- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #28.881
niyeki ufak tefek şelerse se takma ama geleceğinizi etkileyen şeler ise düşün tabi..özel değilse bikaç anlatırsan yardımcı olurum cnmBenim yüzük atma fikri hala aklımda :gitme::gitme:
Bir türlü herşey yerinde durmuyor hala.
cnım bizimki tam anlamı ile kır düğünü olucak. o yüzden çimlerin üstünde en rahat dolgu topuk ayakkabı ile yürürürm diye düşünmüştüm.. çünkü denedim sivri topuklar ile çimlere saplanıyorum
walla şimdilik bakıorum bulduklarımdan bi tanesi.. daha bulursam göstericem sizlere de :)
Kız seçenklerimden biri bu diğeri yukarı eklediğim jeep bi tanede vito var hatta nişanlımda bmw edinebilir kirasız bunlar oradan yırtıyoruz Allah'a şükür. a.s.
Elinde var ise olabilir ama canım ben kiralıycaksın diye düşündüm
Hem araba olsun işte ne önemi var yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
Kız seçenklerimden biri bu diğeri yukarı eklediğim jeep bi tanede vito var hatta nişanlımda bmw edinebilir kirasız bunlar oradan yırtıyoruz Allah'a şükür. a.s.
Sağ olasın canım genel şeyler aslında çok ilgisiz bana karşı :gitme: Baydı artık iyice beni anlayacağın Kaç defa yüzük attım hep değişeceğim dedi yalvardı yakardı vazgeçtim anca bi müddet istediğim gibi oldu ay fazlada bişey istemiyorum hh azıcık alaka. Sonra normaline dönüyor beni böyle kabul et nolur diyor bu seferdeniyeki ufak tefek şelerse se takma ama geleceğinizi etkileyen şeler ise düşün tabi..özel değilse bikaç anlatırsan yardımcı olurum cnm
canım seni çok iyi anlıyorum... hep ondan ve ailesinden yana sıkıntılar yaşamışsın... insan bzen pes edebiliyor... herşey üst üste geliyor... ama nedense erkek milleti biraz daha düz mantık.. bu kadar derinden ve duygusallıkla bakmıyor işte... senin bakınca gördükleirn ve onun gördükleri çok farklı... bu yüzden biz hep idareci olan tarafız... şimdi sende umursama... biraz daha rahat davran... ona kendince bir süre biç... çünkü oda birşeyler yapmaya çabalıyor.. daha iyi bir iş arıyor... baktın olmuyor... değişen birşey yok.. o zaman alır valizini bir süreliğine gidersin... ben bilmiyorum ama anladığım kadarıyla bu evlilik hiç kolay olmadı.. şimdi bunu devam ettirmek için seninde onunda kendinizden ödün vermeniz gerekir... maalesef hayat bu canım benim...
hem ada gelcek.. adanın evine gitcez...... senin burda olman lazım... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
canım ben verdigim ödünü kimse vermez bak zaten herseyimizi ailem aldı adayla cuteyle konustuk geldiklerinde o yetmedi bn evliligimizin 2.ayında ailemden para aldım annem 1 milyar gönderdi kiranızı verin borc fln varsa verin diye bu az para değil ben kendimi kötü hissediyorum düşünsene evliliğinin 2.ayında ailen para gönderiyor tamam leventte almak istemedi ben zorladım ama mecburduk mecbur kaldıgımıza üzülüyorum çabalasın istiyorm ama yok ya aklıma cok sacma seyler gelio neye guvendide evlendi fln diyorum anla lütfen önceden dioduki benimle senden baska kimse evlenmezdi yakısıklı değilim çok param yok fln die sen nasıl evlendin benle olanları düşününce sana sevgim daha cok artıo fln diodu ama bu 1 haftadır adam baska biri ya bak gecen misafir geldi, mutfakta salata yapıodu oda elinde kocaman bıcak bende ocakta corba vardı onu karıstırıyorum yanyanayız ondn öncede tvde bişi izledik işte kadın aldatıo adamı fln bana laf carpıo sen yaparsan seni sallandırıım balkondan yok ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım bende dedimki sen o adamın yerinde olmayacagına göre sacm sacma konusma dedim nie telaş yaptın böyle dedi bana dondum kaldım sen ne diosun ya dedim eski sevgilin gibi mi olsaydım dedim sana öyleler yaranıomus demekki dedim kes dedi bıcagı burnumun ucuna kadar getirdi ve hayatta en cok korktugum sey bıcak gözüm karardı hiç bişi görmedim o an duvara yapıştım düşmeyeyim diye sonra ağlaya ağlaya yatak odasına gittim gelmedi bile peşimden 1 saat sonra geldi nie aglıon sen ne oldu dio ya bazen diyorum ki o kadar sey yasadım bu adam için nelerden vazgectm deymezmiş ondan sonra özür diledi şaka yaptım ben sana bişi yaparmıyım fln die
