-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

bende diyorum baska bişi var ama ne topladım valizimi gidiyorum yarın su haber gelse polonyaya gidecem ama yoksa mersine çıldırttı beni ya şimdi bazı esyaları eski evlerinde kaldı o üvey annesi fln bişimi yaptı diyorum çünkü görümcem fln anlatıodu hep yapıo o die bende inanmazdım ama şimdi korkuyorum yani %100 değişen bir insan

ben çalışayım o evde otursun yok öyle lmaz: ben cok karsıyım buna o adam gibi bir iş bulmadan ben çalışmıcam bunu oda biliyor benim derdim paramızın olmaması fln değil zaten adamın umursamzlıgı

canım kime büyü yaptırdılar şimdi girdim topiğe

sen aynı benim mantıkdasın canım gerekiyosa çalışma boşver sana güvenmesin bence bende uyuz olurum böle durumlara

:1ninca::gitme: Canım benimkide öyle alakaya maydonozdur biraz
seninki gene arar sorar telefonla o bile yok bende :tomato:

kuzum o evde otursun sen çalış diye demedim.. elbette sana güvenmemeli eğer bi adam bir kadınla evleniyorsa gerekirse gider limon satar evine para getirir ama neden bu şekilde eşin bi terslik var... ben çok inanırım bu kaynanaların bişiler yapmasına.. çünkü bundan seneler önce yengemin ailesi dayıma da yapmıştı..

sen aynı benim mantıkdasın canım gerekiyosa çalışma boşver sana güvenmesin bence bende uyuz olurum böle durumlara
adam akıllı iş bulmadan ben asla calısmam gerekirse aclıktan hasta olayım yinede calısmam tamam hersey birlikte ortaklaşa ama ben cok fedakarlık yaptım benden iyisini bulmazdı biraz beni el üstünde tutmayı bilecek hiç çalışamam adam gibi iş bulsun öle

kuzum senide unuttum kendi derdimden

ya ben büyü olayına fln inanmam ama şimdi acaba diyorum benim parmagım kanadı diye kanlı peceteyi saklayan adam şimdi burnumun ucuna bıcak dayıyo

Kızlar bende hiç ama hiç inanmam yaww. Doğruda diyorlar Allah korusun niyeti bozuk insanlardan hepimizi. (Amin)

neden bu erkek milleti böle anlamıyorum.. hemen salıveriyolar kendilerini.. oofff offf sanki çok matah bişe oluyolar nişanlanınca.. ne demiş atalarımız gelin ata binmiş ya nasip demiş.. hep unutuolar bunu hepp!!!

ayy canım benim sıkıntım keşke bu olsa..yani cem'in rahatlaması.. bende bir kayınvalide var maşallah evlerden ırak.. kadın nasıl değişti anlatamam size.. ilk zamanlar pek sıcak pek alakalı olan kayınvalide hanımefendi şimdilerde bi gıcık bi gıcık anlatamam.. daha önce de bahsetmiştim kına gecesi için kına yakılırken giyeceğim kıyafeti gitmiş ben yokken beğenmiş siparişini vermiş.. lütfetti de bu cuma beni de götürücek provaya.. sanki kendisi giyecek. o değil biz oğlu ile evlenioruz masraflar için gitti bankadan kredi çekti şimdi de eline para geçince delirdi kendi evindeki yemek odası takımı değiştirecekmiş. neymiş efendim 3 sene önce hukla dan aldığı kuzu derisi(!) koltuklarına eski model yemek odası uymuyormuş..(koltuklarda bi b.ka benzemio o ayrı) düğün için bana takı alışverişi yapacakmış ama ayırdığı bütçe 1.500TL arasındaymış. ne alacak o paraya merak ediyorum.. allahım bana bir sabır verdi ki ne olacak bu gidişle benim halim bilmiyorum :gitme:

açıkca kıskanmış delikafadulden:lepi:

dilekçim.... ben büyüye innaıırm ve yaşadımda bireibir.. ilk nişanlımdan görümcemin yaptıüı büyüler yüüznden ayrıldım...
şimdide evimi temizlerken biraz sirke damlatırım temizlik suyuna öyle temizlerim.. kapımıda sirkeli suyla silerim... belki saçma gelicek sizlere ama...
canım benim bence sende evini baştan aşağıya bir ara... temizlik yapıyormuş gibi düşün ve herşeyi yıka... zor olcak ama dene... çünkü ben bir insanın birden bu kadar değişeceğine innamıyorum...sonradan da pişman olduğuna göre demekki kocan normal değil şu anda.... keşke elimden birşeyler glese canım yaaaa

