-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

ay ben magazacılıgı inan tercih ederim şuan, bütün gün atölyede boya hazırla, yok şuraya bulaştı terbentinle sil yok cıkmadı tinerle sil lmaz: eve geliyorum sarhoş gibiyim, ama napıym yani başka da bi meslegim bişeyim yokki zamanında nie resim bölümüne girmişsem bilmiyorumkismile küçükken insan anlamıyo, para derdi olmuyo hersey toz pembe görünüyo, onda mutlu olcam diye ona girdim zamanında, şimdi sürünüyorum, bu sene sözlüm uzmanlıgı bitircek, o özel hastanede iş bulursa rahat oluruz ancak.

özel albm yapmıştım cnm ama sıldım eşim ıstemıyo ekleyemedım son halınıde o yüzden

ınş sözlunün işi rast gıder cnm
mağazacılıkta zaten usta aramıyorlar ben hıc anlamazdım ıkı günde çözdum olayı

saol böcük :) dişçi yanına deneyimsiz yardımcı arıyodu, onu çok istedim bende ama, sözlüm istemedi, ben doktor sen dişçinin yanında çalışan, olmaz öyle canım dedi, şimdi de işten çıkmamı biraz da bundan istiyo, iyi bi iş olsa çalış da, böyle elalemin yanında ufak tefek bi iş yapmanı istemiyorum, kıyamıyorum sana dio :sinifsinif:

hafta sonu yine cnm çıktı nikah fidanlarının hepsini süsledik, kına için çerezleri paketledik...birde kuzenin nikahına yetiştik..hepsi Bursada oldu tabi bunların yolculuk flnn akannehir kına ayakkabımda kararsızım mevcut abiye ayakabımın topuğu çok değil..acep yeni bişi mi alsam diyom abiyem bayaa uzun :S bi onu alabilirim o işim kaldı...

Hımm çoğu gitmiş azı kalmış canım ,
Eğer evdeki olmuyor gib ise al ama oluyor ise giy gitsin uzun ise çok gözükmez zaten sengözlerimebaksanab

Hımm çoğu gitmiş azı kalmış canım ,
Eğer evdeki olmuyor gib ise al ama oluyor ise giy gitsin uzun ise çok gözükmez zaten sengözlerimebaksanab

valla bende öle dedim ama oynarken takılıcak gibi geliyo uzunya ...bindallı için lame ayakkabı aldım zaten almasam die bu güne bıraktım ama bakalım indirimde biş idenk gelirse alırım artık...

valla bende öle dedim ama oynarken takılıcak gibi geliyo uzunya ...bindallı için lame ayakkabı aldım zaten almasam die bu güne bıraktım ama bakalım indirimde biş idenk gelirse alırım artık...

Olabilir canım Polarise bak indirimde şimdi anneler günü ya İnci falanda indirimdeydi hihoyyyt

canm bitmiş bee bişi kalmamşş son beş günn ayy rüya gibi düğün günü seni bekliooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…