- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.741
ben 1000 tl maaş alıyordum cnm ama cok zor şartlarda çalıştım 4 ay dayanabıldım
ama aylıklarımızı 2 ayda bı alınca hemen bıraktım işi
benım ıcın az para deılde zamanında alınan para kıymetlı
ee süper bulsan vallakaydirigubbakcemileınş bulursn cnm çalışmaktan ıyıdır,
bızım burda çarşıdada yüzlerce mağazada iş var ama çalışma şartları cok ağır 12 13 saat ayakta kalıp 1 gün ızınlısın
ınş düzgün bı iş bulurm mağazacılık yapmak ıstemıyorm cunku
:gitme:
özel albm yapmıştım cnm ama sıldım eşim ıstemıyo ekleyemedım son halınıde o yüzden
ınş sözlunün işi rast gıder cnm
mağazacılıkta zaten usta aramıyorlar ben hıc anlamazdım ıkı günde çözdum olayı
Günaydın cute canım kaldı 5 gün artık :jeyyar
hafta sonu yine cnm çıktı nikah fidanlarının hepsini süsledik, kına için çerezleri paketledik...birde kuzenin nikahına yetiştik..hepsi Bursada oldu tabi bunların yolculuk flnn akannehir kına ayakkabımda kararsızım mevcut abiye ayakabımın topuğu çok değil..acep yeni bişi mi alsam diyom abiyem bayaa uzun :S bi onu alabilirim o işim kaldı...
Hımm çoğu gitmiş azı kalmış canım ,
Eğer evdeki olmuyor gib ise al ama oluyor ise giy gitsin uzun ise çok gözükmez zaten sengözlerimebaksanab
valla bende öle dedim ama oynarken takılıcak gibi geliyo uzunya ...bindallı için lame ayakkabı aldım zaten almasam die bu güne bıraktım ama bakalım indirimde biş idenk gelirse alırım artık...
hafta sonu yine cnm çıktı nikah fidanlarının hepsini süsledik, kına için çerezleri paketledik...birde kuzenin nikahına yetiştik..hepsi Bursada oldu tabi bunların yolculuk flnn akannehir kına ayakkabımda kararsızım mevcut abiye ayakabımın topuğu çok değil..acep yeni bişi mi alsam diyom abiyem bayaa uzun :S bi onu alabilirim o işim kaldı...
kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn:))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?