ereğlicim..canım sonuçta çok uzun zamandır nişanlısınız.. belki artık geirldi bu durumdan.. evlenince bütün kadınlığı kullanır ilgisini çekersin artık:)))

açıkca kıskanmış delikafadulden:lepi:

ya kıskanmak ne kelime.. haftasonu yazlıklarına gittik cem koltukta dizimde uyudu kaldı.. kadın geldi gitti cem'i uyandırmaya çalıştı kalk oğlum yerine yat deyip durdu.. cem de anne bi git başımdan hayatımın en huzurlu uykusunu uyuyorum dedi :roflol: acayip kapak oldu kadına :teytey:

gülsünüm biliyorum beni anladıgını ama bak eve bi görümcem geldi ilk evlendigimizde bide yine o zaman eltim geldi ondan sonra gelen giden olmadı evde olacak bişi deil ama eşimin bazı kıyafetleri fln evlerinde kalmsıtı uvey annesinin oldugu evde acaba diom omu yapıo bişiler cunku babasınada yapmıs görümcem anlatırdı kadın neler yaparmıs bütün parayı pulu almıs elinden babasına dioarmıski görumcem fln baba bırak gel kadını gelemiom kızım istiyorum bırakamıyorum diye aglıomus telefonda bak benide öyle arardı gunde 2 defa herseyinizi ben alacam ben yapacam üzülmeyin diye dusun sonra birden kesildi tlfnlar

Ayy canım güldürdün beni :roflol: Kız benim kayınvalidemde öyle nasıl zevksiz yarabbim:)
Seninki gene kınalığı iyi bişey seçmiştir muhtemelen. Gelinliğimi beğenmedi kol diktiriyor diğer şeylerede burnunu sokmasını saymıyorum bile.
Ay ne olacak böyle ya idare edeceğim kim için beni gün içinde bi kez bile doğru düzgün aramayan elin oğlu için pehhh.CADIARZU
Canım Allah(CC.) sanada sabır vermeye devam etsin inş. Gerçekten şaka gibiymiş seninkide.

Gülsüncüm bıktım artık yaw hep ben mücadele ediyorum yorumun için sağ ol kuş.

Bende inannırım hatta kıyafet diyince dayanamadım anlatmak istiyorum..
Benim eskiden ki hala görüştüğüm bi erkek arkadaşım var kardeşim gibidir çok seviyorum onu bi kız ile tanışıyor bigün herşey mükemmel sürekli onlarda kalıyor ama yok böyle bişey 1 yıl birlikte yaşadılar tatile-kızın annesi de o evde evli gibi hayatları var ve ondan başkasını görmüyordu gözüü

Beni bile unuttu ne zaman arasam onunlayım falan diye annesi sonunda yeter artık diyor Gebzeye teyzesine gittiğinde bi kadına gidiyorlar beraber....kadın büyücü falan değil ama Allah tarafından demekki bi yetenek baktırıyor oğlu için o kadı diyor ki

Eve gider gitmez

gri kazağını
cüzdanını açınca çıkan resimlerden 3. olanını
Boynundaki kolyeyi çıkartıp bi poşete koyun ve denize atın

Çocuk yine inanmıyr ama tamam diyor yapıyor ve ertesi gün bi daha o kızı görmek istemiyor

Anlatırken bile çok kötü oldum ohaoldumsmileohaoldumsmile

canım o zaman ordn gelen kıyafetleri giydirme bir süre kocana...uzak tut.. bir dene... vardır demekki birşeyler... lüfen dikkat et... yada al eline üzerine bol bol dua oku.. bu tür şeyler için dualar var... sen elinden gelen çabayı göster.......

ya ben büyü olayına fln inanmam ama şimdi acaba diyorum benim parmagım kanadı diye kanlı peceteyi saklayan adam şimdi burnumun ucuna bıcak dayıyo

öyle deme ben inanırım büyüye çünkü bana yapıldı 2 hafta deli gibiydim eve giremedim komşularda kaldım domuz büyüsü yapmışlardı

bolbol nas ve felak oku yasin oku...Allah'a sığın bişey yapamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…