canım ben verdigim ödünü kimse vermez bak zaten herseyimizi ailem aldı adayla cuteyle konustuk geldiklerinde o yetmedi bn evliligimizin 2.ayında ailemden para aldım annem 1 milyar gönderdi kiranızı verin borc fln varsa verin diye bu az para değil ben kendimi kötü hissediyorum düşünsene evliliğinin 2.ayında ailen para gönderiyor tamam leventte almak istemedi ben zorladım ama mecburduk mecbur kaldıgımıza üzülüyorum çabalasın istiyorm ama yok ya aklıma cok sacma seyler gelio neye guvendide evlendi fln diyorum anla lütfen önceden dioduki benimle senden baska kimse evlenmezdi yakısıklı değilim çok param yok fln die sen nasıl evlendin benle olanları düşününce sana sevgim daha cok artıo fln diodu ama bu 1 haftadır adam baska biri ya bak gecen misafir geldi, mutfakta salata yapıodu oda elinde kocaman bıcak bende ocakta corba vardı onu karıstırıyorum yanyanayız ondn öncede tvde bişi izledik işte kadın aldatıo adamı fln bana laf carpıo sen yaparsan seni sallandırıım balkondan yok ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım bende dedimki sen o adamın yerinde olmayacagına göre sacm sacma konusma dedim nie telaş yaptın böyle dedi bana dondum kaldım sen ne diosun ya dedim eski sevgilin gibi mi olsaydım dedim sana öyleler yaranıomus demekki dedim kes dedi bıcagı burnumun ucuna kadar getirdi ve hayatta en cok korktugum sey bıcak gözüm karardı hiç bişi görmedim o an duvara yapıştım düşmeyeyim diye sonra ağlaya ağlaya yatak odasına gittim gelmedi bile peşimden 1 saat sonra geldi nie aglıon sen ne oldu dio ya bazen diyorum ki o kadar sey yasadım bu adam için nelerden vazgectm deymezmiş ondan sonra özür diledi şaka yaptım ben sana bişi yaparmıyım fln die
Sağ olasın canım genel şeyler aslında çok ilgisiz bana karşı :gitme: Baydı artık iyice beni anlayacağın Kaç defa yüzük attım hep değişeceğim dedi yalvardı yakardı vazgeçtim anca bi müddet istediğim gibi oldu ay fazlada bişey istemiyorum hh azıcık alaka. Sonra normaline dönüyor beni böyle kabul et nolur diyor bu seferdeBöyle olmuyor :gitme::gitme: Çok mutsuzum aslında :gitme:
cnm şaşkınlıkla okudum yaniii..:1shok: bende olsam korkarım ve de kabul etmem böle bişiyi..bence ailenin para vermesine alıştırma zor durumda kalsın ki anlasın.nasılsa yardım eden olur die düşünmesin..
canım bende gerçekten çok şaşırıdm ve ne diyceğimi bilmiyorum.. gerçekten zor bir durum...canım ben verdigim ödünü kimse vermez bak zaten herseyimizi ailem aldı adayla cuteyle konustuk geldiklerinde o yetmedi bn evliligimizin 2.ayında ailemden para aldım annem 1 milyar gönderdi kiranızı verin borc fln varsa verin diye bu az para değil ben kendimi kötü hissediyorum düşünsene evliliğinin 2.ayında ailen para gönderiyor tamam leventte almak istemedi ben zorladım ama mecburduk mecbur kaldıgımıza üzülüyorum çabalasın istiyorm ama yok ya aklıma cok sacma seyler gelio neye guvendide evlendi fln diyorum anla lütfen önceden dioduki benimle senden baska kimse evlenmezdi yakısıklı değilim çok param yok fln die sen nasıl evlendin benle olanları düşününce sana sevgim daha cok artıo fln diodu ama bu 1 haftadır adam baska biri ya bak gecen misafir geldi, mutfakta salata yapıodu oda elinde kocaman bıcak bende ocakta corba vardı onu karıstırıyorum yanyanayız ondn öncede tvde bişi izledik işte kadın aldatıo adamı fln bana laf carpıo sen yaparsan seni sallandırıım balkondan yok ben olsam şöyle yaparım böyle yaparım bende dedimki sen o adamın yerinde olmayacagına göre sacm sacma konusma dedim nie telaş yaptın böyle dedi bana dondum kaldım sen ne diosun ya dedim eski sevgilin gibi mi olsaydım dedim sana öyleler yaranıomus demekki dedim kes dedi bıcagı burnumun ucuna kadar getirdi ve hayatta en cok korktugum sey bıcak gözüm karardı hiç bişi görmedim o an duvara yapıştım düşmeyeyim diye sonra ağlaya ağlaya yatak odasına gittim gelmedi bile peşimden 1 saat sonra geldi nie aglıon sen ne oldu dio ya bazen diyorum ki o kadar sey yasadım bu adam için nelerden vazgectm deymezmiş ondan sonra özür diledi şaka yaptım ben sana bişi yaparmıyım fln die
İlk nişanlandığımız zamanlar böyle değildi şu son 6-7 aydır hele iyice baydı beni söz falan derken nişanlanalı 24 ay oldu canım çocuk şimdiden nasıl değişti. Bide sanki ben haksızmışım gibi başıma kakıyor yüzük atmalarımı akannehirakannehir Neyse bebek böyle. Sizlerin ilişkileri çok güzel olsun inş.kıyamam cnm.:teselli: Alla laa nişanlılık döneminde ilgi göstermemesi enteresan..
bunuda konustuk ben dedim kimseye güvenme benim ailem her parasız kalınca göndermez ama zaten o zaman bile alamdı ben gittim verdim kirayı fln ben dokunmam o paraya dedi ama kullandık mecbur annemde diyorki paranız varmı yoksa söyleyin bagırdım annemede hayır dedim olmasa bile bundan sonra 1 kurus vermeyeceksin dedim mutfakta yiyecek dolu ac kalmayız ama oda görevini bilecek dedim
ama diyorum ya adam değişti ya inanmam ama bugun bi ark la konustuk büyümü yaptırdılar ne oldu diyemeden gecemiorum artık çünkü bi insan bu derece değişemez
İlk nişanlandığımız zamanlar böyle değildi şu son 6-7 aydır hele iyice baydı beni söz falan derken nişanlanalı 24 ay oldu canım çocuk şimdiden nasıl değişti. Bide sanki ben haksızmışım gibi başıma kakıyor yüzük atmalarımı akannehirakannehir Neyse bebek böyle. Sizlerin ilişkileri çok güzel olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?