- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #29.181
Bunlarda Kütahya Porselen Fiyat alacaklarım..
işkolik oldum valla sorma :)) neyse hafiflettim burdayım :)) evim tadilatı bitti gibi canım.. banyom bittii badana bitii, mutfak inşaatı bitti, mutfak dolaplarıda bu hafta takılıcakmış dün öğrendik onuda.. öle az bişi ufak tefek işler kaldııı :)))
sen naptın bakımmm :1hug:
hg canım :))
canım çok güzellermiş.. 2. ve3. çok beğendim
canım ben listede varım zaten arada girip yazıyorum ama kimse görmüyo sanırım :kedi:
Bunlarda Kütahya Porselen Fiyat alacaklarım..
ayyy hepimiz katilm olucaz
Hmm anladım cnm ben atlamışım demkki CADIARZU
yaa deli ediyo beni alıncak ödeme var sıkıştır sıkıştır zaten geçen adamla tartıştım karşı firmayla açmıyo telefonu dedim siz arayın bide sizin konuşmanız daha etkili olur o diyo ben öyle dedim o diyo ben öle dedim deli etcekler beni yaaa
speedy son eklediğin muhteşemmiş. bayıldım eğer fiyat olarak noble life la aynıysa ben senin yerinde olsam kütahya porselen alırdım.
evet canmm katil edecekler aptal adamm
yaa deli ediyo beni alıncak ödeme var sıkıştır sıkıştır zaten geçen adamla tartıştım karşı firmayla açmıyo telefonu dedim siz arayın bide sizin konuşmanız daha etkili olur o diyo ben öyle dedim o diyo ben öle dedim deli etcekler beni yaaa
ayy sadece sennki değil anacım bunların hepsi aptal hele benimki, acı çektirerek öldürmek istiyrıoum kaydirigubbakcemile5 :roflol:
yok yok ben kökten çözüme gtcem canm:))))
canımm hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?