- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.621
biz de öyle karar verdik canım ikisi de olsun, sınav kötü olursa da kötü olur napiym artık, yoksa sonra hep içimde kalıcak, emre de dert etme sen biz hallederiz herseyi, akşam detaylı konuşurz dedi şimdi :ecrin_bebek: elbisemi de çok sade bişey alırım diye düşünmüştüm taa önceden, şık bişey ama abiye tarzından çok minik ve sevimli bişey istiyorum, öyle allı pullu süslü şeyleri yakıştıramıyorum kendime hiç, o yüzden onunda hiç uğrastırıcagını sanmıyorum
herkese iyi akşamlar.hafta sonunuz inşallah çok güzel geçer
o zaman bak bütün sorunlarını halletmişsin.. hiç kasma kendini.. bu arada sana bi özel mesaj atmıştım. görmedin sanırım. bi baksana
kullanıcı profilini aç orda fotograf albümlerim diye bişi görüceksin ordan yükleyebilirsin
ya şekerim ben albüm yapmasam da buraya eklesem olur mu=) sen bakarsn sora silerim, albüm işi bana biraz karışık geldi kaydirigubbakcemile3
tabi tabi buraya ekle hem hepimiz görmüş oluruz genç gelin adayımızı
gördüm cemre'cim.. yakışmışsınız ama sen foto da biraz mutsuz gibisin :S
slm kızlar ne var ne yok
ay giremedim ya 1 haftadır
teşekkür ederim canım. yorgundum biraz ondan öyle, evlenmek istemiyorum falan ama onunlayken hep çok mutluyum ben aslında :) gözlerimde kırmızı kırmızı çıkmış ama ilk önüme geleni ekledim bekletmiym seni die canım :icecream:
cemre beni de arkadaş olarak kabul et, ben de görceeeeem zemuszemus
ya ben bi ara müjdeyi özlüodum
özlemlerim geçti buaralarsempatiksalakcinni
cemre, emre ile nası nişan yaparsınız hiç bişi diyemicim şuan
ben olsam baştan resti çekerdim her ne olursa olsun istemediğimi söle söz bile yapmazdım
oyüzden sen gene ses çıkaramıcağından haziran da o nişan olur
bence nişanlık beğenmeye başla
ben bugün güneşliklerimi aldım
bir de pasta servis kaşığı aldım çok cici
bu aldıklarım da gerçek hayal değil hehe
fotolarım bi ara servs kaşığını
bende baktım canım yakısıyosunuz inş mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?