- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.681
evet baya bi ilginç çeyiz olmuşkaydirigubbakcemile3
ayyy çok beğendim nerden aldımmmm bende istiyorumm ne kdra aldın canım?
nisanım ,hepsini güle güle kullann çok güzelll ıvır zıvır herşey lazım...
ayyy çok beğendim nerden aldımmmm bende istiyorumm ne kdra aldın canım?
nisanım ,hepsini güle güle kullann çok güzelll ıvır zıvır herşey lazım...
ıyı akşamlar
İyi akşamlarŞeniz
Nasılsınız
Evine ilk ayna ve kuran götür demiştiler.Bugün götürdüm..delikafadulden
sorma bende alıyorum çok ıvır zıvır en çok onlar hoşuma gidiyorrr ıvır zıvır satın almakzemuszemus
bunlar çok ciciii
canım, benim düğün tarihi 9 temmuz oldu
ikinizede hayırlı olsunnnbu arada canım benim düğün tarihimde 19 Eylül
güle güle kullan nisankızlar az önce aldım bunları. hepsi 26 tl tuttu :lepi:
bizim burdaki akmara benziomuş ismi sempatiksalakcinnicanım burda "hakmar" diye bi market var ordan aldım :) bim gibi bu hakmara da her perşembe güzel ürünler gelio böyle :lepi:
bizim burdaki akmara benziomuş ismi sempatiksalakcinni
sen kadıköydemisin yoksaa cemree
Kızlar napiyosunuz?j Adam ve Zeynep dönmedi di me?j
naber kızlar
Cutecim yeni gördüm kusura bakma. Ben o siteyi aylardır takip ediyorumm ama hiç alan yok çevremde. Bizim sitede bi kaç şey vardı hakkında. Onların dışında bilgim yok malesef sürekli ürünler değişiyor orada sanırım tutuyor ve bitiyor ki değişiyorlar:) Çok hoş şeyler varlar evet tırışkada durmuyor pek çoğu ama genede fikirsizim malesefereğlicim buradayken soriim geçen ayakkabı için baktığın siteden hiç aldınmı ya da alan varmı tanıdığın..yani bende düşünüyorum alışveriş yapmayıda o bakımdan güvenilirmi ve de kalitesi nasıl oluyo ayakkabıların ?
Hayırlı olsunnya ben bi ara müjdeyi özlüodum
özlemlerim geçti buaralarsempatiksalakcinni
cemre, emre ile nası nişan yaparsınız hiç bişi diyemicim şuan
ben olsam baştan resti çekerdim her ne olursa olsun istemediğimi söle söz bile yapmazdım
oyüzden sen gene ses çıkaramıcağından haziran da o nişan olur
bence nişanlık beğenmeye başla
ben bugün güneşliklerimi aldım
bir de pasta servis kaşığı aldım çok cici
bu aldıklarım da gerçek hayal değil hehe
fotolarım bi ara servs kaşığını
Gelin baba evinden çıkmalı bencedeee.yha sinir oldum dün geceden beri şimdi ben kayserideyim onlar yozgatta onların orda düğün gündüz oluomus ii tamm dedim üç saatlik yol kuaföre 7 de gitsem 10a kadar anca cıkıyorum fotografcıya gitcem 1 saatte orda gecti 11 eve gel vedalas falan 12.12de yola cıksak 3 te orda olcaz bana dio siz gelene kadar biz nabcaz aksam yapın o zaman dedim.yok dio kına gecesinden alalım seni gel burda kal burdan dügüne geceriz.dedim kusura bakmayın ben babamın tek kızıyım ve telimle duvagımla cıkcam dedim.gelip kalamam dedim.daha dio biz babanla konusuruz.dedim istediginiz kadar konusun ben istemedikten sonra kimse bişe diyemez dedim.sinir oldm ya bana dio aksam yapsak köyden gelenler gelemez dedim gelmesin ne yapayım benm umrumda bile olmaz dedim
a.s.a.s.a.s.ya kızlar haberiniz olsun bime sticker aynalardan gelio yuvarlak yıldız şekilli falan fiyatı da çok uygundu
ara ara göz atın aktüel de çıkar zaten
isteyenler alır
Hayırlı uğurlu olsunya az oturdular 1 saat falan bi kahve içip kalktılar, pek detay konuşulmadı ama tarih belirlendi, bi de emrenin babası kızım biz seni üzmek istemedik ne bilelim biz basit bişe olsun telaşa gerek yok diye öle pat diye yüzük taktık geçen akşam falan dedi, babama döndü, nişanda benim gelinim nasıl isterse öyle olsun herşey, gönlünü almam lazım falan dedi, emre söylemiş anlaşılan cemre babasına bişey diyemiyo die kaydirigubbakcemile3 tarih belirledik 27 haziran, yaz sıcagında evde güzel olmaz isterseniz bizim bahcede yapalım artık aramızda yok kız tarafı yapar erkek tarafı yapar diye bişey yok nasıl güzel olucaksa öyle yapalım dediler bide bana da mantıklı geldi bahce işi
Hayırlı olsun
Hayırlı olsunkızlar az önce aldım bunları. hepsi 26 tl tuttu :lepi:
Gülüm ne var ne yokkk?jnaber kızlar
Tşkler iyiyim bendee.sandıkları döktük baktık ne var ne yok yorgunluktan ölüyorum, burası da iyice sessiz kalmış bilmiyorumkismile sen napıosun bakalımmm?
Hoşgeldiniz hayırlı olsun şimdiden.slm kızlar...
bende çeyiz hazırlığı yapmak istiyorum artık... gerçi bizim evliliğe daha ohoo da kaydirigubbakcemile3
ama yavaş yavaş alayım istiyorum. burda gördükçe kıskanıyorum işteeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?