşgeldin ereğlii a.s.
hşb kızlarr cutecim görmüorum vALLA sor tatlım burdayken cevaplayım
demiştimki sen mezun olmadım diyordun,hiç okuldan bahsetmiyosun sınav fln yokmu hiç ?
kız benim okul uzmıstı 2 3 dersim wardı oda okula gitmiorum vize ve finallere giriorum vizeler bitti finallerde mayıs sonu gibi o yuzden :)
Cemre bence nişanı ertele lysyede bir gir sonuçları böyle güzelse nişanı duruma göre yaparsın ayrıca diğer yerdeki cevabın için teşekkür ederim 4 yıllık herhangi bir bölüm için lysye girilmeyeceğine emin misin gülüm?j
selam kızlarrr
Şimdi size bi sorum var, demin emre aradı bugün gelceklermiş işte bize, ben çok üzüldüm falan diye, galiba anladılar saçmalıklarını, haziranda almanyadaki akrabalar gelcekmiş, başka zaman olmaz, nişan da aradan böle basit şeklide çıkmasın diye haziran sonunda güzel bi nişan yapalım diyolar, akşam konuşulcak ama aklımdan geçenleri yine babamların yanında falan söyleyemem diye bana sordu, ben ona haber vercem 1 saat içinde ona göre akşam bu konu ya kesinliğe kavuşcak ya da hiç açılmicak.
Şimdi ben YGSye girdim sonucumda hiç fena değil yani o kadar da çalıştım boşa gitsin istemiyorum, ve bunun ikinci basamak sınavları haziranda hem de tek gün de değil 2 hafta sonu. Bu yüzden nişanı istemiyorum, ama şimdi hayır dersem muhtemelen sonra onlar bana biz sana söyledik sen istemedin diycekler, ve bi daha kimse gelmicek ne de olsa falan die hic özenmeden kuru kuru geçiştircekler gibi geliyo bana. Hangisinden vazgeçecegimi bilmiyorum yani, siz olsanız napardınız?
sen nişanlandığında okula göndermezler mi seni? hem nişanını yap eğer istiyorsan hem de okulunu oku.. ikisinden de vazgeçmemiş olursun.. hem bir de şöyle bi tezatlık var sen okuyup çalışmak mı istiyorsun yoksa evlenip evinin kadını mı? anladığım kadarıyla okusan bile sanırım eşinin ailesi ya da eşin seni çalıştırmayacak.. o zaman evlilik ya da iş/okul hayatı arasında bi seçim yapmalısın.
yok canım öyle karışmazlar asla. kardeşi de girdi bu sene sınava, o çalışıyodu hep ben de testlerinde yapamadıklarına falan bakmıştım bi kere hatırlıyodum herseyi, bana emre kendisi biraz çalış da sen de sınava gir dedi. onun derdi başka az bi para için çalışmamı istemiyo, açıkçası biraz da ayak işi cünkü şuan işim, o kadarcık para için kendini yorduğuna elalemin ağız kokusunu çektiğine değmez diyo, ben de ondan destek bulunca babamı ikna ederiz heralde yaa en azından deniym bi şansımı diye girdim sınava. ama işte sorun şu ki sınav tarihleriyle nişan aynı zamana gelicek. haziranın son 2 haftası sınavlar e nişan için de bana o zamanı söylediler, o halde girsem de bişey yapamam yani, aklım başka yerde olucagı için, ve nişan telaşından çalışmadan girmek zorunda kalırım
walla baban ikna olmuş ki zaten senin ilk basamağa girmene izin vermiş. sen de sözlüne rica et ben sınava giricem sen de benim iyi bi işte çalışmamı istiyorsun diye.. nişanı ya sınavdan 1 hafta sonrasında yapsınlar ya da başka bi çözüm bul.. neticede bu senin sözlün ile halletmen gereken bi sorun biz sana burda ne kadar akıl versek boş.. sen bütün ince ayrıntılarını sözlün ile konuş.. böle böle de.. baban da o kadar korkulacak biri değildir kanımca.. ona da birşeyleri güzellikle ifade edersen bunu anlayışla karşılayacaktır.
bu arada nişanı zaten onlar değil siz yapacaksınız. kız tarafının yaptığı bir organizasyondur bu. sadece senin sözlün ile tarihe karar vermeniz gerekir.
cemre ölese şunu diyim evde olacak ise o kldr telaş olmuyo hem nişanı hem sınavı atlatırsın..sen çok düşünme böle şeleri nişan bu o kdrda abartılacak bi durum değil yani.evde olunca abiye alıyosun sadece ,haldır haldır gelinlik modeli seçiim provaya gidiim derdi olmaz :) fln filan düğün gibi düşünme
bnmde evde oldu ,oldu bitti çok önemli bişi değil.vazgeçmene ya da telaş yapmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?