- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.701
you cumm hoşgeldin canım, ne var ne yok? durumlar nasıl? düzeltiniz mi aranızı? bi de adet gecikmesi vardı, o nolduu, merak ettim seni tatlım bilmiyorumkismile
a.s.a.s.a.s.a.s. Böcükümmmm nirlerdesin?j:jeyyar: ereglı
Aboooow dedim ne oluyoruz hayırlısı olsun canım ayrıca eşine çok sevindim.ayy basıma neler geldi size anlatmadım
cuma gunu sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı 2.silik gibi tabi ben salya sümük agladım agladım indim eczaneye kıza gösterdim bu test bozuk dedi çünkü tamamen beyaz olmamıstı bi kısmı pembeydi bende onu 2.çizgi çıktı sandım megerse bozukmus ondan neyse tekrar verdi sabah yapın dedi dayanamadım aksam 10 da yaptım bu sefer tek çizgi ama heryeri pembe buda hatalı dun yine test alcaktım eczane kapalı stresten sivilce doldu heryerimde ağlıom tabi durmadan bugunde eşim işe başladı biyerde kesinleşmeden size söylemeyeyim dedim oda acık eczane görmus dalmıs test almıs tabi bende bugun hastalandım çok sancım var şimdi yatıom
eşimlede aramız kötü gibi hala yani o çok iyide benim kalbimi kırdı ben hala kötüyüm çiçekler yılışmalar hediyeler fln ama gönlümü alamaz :umursamaz:
işide biliomsuun bugun basladı baska yerden aramıslar görüşmeye gelin diye hep böyle olmalı zaten :umursamaz:
Bebekk bulursun inşş ben sana dua ederimdelikafaduldenhayırlısı olsn cnm
korunmuyor musn hacı
eşinin işide hayırlı olsn benım 1 hafta oldu cok sıkıldım evde
sankı eşime yük oluyom..
en kısa zamanda iş bulrum ınş:Saruboceq:.
:roflol:lennn ereglı nırdesın:mymeka:
naparsınz kızlar
gezmeye gıden yok sanırım
koçiş işe gıttı kaldım gene yalnız:sinifsinif:
hayırlısı olsn cnm
korunmuyor musn hacı
eşinin işide hayırlı olsn benım 1 hafta oldu cok sıkıldım evde
sankı eşime yük oluyom..
en kısa zamanda iş bulrum ınş:Saruboceq:.
knoww ben senın adını unttm haa
dılek mıydı hacı:tomato:
bızde kornmuyozzeyvahedigeldismile
ereglı gıtmeee dıommmmmmmmmmm
zaten korkuyom sıkılıyommm yalnızımmafoldumben
cemre cnm bence asla bırakma
valla 1 haftadr işsızım evde iş yapasım bıle yok sankı eşime yük oluyom ve sankı bi işe yaramıom
sözlunda yanlış bılıyo
genç ıken çalışır ınsan yaşlanınca nasıl calışcak
bence evlenırken 5 tlbıle ınsan ıhtıyaç duyar bunu unutma,
ssk var daha nolsn
bende cok iş buldm ama maaşlar cok düşük gırmedım bekar olsam gırerdım ama evlıyken o para az gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?