-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

you cumm hoşgeldin canım, ne var ne yok? durumlar nasıl? düzeltiniz mi aranızı? bi de adet gecikmesi vardı, o nolduu, merak ettim seni tatlım bilmiyorumkismile

ayy basıma neler geldi size anlatmadım
cuma gunu sabah test yaptım ve çift çizgi çıktı 2.silik gibi tabi ben salya sümük agladım agladım indim eczaneye kıza gösterdim bu test bozuk dedi çünkü tamamen beyaz olmamıstı bi kısmı pembeydi bende onu 2.çizgi çıktı sandım megerse bozukmus ondan neyse tekrar verdi sabah yapın dedi dayanamadım aksam 10 da yaptım bu sefer tek çizgi ama heryeri pembe buda hatalı dun yine test alcaktım eczane kapalı stresten sivilce doldu heryerimde ağlıom tabi durmadan bugunde eşim işe başladı biyerde kesinleşmeden size söylemeyeyim dedim oda acık eczane görmus dalmıs test almıs tabi bende bugun hastalandım çok sancım var şimdi yatıom
eşimlede aramız kötü gibi hala yani o çok iyide benim kalbimi kırdı ben hala kötüyüm çiçekler yılışmalar hediyeler fln ama gönlümü alamaz :umursamaz:
işide biliomsuun bugun basladı baska yerden aramıslar görüşmeye gelin diye hep böyle olmalı zaten :umursamaz:

hayırlısı olsn cnm
korunmuyor musn hacı
eşinin işide hayırlı olsn benım 1 hafta oldu cok sıkıldım evde
sankı eşime yük oluyom..
en kısa zamanda iş bulrum ınş:Saruboceq:.

lennn ereglı nırdesın:mymeka:

naparsınz kızlar
gezmeye gıden yok sanırım
koçiş işe gıttı kaldım gene yalnız:sinifsinif:

:jeyyar: ereglı
a.s.a.s.a.s.a.s. Böcükümmmm nirlerdesin?j

Aboooow dedim ne oluyoruz hayırlısı olsun canım ayrıca eşine çok sevindim.
hayırlısı olsn cnm
korunmuyor musn hacı
eşinin işide hayırlı olsn benım 1 hafta oldu cok sıkıldım evde
sankı eşime yük oluyom..
en kısa zamanda iş bulrum ınş:Saruboceq:.
Bebekk bulursun inşş ben sana dua ederimdelikafadulden

you hayırlısı olsun inşallah
kızlar ben işten çıksam mı ya sözlüm hiç istemiyo, hem okul hem işe ne gerek var okula gidiyosun işte yorma kendini bu kadar gençliğin bi daha gelmez çık gez, veya git evine rahatına bak diyo. işim rahat ama maaşım da düşük, 520 lira. ama herkes düğün yaklaşınca o para bile çok değerli olcak, hem de sigortan ödeniyo en azından sakın çıkma diyo

cemre cnm bence asla bırakma
valla 1 haftadr işsızım evde iş yapasım bıle yok sankı eşime yük oluyom ve sankı bi işe yaramıom
sözlunda yanlış bılıyo
genç ıken çalışır ınsan yaşlanınca nasıl calışcak
bence evlenırken 5 tlbıle ınsan ıhtıyaç duyar bunu unutma,
ssk var daha nolsn
bende cok iş buldm ama maaşlar cok düşük gırmedım bekar olsam gırerdım ama evlıyken o para az gelıo

ereglı gıtmışş :mymeka:

dılekcım yalnızım yaa eşim gecenın bı yarısı gelıo canımda sıkılıyo
buugn çıktım stıker aldımı
banyo yatak odama ve mısafır odama cok güzel oldular
temızlık yaptım sıldım süpürdüm herşey bıttı sayılır ama evde oluncada bıtmıyokı
sen napıyonn

bende evdeyim öle eşimde cok gec geliodu önceki işinde şimdi 11de gelecekmiş ama küsüm ben ona
benimdee stıcerim var mutfakta yatak odasın salonda seviom bende cok guzeller

bunu bi abla tavsiyesi olarak alıyorum, en azından evlenene kadar çalışiym o zaman, sonra evlilik iş okul 3ü birlikte yürümezse mecbur işten vazgecerim
ben işe en başta girmek istemedim ama sora baktım, annem babamda para veriyo da bişey alınca nerden aldın ne kadara aldın soruyolar, az da olsa kendi param şimdi, neye istersem ona veriyorum karışan görüşen yok
pis patron ssk bile yapmaz da bu aslında atölyede bütün gün tinerin içindeyiz, bayılsak bişey olsa falan onun üstüne kalcak mecbur ssk yapıo

noldu nıye küstün dılekçım

cemre kendı paran gıbı yok
bana şimdık eşim mılyonlar versede harcarken düşünüyom ama kendı param olsa düşünmeden harcıyorm
kendı param demenın rahatlığı var
bekar olsam işsız olsam sıkıntı cok yapmazdım ama evlıyım ve borcumz var ev almak ıstıyoz yanı hayallerımız var
ınş.iş bulurm bana dua et olur mu
yarın bı okulla görüşmem var ınş olur
evlıyken hem çalışmak hem ev kadını olmak cok zor benım geçen hafta bıraktığım işimde 23 te evde olup yemek yapıyordm
1 gün ıznımde aıleme mı gıtsem yoksa evde temızlık mı yapsam eşimle gezsem mı
geç çıktığım için bıraktım işi bende:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…