-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

anladım ben altı teflon gibi istiyorum gerçi benim porselene dokunmam lazım ancak öyle karar verebiliyorum çünkü :bbo::bbo:

siyahı kalmamıstı ohaoldumsmile

akannehirakannehirakannehir:gitme:

kızlar benim kaçmam lazım.
evde tadilat hala var. ve ihtiyaçları bitmiyor ki. haydi kendinize çok iyi bakın. bol muhabbetler dilerim.

ben kahvaltı takımı almadım gerekte duymadım hiç ya dolaplar tabak dolu iyiki almamısım nereye koyardımmm

Süpersin canım ya demek topladın kışlıkları benim de el atmam lazım bu hafta. Senin düğün ne zamandı??

Süpersin canım ya demek topladın kışlıkları benim de el atmam lazım bu hafta. Senin düğün ne zamandı??

benim 10 temmuzda olucaktı ama 9 temmuza alındı opuyorumnanaktan
8 temmuzda da kandil olduğu için kına 7 temmuzda olucak laelaelaelaelae
bir gün arayla olucak bakalım inşallah güzel olur eyvahedigeldismile

anladım ben altı teflon gibi istiyorum gerçi benim porselene dokunmam lazım ancak öyle karar verebiliyorum çünkü :bbo::bbo:

akannehirakannehirakannehir:gitme:

speedy sitesinden baktım o dediğim çaydanlık 69 lira görünüyor. ama bu mağaza liste fiyatı bunu mutlaka daha uyguna da bulabilirsin. Taç ın mağazasında 200 civarı olan bambu bornoz takımını arkadaşım 150 ye görmüş bir yerde. Aslında biraz araştırılsa mutlaka hesaplı allnabilir.

sakardeniz ve damla düüğün tarihleriniz belliyse nisana söyliyelim sizi de eklesin düğün listesine

canım elbette bide mesela ben yemek takımımı 460 YTL den 300 YTL aldım.
Mutfak sektöründeyim ama paslanmaz imalat falan endüstriyel mutfak şimdi satıştan arkadaşlara aratıyorum arayıp bana fiyat alacaklar Şeniz

işkolik hatun :))) Evini sordum tadilatı nasıl gidiyor diye ama arada kaynadı görmedin ben de unutmuşum bak yine aklıma geldi :)))

işkolik oldum valla sorma :)) neyse hafiflettim burdayım :)) evim tadilatı bitti gibi canım.. banyom bittii badana bitii, mutfak inşaatı bitti, mutfak dolaplarıda bu hafta takılıcakmış dün öğrendik onuda.. öle az bişi ufak tefek işler kaldııı :)))

sen naptın bakımmm :1hug:

düğünümüz temmuz 18 de olacak.

gülsüncüm hayırlı olsun tekrar.. evlilik hayatına adım attın. darısı başımıza artık. sen nasılsın???
amin canım.. hayırlısıyla sizlerde atlatın o günleri inş..
ee düğün baya yakınmış...
bende koşturmaca.. aman evleneyimde kurtulayım şu telaştan diyoruzyaa... yok canım bitmiyor vallaaa....

[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…