-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

aynen canım.. sen nişanlın ile ayrı şehirde misin? yine pollyannacılık yapıcam.. (karakterime yapıştı kaldı bu sinir huyda) belki ççok yoğun çalışıyordur ondan arayamıodur kuzum..

kızlar bilmiyorum ama anında değişti ya diyorum ya kimseyede anlatamıyorum sizden baska topladım esyalarımı pasaportumda sorun cıkmasa 1 ay gelmicektim mersine gidecem yarın oda ne hali varsa görsun

gülsüncüm sirkeli su işe mi yarıyomuş,bende korkarım çok Allah korusun..

undomiel koptum okurken ,morarmıştır heralde :)...

görümcem anlatıodun işte babasına diomuski baba bırak o kadını gel adam gelemiom bırakma istiyorum bırakamıyorm diomus

undomiel koptum okurken ,morarmıştır heralde :)...[/QUOTE]

ay canım uyku sersemi söyledi ama kadının suratını görmeniz lasımdı.. hehehe keşke fotosunu çekebilseydim o anda da sizlere bir kayınvalienin morardığı an adı altında bi topikte sunabilseydim... off canım sevgilim bazen nasıl hakkından gelio anasının

cuteye katılıyorum evinin her tarafını sirlkeli su ile sil iyi geliyo ben denemiştim canım

kızlar bilmiyorum ama anında değişti ya diyorum ya kimseyede anlatamıyorum sizden baska topladım esyalarımı pasaportumda sorun cıkmasa 1 ay gelmicektim mersine gidecem yarın oda ne hali varsa görsun
canım hmen bırakıp gitme... bir kaç gün daha bekle... gerekirse görümcen ile konuş.. belki yardımcı olurlar bu büyü konuusnda...

gülsüncüm sirkeli su işe mi yarıyomuş,bende korkarım çok Allah korusun..

undomiel koptum okurken ,morarmıştır heralde :)...
canım sirke nazara karşı etkiliymiş... benim çeyiizm gititği günden beri evde kırılmadık bardak, olmayan aksaklık kalmadı.. bende düğünden sonra hep bu şekilde temizliyorum evimi.. alaha şükür biraz daha normalleşti herşey.. birde kurban kesip mevlüt okutmayı planlıyoruz... bende çok korkarım çünkü bu tür şeylerden...

yok canım düşünecek durum mu kaldı baksana adam elindeki işi bırakıo ya gidecem bakalım aklı basına gelsin ayrılma amaclı değil ama bi süre uzak duralım

anladım canım ama ailenin yanına gidiyorsun bence başka bi yere gitseydi lmaz:
Kafan daha çok karışacak daha fazla dinleyeceksin şimdi bide ailen olucak başında bilmiyorumkismile

kızlar siz siz olun evlenmeden önce aklınıza yatmayan bişeyde sinirinizi bozan biseyde evlenmeyin valla evlenince o kadar büyüyorki insanın gözunde borcunuzu bitirmeden de evlenmeyin o zamanda dert tasa geçinmek olunca tartısma buyuo srunlar cıkıo 1 sene 2 sene uzatın ama borc varken evlenmeyn

anladım canım ama ailenin yanına gidiyorsun bence başka bi yere gitseydi lmaz:
Kafan daha çok karışacak daha fazla dinleyeceksin şimdi bide ailen olucak başında bilmiyorumkismile

yok mersine gidiyorum ama arkadasımda kalcam 2 gun fln biraz kafamı dinleyeyim eve öyle gececem şimdi aradı gidecem mersine dedim annnenlerimi özledin alayım biletini aşkım bişi istiomusun geliyorum diyo canın bişi istiosa söle diyor ay cıldırcam

anladım biraz kafanı dağıt bakalım laelaelaelaelae

ahh canım ahhh sorma bizde borçsuz evlenelim diye çabalıyoruz kaç senedir çok şükür bi kısmını bitirdik ama genede oluyo düğün zamanı napalım Allah sağlık versin yeterki öderiz

gulsunn cüm katılıyorum sana inşallah gerçeklerştirmek istediğiniz dileklerinizide en kısa zamanda yaparsınız. Sirke için bereket derler bizim evde her daim sirke olur

organik canım nasılsın az kaldı düğüne bitti mi çoğu naptınız...

oyy kuzum benim iyiyim canım sen nasılsın bitti sayılır tatlım

tv ünitesi, masa sandalye , yatak odası alındı eksiklerim vardı ıvır zıvır karşıya geçince onları aldık dünden tüllerin siparişini verdik mutfakda 15 inde takılcak kısmetse haftasonu tesisatlardeğişcek evdeki bu hafta içide boya ve avizeleri alalım diyoruz bakalım ayy herşey çok hızlı ilerliyo

sen naptın nasıl gidiyo nişan hazırlıkları

Canım ben senin gibi düşünemiyorum sanki hiç geçmiyor gibi benimde herşey hazır eee bi davetiye dağıtmak kaldı oda daha var mayıs ortasında başlarız kısmetse :asigim:

Nişanlık+Salon+ayakkabı vs hepsi hazır biz bohça götürücez o kadar başka da bişey kalmıyor sonra zaman sayıcaz :lepi:

Seninde ne güzel uğraşmaktan bişeylerler zaman nasıl geçiyor anlamıyorsundur :roflol:

kız adam hala iyi niyetli yaa.... bu yuvayı bir çapulcu için sakın bozma...git kafanı dağıt.. dinlen ve dön tamammı... ama bizide merakta bırakmaa...

gulsunn cüm katılıyorum sana inşallah gerçeklerştirmek istediğiniz dileklerinizide en kısa zamanda yaparsınız. Sirke için bereket derler bizim evde her daim sirke olur
biz sirkeyi evimize bile sokmazdık.. ama şimdi eksik etmiyoruz... amin canım benim.. teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…