-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

o zaman bak bütün sorunlarını halletmişsin.. hiç kasma kendini.. bu arada sana bi özel mesaj atmıştım. görmedin sanırım. bi baksana

o zaman bak bütün sorunlarını halletmişsin.. hiç kasma kendini.. bu arada sana bi özel mesaj atmıştım. görmedin sanırım. bi baksana

canım şimdi gördüm mesajını sen söyleyince baktım, ama sen bana nasıl fotograf eklencegini tarif edebilir misin? ben bilmiyorum da :sinifsinif:

tabi tabi buraya ekle hem hepimiz görmüş oluruz genç gelin adayımızı

canım buraya koyamadım, cnkü en az 100 mesajımın olması lazımmış, ben de bi arkadasa tarif edilirken görmüştüm, biliyorum diye seviniyodum kaydirigubbakcemile3 albüm yapmayı denedim, umarım becerebilmişimdir ayy

gördüm cemre'cim.. yakışmışsınız ama sen foto da biraz mutsuz gibisin :S

teşekkür ederim canım. yorgundum biraz ondan öyle, evlenmek istemiyorum falan ama onunlayken hep çok mutluyum ben aslında :) gözlerimde kırmızı kırmızı çıkmış ama ilk önüme geleni ekledim bekletmiym seni die canım :icecream:

cemre beni de arkadaş olarak kabul et, ben de görceeeeem zemuszemus

ya ben bi ara müjdeyi özlüodum
özlemlerim geçti buaralarsempatiksalakcinni
cemre, emre ile nası nişan yaparsınız hiç bişi diyemicim şuan
ben olsam baştan resti çekerdim her ne olursa olsun istemediğimi söle söz bile yapmazdım
oyüzden sen gene ses çıkaramıcağından haziran da o nişan olur
bence nişanlık beğenmeye başla

ben bugün güneşliklerimi aldım
bir de pasta servis kaşığı aldım çok cici
bu aldıklarım da gerçek hayal değil hehe
fotolarım bi ara servs kaşığını

canım tebrikler beni çok iyi tanımışsın valla kaydirigubbakcemile3 ya kızlar şimdi benim kafam karıştı ben nişanlıgı alırken yanımızda erkek tarafından biri olcak mı? yoksa o gelinlikte mi oluyodu sonucta onlar alıyo ya gelinliği, bana bi yardım edin, bi aydınlatın beni boshayallersmile

cemre arkidişlik teklifimi kabul etseneee:sinifsinif:
kaynana gilin olabilir yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…