-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

yha sinir oldum dün geceden beri şimdi ben kayserideyim onlar yozgatta onların orda düğün gündüz oluomus ii tamm dedim üç saatlik yol kuaföre 7 de gitsem 10a kadar anca cıkıyorum fotografcıya gitcem 1 saatte orda gecti 11 eve gel vedalas falan 12.12de yola cıksak 3 te orda olcaz bana dio siz gelene kadar biz nabcaz aksam yapın o zaman dedim.yok dio kına gecesinden alalım seni gel burda kal burdan dügüne geceriz.dedim kusura bakmayın ben babamın tek kızıyım ve telimle duvagımla cıkcam dedim.gelip kalamam dedim.daha dio biz babanla konusuruz.dedim istediginiz kadar konusun ben istemedikten sonra kimse bişe diyemez dedim.sinir oldm ya bana dio aksam yapsak köyden gelenler gelemez dedim gelmesin ne yapayım benm umrumda bile olmaz dedim

ay herkesin derdi başka
benim düğün işi de günüz oluo diye yatmıştı:)
iyi yapmışın canım
tabiki baba evinden çıkcan
olcak şeymi gelinin damat evinden çıkıp düğüne gitmesi
3 e kadar otursunlar
çok da geç bi saat değil üç

ya kızlar haberiniz olsun bime sticker aynalardan gelio yuvarlak yıldız şekilli falan fiyatı da çok uygundu
ara ara göz atın aktüel de çıkar zaten
isteyenler alır

cemre arkidişlik teklifimi kabul etseneee:sinifsinif:
kaynana gilin olabilir yanında

canım tamam kabul ettim
ayy kaynanam mı eyvahedigeldismile neyse gelsin yaa zevkli kadın o hem bana fikir verir

karabocuq ya bozma moralini ohh ne güzel söylemişsin, kız evi naz evi valla senin gibi olmak lazım, ben yapamıyorum ya öyle, siz yapın en azından, öyle mutlu olucaksan öyle olsun, diret sonuna kadar, hem tabi telli duvaklı çıkcaksın babanın evinden öyle saçma iş mi olur allah aşkına

ayy sorma ya nişanlıma dedim annenler böle böle dio diye tamam dio sen merak etme hersey sen ne istiosan ole olcak diyoo boshayallersmile

valla kimse kusura bakmasın hatta dedimki sen nasıl oglun için dügün hayali kuruosan bende onlarn tek kızıyım onlarda evden telli duvaklı cıkarmak isterler olmaz öle iş dedim kötükedihüso

noldu kız cemree halloldu mu nişan işi?

ya az oturdular 1 saat falan bi kahve içip kalktılar, pek detay konuşulmadı ama tarih belirlendi, bi de emrenin babası kızım biz seni üzmek istemedik ne bilelim biz basit bişe olsun telaşa gerek yok diye öle pat diye yüzük taktık geçen akşam falan dedi, babama döndü, nişanda benim gelinim nasıl isterse öyle olsun herşey, gönlünü almam lazım falan dedi, emre söylemiş anlaşılan cemre babasına bişey diyemiyo die kaydirigubbakcemile3 tarih belirledik 27 haziran, yaz sıcagında evde güzel olmaz isterseniz bizim bahcede yapalım artık aramızda yok kız tarafı yapar erkek tarafı yapar diye bişey yok nasıl güzel olucaksa öyle yapalım dediler bide bana da mantıklı geldi bahce işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…