- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.721
cınnı nan nerdeesın senn
senı özluycem aklıma gelmezdı bılın mı
noldu nıye küstün dılekçım
cemre kendı paran gıbı yok
bana şimdık eşim mılyonlar versede harcarken düşünüyom ama kendı param olsa düşünmeden harcıyorm
kendı param demenın rahatlığı var
bekar olsam işsız olsam sıkıntı cok yapmazdım ama evlıyım ve borcumz var ev almak ıstıyoz yanı hayallerımız var
ınş.iş bulurm bana dua et olur mu
yarın bı okulla görüşmem var ınş olur
evlıyken hem çalışmak hem ev kadını olmak cok zor benım geçen hafta bıraktığım işimde 23 te evde olup yemek yapıyordm
1 gün ıznımde aıleme mı gıtsem yoksa evde temızlık mı yapsam eşimle gezsem mı
geç çıktığım için bıraktım işi bende:sinifsinif:
inşallah iyi bi iş bulursun :Saruboceq:
bana da şey cok zor geliyo bazen düşünüyorum da
ya ben ilerde eşimden nasıl para alıcam çok utanırım :sinifsinif:
bi de o bana verirken almak neyse de, bişeye ihtiyacım oldugunda söyleyemem ben :kedi:
çok da candan, cok da samimi bi insan, ve o benim eşim olcaksa utanmamam gerekir ama, yine de cok zor geliyo bana :umursamaz:
ınş cnm:Saruboceq:hayırlısı olsn
ben bekarken bıle babamdan lıra almadım hiç
herşeyımı kendım yaptım hemde senınkı kadar az maaşla ınan bana
çok şükür herşeyım oldu
ben çeyıs alır aynı zamandada altın alır kenara koyardım onlar evlenınce nasıl ıyı geldı bılsen
onlar sayesınde 10 bın tl gıbı borç kapattık
şimdık evdeyım bende 1 hafta oldu ama çalışan ınsanın eve alışması cok zor
gıttım 2 gün annemde kaldım
gezdım dolaştım evıme geldım
sabah kalk kahvaltı hazırla temızlık yap gene aynı gene aynı
çalışmayı cok sefıyom
yarında anneme gıtcem çünkü yarınn babam ve annem memlekete gıdıyo aylarca göremıycm:sinifsinif:
ben şuan çalışmıyomya eşim benım maaşımı aldı bana hesap açtırdı yatırdık oraya
saolsn
şimdık ordan harcamak ıstemıyorm para bırıktırmemız lazım
eşim saolsn kendı maaşını alır kirayı faturaları öder kalan parayı gösterıp harçlık alır kendıne gerısını bana verır
bende çalışırken banka kredısını öderdım
Kıyamammmmm kıyamammmmm aneyler dönecekler mi memleketinize yaw ossun gene gelirler onlar. Kız böcük çeyizde hepsi kullanılıyor mu aldıklarının kel alaka oldu emme:d?jereglı gıtmeee dıommmmmmmmmmm
zaten korkuyom sıkılıyommm yalnızımmafoldumben
Öyle sahi kız bi kaç gün görükmedin sonra dedin kızlar şu gün düğünüm var sonra bi ara arazi oldun bidaha döndün hoooop geçti hepsi :)o da gelır geçer cnm
ben ne zmn evlendım ne zmn 4 ay geçtı anlamadım valla
bende iş arıyom
ben de baktım euro düşmüş, 100 euro aldım koydum kenara, e ama onu alınca geriye başka bişey kalmıyo, kayınpeder bize ev verirse rahat olcaz ama kira derdi olursa zor :sinifsinif: geçen sene fransızca dersi veriyodum bi liseli kıza her hafta 100 lirayı kenara atıp biriktrdm braz. yine bi ögrenci bulsam iyi olur, haftada 2 saat oluyo, bütün ay çalışıp aldıgım maaştan daha coktu yani.
ben 1000 tl maaş alıyordum cnm ama cok zor şartlarda çalıştım 4 ay dayanabıldım
ama aylıklarımızı 2 ayda bı alınca hemen bıraktım işi
benım ıcın az para deılde zamanında alınan para kıymetlı
ee süper bulsan vallakaydirigubbakcemileınş bulursn cnm çalışmaktan ıyıdır,
bızım burda çarşıdada yüzlerce mağazada iş var ama çalışma şartları cok ağır 12 13 saat ayakta kalıp 1 gün ızınlısın
ınş düzgün bı iş bulurm mağazacılık yapmak ıstemıyorm cunku
:gitme:
Kıyamammmmm kıyamammmmm aneyler dönecekler mi memleketinize yaw ossun gene gelirler onlar. Kız böcük çeyizde hepsi kullanılıyor mu aldıklarının kel alaka oldu emme:d?j
Öyle sahi kız bi kaç gün görükmedin sonra dedin kızlar şu gün düğünüm var sonra bi ara arazi oldun bidaha döndün hoooop geçti hepsi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?