- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.161
ay bi işe daldım uçmuş yazılanlar :))
boswer güle güle kullan tatlım:)) çok güzel kahvaltı setin :)) kırmızı :))
canım şimdi annemi arayıp sordum da benimkinin de üzerinde 43 parça yazıyormuş ama benimkinin bu çaydanlığı tek parça porselen yani şu altı metal/teflon olanardan değil. Ama başka bir yerde görmüştüm kahvaltı takımımın deseninde çaydanlık vardı.45-50 lira gibi bir fiyat vermişlerdi.
siyahı kalmamıstı ohaoldumsmile
kızlar bende sizleri okuyorum ama işten dolayı yazamıyorum, ama sizi takipteyim hergün :) ve muhabbetiniz çok sıkı olduğu için araya giremiyoruz :) ben hafta sonu kışlıklarımı hurçlara yerleştirdim, cam eşyalarımı falan koliledim, değişik bi duygu oluştu bende, çok mutluydum ama genede burukluk oluştu, şaşırdım kendime vallaama giderken ağlamıcam, çünkü nişanlımı çok seviyorum yaaa,
Süpersin canım ya demek topladın kışlıkları benim de el atmam lazım bu hafta. Senin düğün ne zamandı??
anladım ben altı teflon gibi istiyorum gerçi benim porselene dokunmam lazım ancak öyle karar verebiliyorum çünkü :bbo::bbo:
akannehirakannehirakannehir:gitme:
benim 10 temmuzda olucaktı ama 9 temmuza alındı opuyorumnanaktan
8 temmuzda da kandil olduğu için kına 7 temmuzda olucak laelaelaelaelae
bir gün arayla olucak bakalım inşallah güzel olur eyvahedigeldismile
speedy sitesinden baktım o dediğim çaydanlık 69 lira görünüyor. ama bu mağaza liste fiyatı bunu mutlaka daha uyguna da bulabilirsin. Taç ın mağazasında 200 civarı olan bambu bornoz takımını arkadaşım 150 ye görmüş bir yerde. Aslında biraz araştırılsa mutlaka hesaplı allnabilir.
sakardeniz ve damla düüğün tarihleriniz belliyse nisana söyliyelim sizi de eklesin düğün listesine
işkolik hatun :))) Evini sordum tadilatı nasıl gidiyor diye ama arada kaynadı görmedin ben de unutmuşum bak yine aklıma geldi :)))
amin canım.. hayırlısıyla sizlerde atlatın o günleri inş..düğünümüz temmuz 18 de olacak.
gülsüncüm hayırlı olsun tekrar.. evlilik hayatına adım attın. darısı başımıza artık. sen nasılsın???
Kızlar ben patronumu öldürsem çok yatarmıyım?
canım ben listede varım zaten arada girip yazıyorum ama kimse görmüyo sanırım :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?